Wki

Hur att diagnostisera och behandla din hunds kliande hudproblem

Diagnostisera din hund klåda, repor och tugga som en hud problem är den enkla biten. Det svåra är att räkna ut vad som orsakar den, och sedan hitta rätt behandling! Nedan finns bra information om hur man kan lösa denna situation.

Steg

Hur att diagnostisera och behandla din hunds kliande hudproblem. Det finns många olika uppfattningar om orsaker och behandling av det som nu kallas en epidemi av hund hudsjukdomar, klåda, repor och tuggar vanligen kallad "sommar kliar hot spots".
Hur att diagnostisera och behandla din hunds kliande hudproblem. Det finns många olika uppfattningar om orsaker och behandling av det som nu kallas en epidemi av hund hudsjukdomar, klåda, repor och tuggar vanligen kallad "sommar kliar hot spots".
 1. 1
  Det finns många olika uppfattningar om orsaker och behandling av det som nu kallas en epidemi av hund hudsjukdomar, klåda, repor och tuggar vanligen kallad "sommar kliar hot spots". Symptomen på hund Hot Spots är en klåda så allvarliga att hunden repor och tuggar sig till en sådan omfattning att sarga och traumatize huden, skapar öppna sår och svåra infektioner. Eftersom etiologin av källan till klåda är oklart, de flesta behandlingar som är tillgängliga nu bara behandla symptomen, infektioner och skador orsakade av repor, men behandlar inte kliar sig.
 2. 2
  Dessa hund hudutslag är allmänt kända som hotspots eftersom dessa hudåkommor är ofta förknippade med varmt väder. Hot Spots är ofta diagnostiseras som eksem, Pyoderma, eller Seborrhea, allergi mot loppor, livsmedel, gräs, mögel, eller andra miljömässiga ämnen, Pemphigus, atopisk akralt Lick dermatit, autoimmuna sjukdomar, sköldkörtelproblem, Staph och jäst infektioner, samt andra hudstörningar.
 3. 3
  Itchy "hot spot" hudåkommor skall inte förväxlas med skabb eller loppangrepp ringorm svamp eller håravfall orsakas av hypotyreos, Cushings syndrom, genetiskt predisponerade mönster skallighet, rabies vaccinet inducerade ischemiska dermatopathy kala fläckar, eller hormonellt orsakat problem päls som en följd av kastrering. Dessa är inte "Hot Spot" klåda och kliar!
 4. 4
  Ringorm är inte en mask, det är en svamp och orsakar klåda, fjällning och håravfall i ett eller flera områden på ditt husdjur. Det är smittsam och lätt överförbara till människor och andra husdjur. Behandling med en fungicid såsom mest fotsvamp krämer är vanligtvis effektiv.
 5. 5
  Demodectic mange och rävskabb är parasitära kvalster angrepp och kan diagnostiseras genom hudskrap. Loppor och Mange kan framgångsrikt behandlas med insekticider.
  • Demodectic (Red Mange) orsakas av små kvalster som finns naturligt på de flesta hundar, men i allmänhet inte orsaka hudproblem om hundens immunförsvar är nedsatt. Detta hud problem kan ärvas eftersom vissa blodslinjer i vissa hundraser är mer benägna att Demodectic Mange.
  • Democectic Mange är inte mycket smittsam och är i allmänhet vidare till omvårdnad valpar från mamman och är mest märkbara runt ögonen och munnen. De flesta uppfödare kommer inte föder dessa hundar.
  • Rävskabb (Canis Skabb) är mycket smittsam och kan vara livshotande för hunden. Det kan lätt spridas till andra djur och människor. Åtgärder måste vidtas för att utrota angrepp på hundar hela miljön samt om hunden och alla andra husdjur som kan vara utsatta för angrepp.
 6. 6
  Thyroid håravfall problem inte orsakas av klåda, tugga och repor utan av systemisk håravfall, en typ av håravfall eller skallighet.
 7. 7
  Om din hund upplever en förlängd släng av klåda och sprätta till den grad att skada hans hud, ta honom till veterinären för en ordentlig diagnos.
 8. 8
  Använd föreskriven medicin för ditt husdjur enligt din veterinär instruktioner, i syfte att styra klåda och starta läkningsprocessen.
 9. 9
  Få ett blodprov för att avgöra om din hund är allergisk mot något.
 10. 10
  Ändra din hunds mat till en holistisk / ekologisk mat som är rik på protein och låg i kolhydrater. Detta tar bort GMO majs källan från hans diet som kan orsaka en reaktion. De flesta hund livsmedel i dagligvaruhandeln har en mycket dålig mix av ingredienser och mata honom denna mat är som att ge honom Frosted Flakes eller Lyckosymboler spannmål för varje måltid.

