Wki

Hur du skyddar ditt hem när du är borta

Var inte ett hem inbrott offer. Ta dig tid och ansträngning för att göra det svårt för någon att få i. Bättre säker än ledsen.

Steg

Hur du skyddar ditt hem när du är borta. Se till att det verkar att du är hemma när du är borta.
Hur du skyddar ditt hem när du är borta. Se till att det verkar att du är hemma när du är borta.
 1. 1
  Se till att det verkar att du är hemma när du är borta. Lätt och måttlig ljudnivå kan avskräcka inbrottstjuvar.
 2. 2
  Använd tända timers att realistiskt simulera beläggning.
 3. 3
  Lämna nyanser och persienner som du brukar göra.
 4. 4
  Lys upp verandan och varvet med en tid controller.
 5. 5
  Anslut en gammal, analog typ tv eller radio (moderna, elektroniska, komma på i standby-läge - inte i att spela läge), eller inbrottstjuv avskräckande inspelningar CD med ett schema-kompetent aktör med timers.
 6. 6
  Har gräsmattor klippas, trottoarer sopas, häckar klippta på schemat.
 7. 7
  Lås alla ytterdörrar säkert - såsom att använda tjocka cylinderlås på utanför ingångar. Om du är orolig för att någon plockar eller tvinga låset - som är i allmänhet lätt att göra - använda mer säkra lås inklusive sådana som anses pick-resistent.
 8. 8
  Inse att vanliga fönster lätt krossade, men fortfarande använder säkerhetsspärrar på fönstren för att hålla under genomsnittet skurkar ärlig och förskolebarn in-/out-side.
  • Försök att hålla skärmar fästa inifrån, men det är "child's-play" för att skära dem öppna innan du trycker fönsterglas in med en kudde av något slag.
 9. 9
  Bilda en klocka stadsdel brott med hjälp av din lokala polisen. Lagarbete, samarbete, sunt förnuft kan hjälpa till att göra eller bryta en stadsdel. Rapportera något misstänkt.
 10. 10
  Fråga en betrodd granne att titta på din egendom när du är borta. Gör samma sak för dem.
 11. 11
  Kontrollera alla närliggande gatlyktor för att vara säker på att de är funktionella. Om inte, kontakta din elbolaget för att begära en reparation. Blivande inkräktare är inte så förtjust i väl upplysta områden.
 12. 12
  Ordna att ha en granne hämta din post, utskick och tidningar när du är på semester. Om detta inte är möjligt, avbryta alla leveranser, inklusive dagstidningar. Ordna med ditt postkontor för att hålla din e-post eller lämna det med en granne.
 13. 13
  Aldrig annonsera din avgång. Detta kan vara lättare sagt än gjort, särskilt för dem som ofta dela personlig information på sociala nätverkssajter (t.ex. Facebook och Twitter).
 14. 14
  Byt ut alla yttre ihåliga dörrar med fasta.
 15. 15
  Montera lås som kil och bult skjutdörrar och dubbel hängda fönster.
 16. 16
  Investera i ett bra larmsystem. Åtminstone, köp ett av dessa kännetecken larmföretag. ebay är bra för det.
 17. 17
  Kontrollera med din polisen, kanske du kan ha en direkt anslutning från ditt hus till polisen, men falsklarm kan kosta dig en bra.
 18. 18
  Gör det, om och endast om dina polisen är strikt ärliga och trygga. Folk åker på semester som har anmält poliser har fått sina adresser hackat, stulna eller sålda (?) Och cirkulerat på listor för företagsamma tjuvar och rövare. Många webbplatser är inte längre rekommendera anmälande polisen, men bara en god granne, när du är borta.

Tips

 • Du kan köpa en ytterdörr ganska billigt. Tunt stål-klädda dörrar kan kosta så lite som 135€ -150€ men tunga eller speciella mönster dörr, eller med funktioner såsom slagtålig glas (eller skottsäkra Plexiglas), kan höja priset till 1120€ eller mer.
 • Få husägare försäkring, eller hyresgästen försäkring.

Varningar

 • Om du är en lägenhet hyresgästen, inte anta att hyresvärden eller hyresvärdinna kommer att ersätta dig för eventuella förluster på grund av ett inbrott eller brand. De troligen inte kommer, inte eftersom deras försäkring inte täcker dina värdesaker (varför annars skulle du behöva hyresgästen försäkring).