Wki

Hur köper en hundbur

En hundbur är bra för både dig och ditt husdjur. Hundar är flockdjur av naturen, och ändå behålla sin naturliga önskan att leva i en håla. En låda kommer inte bara ge din hund hans eget utrymme, men är också ett användbart verktyg för intern utbildning. Med rätt information, kan köpa en hundbur vara en enkel process.

Steg

Hur köper en hundbur. Börja din process låda uppköp genom att mäta din hund för rätt passform.
Hur köper en hundbur. Börja din process låda uppköp genom att mäta din hund för rätt passform.
 1. 1
  Börja din process låda uppköp genom att mäta din hund för rätt passform. Korrekt storlek hundbur ska låta din hund att ligga ner, och vända. När han sitter eller står, borde han ha cirka tre till fyra inches av extra takhöjd.
 2. 2
  Mät din hund från golvet till hans axel och lägger ungefär tre inches. Detta kommer att ge dig den lägsta höjd på lådan.
 3. 3
  Mät din hund från huvudet till svansen bas och tillsätt ungefär tre inches. Detta kommer att ge dig den minsta bredden på lådan.
 4. 4
  Tänk dig en större låda om din hund är fullvuxen, och passformen är tveksamt.
 5. 5
  Använd en låda avdelare om du köper en låda för en valp. Avdelare justerar lådan bredd för att tillgodose valpens tillväxt.
 6. 6
  Gör din egen divider partition med en träbit, om du behöver en låda avdelare.
 7. 7
  Beställ en låda avdelare nätet. Många husdjur webbplatser säljer dem.
 8. 8
  Handla för hundbur. Gå till en butik om du kan, och inspektera och jämföra olika modeller. Du hittar dem på djuraffärer, järnaffärer, online, via sällskapsdjur tidskrifter, några avdelning eller specialbutiker. De är oftast gjorda av tråd eller tunga plast.

Tips

 • Wire häckar, (burar), för större hundar, finns i en hopfällbar version. De kan förvaras i en garderob när den inte används.
 • Plastbackar även känd som kennlar, kan vara en bekväm tillflyktsort när du hund behöver en time out, eller en säker plats från en upptagen hushåll.
 • Backar är bra för att minska separationsångest i din valp. De kommer inte att få in hyss eller bli destruktiva om du ut ur huset för en stund.
 • Backar tillåter dig att bättre säkra din hund när du reser med bil.
 • Backar med inbyggda handtag är perfekt för att bära små-mellanstora hundar till veterinären, trimsatser och resor i bilen.
 • Aluminium hundburar, även känd som hund rutor, är starka, lätta, och några kommer nu med skyddsräcken för flygbolaget resor. De blir allt mer populärt med ägare transporterar sina hundar i en pick up truck och hund polistjänstemän för transport till veterinärer och inneslutning.
 • Många flygbolag tillåter mjuk-sidig bärare enligt flygstolar, så att du kan ha din hund med dig i kabinen.
 • Backar kommer också i mjuk-sidig duk stilar, och metallbågar. De är bra för camping, resor och utomhusbruk.

Varningar

 • Rätt storlek lådan är viktigt för hus utbildningssyfte. En hunds naturliga instinkt är inte smutsa hans sova eller äta område. För stor låda kan uppmuntra honom till marken i längst område. Var noga med att använda en avdelare om du köper en låda för en valp.