Symptom

 • Det verkar inte vara en konsensus om orsaken till "Hot Spot" hund hudsjukdomar, men de har en gemensam uppsättning av symptom.
 • Det verkar som om en del hundar utvecklar en klåda så allvarliga att de tuggar och repa och traumatize sig i en sådan utsträckning att denna process leder till öppna sår, infektioner, håravfall, och ibland uppruggning av huden (Elephant Hide).
 • De vanligaste områdena irritation är runt ryggen och svansen, buken och benen och tassar. Dessa symtom verkar vara vanligare i varma väder och milda fuktiga klimat som solen bältet i Europa men är kända över hela världen så långt norrut som Alaska och så långt söderut som Sydafrika och Nya Zeeland. Forskning har visat att denna hund hud problem är hela världen och drabbar många miljoner hundar.
 • Statistiskt, verkar ingen hundras mer eller mindre benägna att utveckla "hot spots", och bastarder är lika benägna att utveckla en "Hot Spot" hudåkomma som är en stamtavla utställningshund. Ålder också verkar inte vara en faktor, kan valpar utveckla "Hot Spot" hudproblem så tidigt som några månaders ålder, och äldre hundar kan plötsligt visa tecken på "hot spots" när de har haft någon tidigare historia av något slag av kliande hudsjukdomar.
 • Vid denna tid finns det ett växande antal forskare som tror att det kan finnas ett samband mellan över-vaccination av den inhemska hunden befolkningen och den epidemi av "Hot Spot" hudsjukdomar. # 2
 • Ganska ofta, en hunds hudproblem blir allvarligare och hunden kan bli utfryst av familjen och även andra husdjur som de hudproblem blir mer synliga och hundens hud kan ta på en mycket obehaglig lukt. Detta kan leda till att hunden lider allvarlig depression som i sin tur förvärrar situationen. Självklart, hundar känner stress att bli avvisad på ungefär samma sätt som en människa skulle göra.
 • Tyvärr, många hundägare vid denna tidpunkt får konfronteras med den hjärtskärande uppgiften att välja att ha sin hund avlivas för att avsluta hundens lidande snarare än att fortsätta dyra och smärtsamma behandlingar som inte har varit framgångsrika i att kontrollera hundens hud sjukdom. Enligt en nyligen genomförd undersökning av faciliteter Animal Control många hundar som lider av förhållanden kontroll hud förs till offentliga djurhem där de anses vara un-adoptable och många tusen hundar i dessa härbärgen avlivas av detta skäl. Många andra hundar är också avlivas av privata veterinärer att lindra hundens lidande under samma omständigheter.
 1. 1
  Om din hund upplever en förlängd släng av klåda och sprätta till den grad att skada hans hud, ta honom till veterinären för en ordentlig diagnos.
 2. 2
  Använd föreskriven medicin för ditt husdjur enligt din veterinär instruktioner, i syfte att styra klåda och starta läkningsprocessen.
 3. 3
  Få ett blodprov för att avgöra om din hund är allergisk mot något.
 4. 4
  Ändra din hunds mat till en holistisk / ekologisk mat som är rik på protein och låg i kolhydrater. Detta tar bort GMO majs källan från hans diet som kan orsaka en reaktion. De flesta hund livsmedel i dagligvaruhandeln har en mycket dålig mix av ingredienser och mata honom denna mat är som att ge honom Frosted Flakes eller Lyckosymboler spannmål för varje måltid.

