Wki

Hur man ordentligt hand om mark eremitkräftor

Många människor säger att eremitkräftor är "lätt" att ta hand om och de tar hand om dem mest grundläggande sätt de kan, men de fortfarande behöver lite omsorg, och den här artikeln kommer att hjälpa dig att förstå det rätta sättet att ta hand om ditt land eremitkräfta.

Steg

Hur man ordentligt hand om mark eremitkräftor. Använd en lämplig kapsling.
Hur man ordentligt hand om mark eremitkräftor. Använd en lämplig kapsling.
 1. 1
  Använd en lämplig kapsling. Den bästa kapsling att använda är ett glas akvarium. Storlek är en mycket viktig faktor när man beslutar hur många eremitkräftor du kommer att hålla. En bra tumregel är: en tum per gallon. att avgöra hur många inches dina krabbor är, mått tvärs över skalet öppningen. Kom ihåg, den livsmiljö (eller som många kallar "crabitat" eller helt enkelt "tat") måste kunna hålla tre rätter, klättring leksaker, vindskydd, snäckor och utrymme för krabborna att gå runt. Du vill inte tanken att vara trångt, men du inte vill att det ska vara alltför öppen, heller. En tio liters tank gör oftast fint för högst sex små eremitkräftor. Du kanske vill överväga att starta upp med minst ett tjugo liters tank. Detta kommer att försäkra alla nödvändiga utrymme som krävs är uppfyllt. En större tank kommer att ge mer klättring leksaker och mer utrymme. Du kommer så småningom att behöva uppgradera tanken om du börjar med en tio liters. Men å andra sidan, växer eremitkräftor inte snabbt. Du kan använda en tank inte värdig vatten, eftersom det inte kommer att hålla någon. Så en läckande tank kommer att fungera!
 2. 2
  Använd rätt locket. Eremitkräftor är fly konstnärer. Om det finns något sätt för krabborna att fly, kommer de nästan alltid hitta den. Använd ett glas lock eller skärmen locket med glas vilade på skärmen om du använder värme lampor. Detta kommer att försäkra inga krabbor flykt och att allt fuktigheten förblir i tanken. Se till att det finns lufthål installerade på locket.
 3. 3
  Ge ett lämpligt substrat. Substrat, eller strö är förmodligen en av de minsta som behöver en eremitkräfta kan få. Eremitkräftor kräver djupa substrat som har att helt täcka två gånger höjden på din största krabba, helst några inches djupare. Medium krabbor (golfboll storlek) behöver minst sex inches av substrat för ömsat. Små krabbor (kvartal storlek) behöver 5 inches, och små krabbor (som ofta kallas "micros", storleken på en krona) behövs 4 inches av substrat. Dessa substrat mängder är traditionella ömsat djup. Sand är oftast det bästa valet, men du kan också använda komprimerad kokos fiber som vanligtvis kallas en säljs som "Eco Earth", "Säng-A-Beast" eller "Skog Bedding". Du kan också använda en blandning av de två. Sanden eller coco fiber måste hållas på en bra fuktnivå. Det bör inte vara torr, men det bör inte vara drypande våt. Håll substratet vid sandslott konsistens. Du bör kunna göra ett hål i det lätt, men inte få fingrarna våt. Substrat med dessa egenskaper gör att din krabba att växa (genom att rugga, eller sprider sitt exoskelett) framgångsrikt. Molting utförs alltid i en separat tank hölls i mörker. Inte alltid> använda flis, grus eller tidningen etc...
 4. 4
  Placera tallrikar, leksaker och vindskydd i tanken. Se till att din bostad har en tillräckligt stor öppning för krabba för att enkelt skriva och avsluta. Dess en bra idé att placera mer än en kvinnojour i tanken vid en krabba skulle vilja vara ensam. Även om de är sociala varelser, tycker de ibland att vara sanna eremiter. Du kan använda kokos hyddor, keramiska blomkrukor, stora snäckor, grottor reptiler, fiskar inredning och många andra saker som skyddsrum. Det spelar egentligen ingen roll. Eremitkräftor gillar att döljas under dagen så de kommer att tillbringa en hel del tid i dessa härbärgen. Eremitkräftor älskar också att klättra! Ge klättring leksaker för att hålla krabbor och underhålla dig. Du kan använda cholla trä, vinranka, fikon trä, drivved, Mopani trä, myr trä, Lego strukturer, kork bark, falska eller levande växter, stenar, vatten sten, stor korall, vitkindad kluster, fisk inredning och mycket mer. Att ge detta steg är mycket enkelt och dina krabbor kommer att älska dig för det! När landskapsarkitektur dina rätter, hålla en sak i åtanke: lämna vattnet rätterna bort från värmekällan. Om vattnet är placerad nära värmeenheten bakterierna kommer att växa och det är inte bra. Håll vattnet på den kalla sidan av tanken. Kontrollera att disken är tillräckligt djup för att dränka krabba 3/4 av sin kroppsstorlek. Skålen bör vara tillräckligt stor så att krabbor kan vandra runt i skålen så att de kan fylla sina skal med vatten. Om bostäder små och större krabbor krabbor, stenar ställe, snäckskal, små bitar av vattenlevande trä, eller falska växter så att de små krabbor lätt avsluta skålen.
 5. 5
  Förbered vattnet. Eremitkräftor behöver två typer av vatten. Färsk och saltvatten. Eremitkräftor också inte kan dricka kranvatten. Vattnet renas med klor som kan orsaka permanenta blåsor på krabbor gälarna (ja de har gälar) som kommer att vara mycket smärtsamt för eremitkräftor. Av denna anledning allt vatten (inklusive dricksvatten och imma vatten) måste unchlorinated. Köp en liten flaska kranvatten balsam i fisken avsnittet av din djuraffär. Följ instruktionerna för att göra en liter vatten. Det är mycket lättare att ha en kull av vatten redo att använda för de närmaste veckorna eller så i stället för att göra en liten summa varje dag. När du väljer ett balsam, köper inte "Stress Coat" som det används enbart för bad dina krabbor och förvara fisk bara. Leta efter en balsam som tar bort klor och kloramin och neutraliserar tungmetaller. Bli inte ett balsam som stimulerar en slem päls, annat än för bad. Efter det har du ett parti sötvatten. Nu kan du enkelt göra en annan sats av vatten och tillsätt några akvariet salt i mixen. Vanligtvis ca 8-10 matskedar salt räcker. Du kan höra att endast exotiska arter av eremitkräftor behöver saltvatten, men detta är inte sant. Alla eremitkräftor inklusive lila pincett (Coenobita clypeatus) behöver detta. Många krabbor dricka salthaltigt vatten i timmar innan ömsat. Och deras skal vattenförsörjning har en specifik balans av järn. Tillhandahållande av saltvatten ger eremitkräfta att välja vilken typ av vatten det vill dricka. Låt vattnet stå över natten, så det kommer till rumstemperatur och saltet löses upp.
