Wki

Hur man skapar en minimalistisk trädgård


Modern trädgård design har förändrats dramatiskt under åren. Minimalistisk aspekter kan göra trädgården till en stor plats för levande och underhållande, med fokus på material snarare än plantering. Du kan festa och koppla av i en minimalistisk trädgård med stor lätthet och det är mycket enkelt att sköta. Här är grunderna i minimalistisk trädgård design.

Steg

Hur man skapar en minimalistisk trädgård. Bestäm om en minimalistisk trädgård är rätt för dig.
Hur man skapar en minimalistisk trädgård. Bestäm om en minimalistisk trädgård är rätt för dig.
 1. 1
  Bestäm om en minimalistisk trädgård är rätt för dig. En minimalistisk trädgård design passar aa person som är ute efter en ren, smart, lågt underhåll trädgård. Unga urbana yrkesverksamma, minimalistiska hus entusiaster, människor som reser ofta, ogräsrensning-fobiska etc. är sannolikt att hitta den här typen av trädgården perfekt. Det borde finnas med skulpturer, arkitektoniska plantering och stora perspektiv. Allt detta bidrar till ett område som du kan både underhålla och koppla av i.
 2. 2
  Få plats och använda konstgjorda höjdpunkter. En väl utformad minimalistisk trädgård kan faktiskt ge dig ett extra rum. Behovet av växter är minimal eftersom du siktar på att skapa en struktur så mycket som en trädgård, så använd konstgjorda material för att skapa en djärv, skarp landskap.
 3. 3
  Gör växterna ett djärvt drag, men låta de hårda landskapselement knyta hela designen tillsammans. Växter är verkligen nyckeln till en minimalistisk design, men det bör vara de hårda landskapselement som binder den samman.
 4. 4
  Använd liknande material i skulptur och möbler. Låt dessa skall återspeglas i stenbeläggningen.
 5. 5
  Använd belysning till stor effekt. Kanske satt belysning i uteplatsen, att förändra trädgården humör som du anger skymning. Detta möjliggör trädgården för att fungera som både en dag och kväll trädgård.
 6. 6
  Använd vatten för att skapa lugn. Vatten kan användas, men det bör vara lugn och stillsam som bidrar till att skapa stora reflekterande kvaliteter. Detta foto visar en konstruktion baserad på den veckla ut ormbunksblad av ett träd ormbunke, det bisects trädgården.
 7. 7
  Få professionell hjälp. Det är viktigt att arbeta med en god professionell trädgårdsmästare och landskapsarkitekten för att förverkliga din är idéer. Var inte rädd för att ge någon professionell med din egen insats och inspiration.
 8. 8
  Använd industriella element för att skapa en minimalistisk snygghet. Stål, glas och betong är alla ämnen kraftigt omskriven i många minimalistiska trädgårdar. Denna "industriella" bas betyder inte att det måste vara skarp och ogästvänliga, men en god kunskap om hur man kan använda dessa material är viktigt. Använd till exempel:
  • Trä för funktionalitet
  • Korrugerad plåt virvlar runt för drama
  • Speglade paneler för en ständigt föränderlig spel av ljus och rymd förbättring i trädgården
 9. 9
  Använd horisontell enbär. En grov och vass växt, är det verkligen lite underhåll och har en stor doft när solen värmer det. Det är inte bara en stor funktion buske i en minimalistisk trädgård, men det fungerar också som en levande kompost. Det håller vattnet i marken och det undertrycker ogräs. Detta innebär att det fungerar som en barriär. Det gör en bra folie mot ett träd, till exempel ett eukalyptusträd.
 10. 10
  Håll symmetri fram och tillbaka. Den främre trädgården ska alltid härma tillbaka, kanske bär på några funktioner som skulptur eller vatten. Denna bild visar användningen av box (Buxus) kulor som har planterats mycket tätt tillsammans på framsidan av huset. De är mycket låga underhållskostnader växter och lätt att sköta.
  • Vattnet design också bedrivs i trädgården, minimalistisk vatten funktionen på skiffer och skiffer. Detta är en mycket effektiv, subtila vatten funktionen med någon fisk eller rinnande vatten, bara mycket enkel.

Tips

 • Ställ kullerstenarna i vattnet för att skapa en illusion av att vattenströmmen är semi-real och har alltid varit närvarande i trädgården.
 • Om du använder ett eukalyptusträd i minimalistisk trädgård, kommer det att behöva drastisk beskärning vart 7-9 år för att hålla det till en storlek i förhållande till resten av trädgården.
 • Buxbomshäckar ska klippas 2 - 3 gånger per år för att behålla sin form.

Saker du behöver

 • Trädgård utrymme
 • Feature bitar
 • Bra design kunskap och / eller hjälp
 • Låga underhållskostnader växter
 • Bänk
 • Serene vatten funktionen