Wki

Hur utforma ett landskap trädgård

Planerar att landskapet din trädgård för första gången bör inte vara svårt alls för dig. Du behöver inte anlita stora landskapsarkitektur företag om det endast krävs nominell arbete. Men om det gör det, ja, kan du kontakta en fackman.

Steg

Hur utforma ett landskap trädgård. Ta en bild av din fastighet innan den huvudsakliga landskapsarkitektur.
Hur utforma ett landskap trädgård. Ta en bild av din fastighet innan den huvudsakliga landskapsarkitektur.
 1. 1
  Ta en bild av din fastighet innan den huvudsakliga landskapsarkitektur. Som ett tips: utveckla den i en lokal foto station. Att göra detta, kan du bedöma vilka typer av växter eller blommor du vill köpa eller om du kan plantera ett träd i din fastighet, eller lägga hardscapes. På baksidan av fotot, skriv omfattningen av din egendom för att hålla en mätning guide så din trädgård element inte kommer att överskugga andra element.
 2. 2
  Tänk de grundläggande elementen i landskapet design:
  • Skala
  • Färg
  • Form / konsistens
  • Linje / brännpunkt
 3. 3
  Inkludera dessa delar av landskapet design i både softscape och hardscape (Se slutet notering för definition).
 4. 4
  Tänk på din bakgård eller främre gården som någon annan konstform, såsom en duk.
 5. 5
  Mät storleken på ditt landskap för att avgöra vilka andra element du ska infoga. Vad är omfattningen av din fastighet? Passar ditt hus väl på varvets mark storlek?
 6. 6
  Inse att färgen elementet är, i själva verket, ditt tema. Om du känner för att göra en vår eller sommar tema, det spelar ingen roll. Syftet med färg inslag i landskapet design är att skapa en samlande familj av färger som är perfekt för din familjs önskemål men ändå estetiskt. Vissa familjers önskemål är grönskande, andra nisch det med blommor, och andra - närmare bestämt Uptown - skryter det med landskapsarkitektur det med broar, fontäner vatten, eller mini dammar. Dessa hardscape strukturer kan inte anses vara en färg utan en form och textur elementet.
 7. 7
  Ta in de färger som komplement till arkitekturen. Det är där den form och de delar konsistens kommit i. former och textur som jag betona den här frågan är de växter, på gräsmattan, ditt hus arkitektur, och ditt stängsel. Om du är att sätta former och texturer i ditt landskap, gör det till en vana att inte överdriva. Du vill inte att förvandla ditt hus till en regnskog, höger - eller inte om du inte tänker? Din landskapet bör komplettera ditt hus och skapa en samlingspunkt för att göra det.
 8. 8
  Medvetet observera linjen och brännpunkt avseende ögonhöjd och flödet går igenom styrs av arrangemanget av din softscape eller hardscape. Ögonrörelser är omedvetet påverkas av hur växtgrupper passar eller flyta ihop, både på horisontella och vertikala plan. Tyngdpunkten är centrum för visuell uppmärksamhet, ofta skiljer sig från den fysiska centrum för arbetet. Du kan göra en fontän din brännpunkt eller andra former hardscape, vilket är väsentligt trenden inom trädgårdsskötsel industrin.
 9. 9
  Skräddarsy ditt landskap enligt din njutning och / eller vad du vill. Yard landskapsarkitektur är en skildring av landskap du vill ha i din egen egendom. På så kräver ordentlig planering, utformning och förvaltning.
 10. 10
  Kom ihåg att nyckeln till god landskapsarkitektur är andelen. Andelen bör cohere till ditt hus arkitektur och din gård skala.

Tips

  1. Softscape exempel - trädgård gräsmattor, buskar, träd, växter, blommor, etc.
  2. Hardscape exempel - trottoarer, dränering, uteplats, etc.