Behandlingar

 • På grund av de skilda uppfattningar om orsaken till detta allvarliga hudirritation problem, det finns många olika behandlingar som ordinerats av veterinär samhället. Den första behandlingen av primat är steroiden prednison, som tillfälligt kan lindra klådan och inflammation. Användningen av steroider är en svår behandling och kan leda till allvarliga negativa biverkningar, såsom njursvikt, över en längre tids användning. Ett antihistamin kan också användas för att stävja en reaktion.
 • Den nästa beställning av behandling är vanligen ett antibiotikum eller annan behandling för att bekämpa infektioner eftersom hunden har irriterat huden i sådan utsträckning att det är en öppen och infekterat sår. Analgetika och smärta undertrycka salvor kan tillhandahållas också. Dessa behandlingar är endast avsedda för att behandla smärta symptom och infektioner och tar inte upp etiologin av problemet eller orsaken till klådan. Viss smärtlindring kan uppnås men klådan kvarstår och så snart de smärtstillande avklinga klådan tillbaka och hela smärtsamma cykeln börjar igen.
 • Vissa veterinärer tror att "Hot Spots" är resultatet av en känslighet eller en allergisk reaktion mot något ämne. Allergi tester och behandlingar med antihistaminer, förändrade miljöer, och specialdieter, inklusive särskilt formulerade hund livsmedel, rå kost livsmedel och kosttillskott är ofta tippad som ett botemedel för "Hot Spots", men dessa behandlingar är övertygande i sin effektivitet och statistiskt dessa behandlingar verkar inte hjälpa till med dessa hudproblem.
 • Over-the-counter rättsmedel såsom medicinska eller stenkolstjära schampo, Tea-Tree och Emu olja, Aloe Vera och andra huskurer såsom terpentin, vaselin, munvatten och vinäger är alla en del av ett sista desperat shot-gun förhållningssätt till problem som ägarna ofta försöker i hopp om att något kommer att fungera. Vissa loppa schampo kommer också att ytterligare irritera öppna hudsår.
 • Vid denna tid finns det inga statistiska belägg för att någon av ovanstående behandlingar som faktiskt fungerar för att styra kliar problemet. Medan vissa tillfälliga lättnader kan tillhandahållas av några av dessa behandlingar, är det oftast bara tillfälligt om inte kliar syndromet styrs. Många av dessa behandlingar kan också vara farliga och hotfulla till hundarna hälsa.
 • Man kan lätt trolla fram en bild av en galen vetenskapsman, bära skyddsglasögon, mask och gummihandskar, "behandla" en drabbad hund med värdelösa skott, smärtsamma och farliga kemiska behandlingar, eller schampo så starka att de avråder från kontakt med mänsklig hud, då montering hunden med plast kragar, tejpa tassar eller sätta på lite handskar för att förhindra hunden från repor och tuggar i sig rå. På denna punkt måste du fråga dig själv hur du skulle känna om någon gjorde det mot dig och sedan hindrade dig från att skrapa kliar?
 • Cirka 25 år sedan Cornell University Veterinary School i New York gjorde en studie av Canine Hot behandlingar Spot hud för att avgöra om någon av de behandlingar som finns tillgängliga på den tiden var effektivt vid behandling av denna sjukdom. Studien fann att alla de vanliga medicinska behandlingar som används i studien var övertygande i sin effektivitet och att 30% av de hundar som återvunnits från sina hudproblem med ingen behandling alls! Dessa är i grunden samma behandlingar som används idag!
 • Denna 30% återvinningsgrad, med eller utan behandling, har gett upphov till en stor industri av tvivelaktiga alternativa metoder att behandla denna smärtsamma hund hudsjukdom. Dessa alternativa behandlingar är inte stöds av statistiska eller vetenskapliga metod som på deras effektivitet och är i allmänhet avses i vittnesmål med liten, om någon, tester för att backa upp sådana påståenden.
 • Det uppskattas att européer spenderar mer än 75€ miljarder dollar årligen kämpar med dessa problem hundskinn och det är också uppskattat att mer än 50% av den totala veterinär inkomsten i Sydeuropa kommer från behandla "Hot Spot" problem hundskinn ensam.
 • Men ge inte upp hoppet riktigt än! Nya vetenskapliga genombrott ger verkligt hopp om att det kan finnas en viss faktisk lättnad i framtiden för uppskattningsvis 100 miljoner eller fler hundar i hela världen som lider av denna smärtsamma problem. Denna forskning publiceras och lätt tillgänglig på Internet genom att skriva in sökord som - "Canine Itch Behandling Research" eller "alternativa Dog Skin Treatment Research" på någon större sökmotor.
 • Du är välkommen att besöka min hemsida för ytterligare information.

Tips

 • Använd inte parfymerade mänskliga schampo, din hund kan inte bli mycket glad med dig om du gör.
 • Leta efter en pengarna-tillbaka-garanti om produkten inte fungerar som annonseras.
 • Försök att använda holistisk / ekologiska produkter för att eliminera allergener från GMO majs används i vanlig hundmat kibble.
 • Bad är bra för kliande hud, bara inte använder mänskliga schampo. Mänsklig hud är sur, är hundskinn bas.
 • Gör din forskning, är internet ett verktyg, var inte rädd att använda den.
 • Raka inte din hunds päls. Hundar har långt hår för en anledning och en nära klippet är ungefär allt de kan stå, även i värmen av sommaren.
 • Inte över-tvätt: ett bad en gång i månaden är alla de flesta hundar verkligen behöver, vissa behöver ännu mindre.

Varningar

 • Inte luras av påståenden om botemedel utan statistisk back up, leta efter mer än produkt vittnesmål. Be om information om produkter om företaget är legit. De kommer gärna att förse dig med vetenskapliga tester och statistik att backa upp sina påståenden.
 • Steroider och antibiotika bör vara en sista utväg, eftersom de kan orsaka allvarliga biverkningar.