 6. 6
  Placera maten i skålen. Eremitkräftor är allätare asätare som utnyttjar all tillgänglig mat både i det vilda och fångenskap. Mata din eremitkräfta i stort sett allt du vill äta själv som inte är uppätet, kryddig, salt eller konserveringsmedel förpackade. De älskar druvor och blåbär, liksom de flesta osaltade nötter. Äpplen är också en favorit. De njuter många grönsaker och skaldjur är ett absolut måste i sin kost. Det bästa sättet att försäkra att de får rätt näring är att mata en varierad kost som möjligt. Mata kött när tillfälle ges, och du kan också mata dem vanligt spannmål, ris, pasta och havregryn. Många Hermies älskar T-Rex märket Fruit and Flower mat. Det roliga utfodra dessa djur är att du kan spela in och experimentera med vad de gillar och vad de inte gillar. Eremitkräftor äter mycket lite och i små mängder. För att sätta det i perspektiv, mest eremitkräftor ta några timmar att äta en halv cheerio. Så tror inte att dina eremitkräftor svälter, eftersom de inte är! Se till att ta bort livsmedel efter 24 timmar för att förhindra snabb nedsmutsning av tanken.
 7. 7
  Installera en värmekälla. Eremitkräftor är tropiska varelser som kommer från platser som Västindien och Florida Keys. De kräver temperaturer mellan 75 grader Fahrenheit (24 grader Celsius) och 84 grader Fahrenheit (29 grader Celsius). Ditt hem är förmodligen inte tillräckligt varmt för att ge värme dessa varelser behöver utan en yttre värmekälla. När du använder en tio liters tank, är det bästa sättet att värma tanken med en under tanken värmare (vanligen kallat en UTH). Dessa är små kuddar som fästes på utsidan glas av kammaren och vanligtvis höja temperaturen upp mellan 4 och 6 grader, som är perfekt. Jag skulle rekommendera att placera enheten på botten av tanken. Även med det tjocka lagret av substrat UTH-kommer att vara effektiva. Placera den på sidan av tanken helt enkelt värmer upp luften kring tanken, och inte luften i den. Du kan också använda värme lampor, som fungerar mycket bra på större djurutrymmen och kan oftast värma tanken till någon önskad temperatur. Heat lampor har en stor nackdel: De torkar ut tanken mycket snabbt. När du använder lampor se till att välja rätt wattal ljus, kommer en 40 watts göra fint på en 10 liters tank. Kontrollera att värmekällan är placerad på ena sidan av tanken, och inte i mitten. Detta är så tanken har en varm och kall sida så att de kan vara runt oavsett temperatur de vill så behövs. Oavsett värmekälla du använder, se till att köpa en termometer / hydrometer för att bestämma den omgivande luftens temperatur i tanken.
 8. 8
  Lägg skalen. Eremitkräftor växer inte sitt eget skal. De tar dem från döda snäckor som sniglar. I fångenskap, måste du försäkra att det finns en mängd olika skal att välja mellan. Du kan berätta om en eremitkräfta s skal passar om man kan täta öppningen av skalet med sin stora klo och rustning ben (vänster bak). Om benen sticka ut lite och du kan fortfarande se sina ögon, kommer den eremitkräfta vara på marknaden för ett nytt skal. Tappa enkelt skalen i tanken och eremitkräfta kommer att förändras när du är klar. Lila tång som tankar med en rund öppning, medan ecuadorianska eremitkräftor som skalen med en bredare öppning. Du kan doppa skalen i salt vatten regelbundet för att dra krabbor uppmärksamheten på dem om du vill.
 9. 9
  Förbered och vänta. Ta en liten imma flaska och spraya substratet och väggarna i tanken med konditionerad vatten. Slå på värmekällan och vänta minst fyrtiofem minuter. De fuktiga delar av tanken kommer att avdunsta med värmekällan på, höja fuktigheten. Eremitkräftor andas genom härdade gälar som endast fungerar korrekt om luften är fuktig. Eremitkräftor verkar njuta en luftfuktighet på mellan 77% - 88%, men absolut under inga omständigheter bör det vara under 70%. Med sanden fuktig och rätter fulla, bör luftfuktigheten bo på en acceptabel räckvidd. Om inte, kan du lätt dimma tanken lite mer. När temperaturen och luftfuktigheten nå en önskvärd området, fortsätt till det slutliga steget.
 10. 10
  Få de eremitkräftor! Eremitkräftor är inte faktiska eremiter. De är mycket sociala varelser som behöver en annan eremitkräfta att hålla det företaget. Dess bäst av att komma runt fem eremitkräftor så att du kan bevittna dess sociala beteenden. Eremitkräftor av alla storlekar, arter och kön kan gärna hållas tillsammans. Försök och få en aktiv krabba. Varje krabba som har antenner som fladdrar vid olika hastigheter är allmänt friska. Krabbor som hänger löst när den hålls vanligtvis nära döden. En frisk eremitkräfta drar snabbt när de plockas upp. Ibland, inte dyka eremitkräftor när den hålls, med antenner fladdrande. Detta innebär att eremitkräfta är socialt och hälsosamt. Prova och plocka dessa krabbor. Allt du behöver göra nu är att lägga krabbor till tanken och du är allt klart!

