Wki

Hur konvertera en toalett till en snålspolande toalett

använder mest vatten i våra hem. Varje dag, européer spola 4,8 miljarder liter vatten ner Minska mängden vatten som din toalett spola bort kommer att gå en lång väg att spara vatten i ditt hem och hjälpa till att bevara det i allmänhet. Med en enkel justering, kommer du att spara pengar, vatten och miljö... ett spola i taget.

Steg

Hur konvertera en toalett till en snålspolande toalett. Fyll en halv gallon behållare.
Hur konvertera en toalett till en snålspolande toalett. Fyll en halv gallon behållare.
 1. 1
  Fyll en halv gallon behållare. En plastflaska (saft / mjölk) är perfekt. Ta bort allt papper eller plast etikett på utsidan av behållaren. Fyll den åtminstone delvis med småsten, sand eller grus - vad är händig. Tillsätt sedan vatten om mer tyngd behövs. Om du bara fylla den med vatten, dock kommer behållaren flytta runt i tanken och störa mekanismen.
 2. 2
  Placera behållaren i tanken av.
 3. 3
  Sänk försiktigt ned den i vattnet.
 4. 4
  Sätt tillbaka locket på tanken.
 5. 5
  Spola bort. The New York Times rapporterade att en förseglad halv gallon behållare kommer att spara en halv gallon på varje spolning. Om du, liksom de flesta européer, spola fem gånger dagligen, kommer din familj av 5 spara 350 gallons (1325 liter) vatten varje månad. Dessa besparingar kommer att avsevärt minska ditt vatten räkningen också.
 6. 6
  Skicka artikeln till dina vänner. Ett sådant enkelt svar på spara pengar och skydda våra vattentäkter är något att dela runt!

Tips

 • När din toalettanken fyllningar, så gör skålen. Skålen fyller dock snabbare än tanken, och blir fullt först. Så tills tanken blir full, skickade vattnet till toalettstolen går ner i avloppet. Så, överväga att få en påfyllningscykel avledare. Det kommer att minska den mängd vatten som skickas till skålen, och därmed slösas bort vattnet. Dessutom, eftersom du minskat tankens volym, minskade du den tid tanken tar att fylla, vilket också i sin tur leder till mindre bortkastad vatten.
 • Vissa människor sätter en skylt i sina badrum med detta säga att dela sin vattenbesparande filosofi: "Om det är gult, låt det mellow, om det är brunt, spola ner!"
 • Istället för att försluta behållaren, kanske du vill klippa den öppen upptill istället och sätta ett litet hål i botten. Detta gör att du inte skulle ha något unket vatten i det, men ändå spara på spolar. Och du behöver inte använda några kemikalier.
 • Använd en 2L glas pickle burk (eller liknande) utan lock. Glaset är inert och tung nog att stanna på plats i tanken. Varje gång tanken fylls vattnet byts ut i burken, hålla den fräsch.
 • Försök att fylla flaskan med lösa mynt (var noga med att försluta flaskan helt). När det är dags att du behöver några dollar, kommer att pengar alltid att finnas där.
 • Be en granne för en plastbehållare om du inte har någon. Också föreslå denna process till honom eller henne som de kan spara pengar också.
 • Om din vikt objekt är olösliga, inte ett tak inte flaskan. Lämna den öppen så att den kan byta lite klorerat vatten med resten av vattnet i tanken. Detta kommer att förhindra gunk uppbyggd i flaskan utan att behöva lägga blekmedel.
 • Kontrollera skillnaden i din vattenförbrukning på nya räkningar, 350 gallon (1325 liter) en månad är en märkbar!
 • Som ett alternativ till att ändra en befintlig, kan en ny snålspolande toalett köpas för under 75€ och kostar 150€ till 190€ för att ha installerat.

Varningar

 • Placera inte en tegelsten i tanken. Den tegel kan upplösa och partiklar av det kan täppa och eventuellt täta avloppet.
 • Om du hittar din toalett inte spolning korrekt, med avfall kvar i toaletten och vatten hamnar på golvet, tar flaskan ut. Inte alla toaletter kan spola ordentligt med en reducerad mängd vatten. Överväga att installera en snålspolande toalett.
 • Många rörmokare rekommenderar inte denna ändring. Snålspolande toaletter är utformade på olika sätt, och mindre vatten spolning i en toalett inte tänkt att göra det kan innebära mer frekventa träskor, översvämningar och extra spolning för att avlägsna samma mängd avfall. (Vilket kan slösa mer vatten än vad du sparar)
 • Om du använder vatten för att fylla behållaren, lagt till ett par droppar blekmedel i vattnet kommer att hålla den från att växa gunk inuti.
 • Se till att flaskan inte stör någon av de rörliga delarna i tanken.
 • En läckande toalett kan slösa upp till 250 liter (946 liter) vatten om dagen. För att se om din toalett läcker, placera några droppar karamellfärg i tanken och vänta i en halvtimme. Kontrollera skålen - om karamellfärg visas, du har en läcka. Få en rörmokare att komma och fixa det.

Saker du behöver

 • Plastburk med lock - saft / mjölk container etc.
 • Vatten, stenar, sand för att fylla behållaren