Tips

 • Lägg massor av falska växter som fastnar på väggarna i tanken för att skapa en naturlig look. De eremitkräftor älskar klättring dem också!
 • Du kan lägga till levande växter i tanken som eremitkräftor kan äta.
 • Använd inte svampar att fukta tanken. Svampar behöver rengöras ofta. Använd mossa att fukta. Det fungerar bra och inte behöver rengöras.
 • Skapa en andra nivå med hjälp av en dusch caddie fastnat glasväggarna i tanken. Sedan kan du fylla med mossa eller kokos fiber. Lägg en gren för att fungera som en stege och där du går!
 • Gå en eremitkräfta forum eller anslagstavla. Sedan kan du chatta med andra kolleger "Crabbers" om något som du gillar!
 • Håll ett ark av plast över locket inhägnad för att förhindra stora rymningar.
 • Sätt enligt tankvärmare på sidan.
 • Stötta upp en stor gren i ett hörn och drapera den med falska växter så att det fungerar som ett träd som eremitkräfta kommer att njuta gömmer i. Eremitkräftor är också kallas Tree krabbor!

Varningar

 • Försök aldrig att trycka en eremitkräfta ut ur sitt skal. Dessa varelser en mycket stark och du kommer att sluta riva krabba i två.
 • Använd inte bordssalt att göra saltvatten. Den innehåller skadlig jod.
 • Använd inte målade skal, kommer färgen chip av och kan intas av krabbor.
 • Kontrollera att du har ett lock så att inga eremitkräftor kan fly.
 • Använd aldrig barrskog i tanken. Dessa är en naturlig frånstötande för leddjur som inte är säkra för eremitkräftor.

Saker du behöver

 • Ett glas tank på minst 10 liter
 • Ett glas eller skärmen locket för att passa din tank ovan
 • Sand eller kokos fiber
 • En termometer
 • mat och dryck skålar
 • leksaker till dina krabbor
 • En hygrometer (luftfuktighet gauge)
 • Sprayflaska som dimmor, inte sprutar
 • Två vatten rätter
 • Heat lampor eller under tank värmare
 • En matskål
 • Kranvatten Conditioner
 • Akvarium saltvatten mix
 • Olika klättring grenar eller stenar
 • Shelter (ar) för krabborna att gömma sig i
 • Massor av extra, naturliga snäckskal
 • Eremitkräftor