Wki

Hur man undviker att förlora strumpor i tvättmaskinen

Om du har gått runt med omaka strumpor för mycket av ditt liv, kanske du vill överväga dessa instruktioner. Strumpor kan vara en värdefull tillgång till din garderob! Denna guide hjälper dig att hitta sätt att hålla dem från att gå vilse så att du kan bära dem.

Steg

Hur man undviker att förlora strumpor i tvättmaskinen. Keep 'em tillsammans.
Hur man undviker att förlora strumpor i tvättmaskinen. Keep 'em tillsammans.
 1. 1
  Keep 'em tillsammans. Innan du sätter strumpor i tvättmaskinen, bifoga paren tillsammans. Du kan använda en underkläder väska, säkerhetsnålar eller ens klämmor kontor, kan du vika enkelt toppar tillsammans eller knyt varje par, eller den bästa lösningen är att använda strumpan klippet.
 2. 2
  Specialisera sig. Kanske du kunde göra en belastning på bara strumpor - på det sättet, kommer strumporna inte gå vilse i shuffle av alla andra, viktigare tvätt. Kom ihåg, strumpor behöver kärlek också.
 3. 3
  Håll koll. Om möjligt, räkna hur många par strumpor du har innan du tvättar, sedan upprepa uppgiften efter tvätt.
 4. 4
  Titta på dina steg. Många strumpor vilse på vägen tillbaka från tvättmaskinen till strumpan låda. De kan lätt falla ur tvättkorgen och att forslas bort av statisk elektricitet. Håll strumpor i mitten av högen så att de inte fly.
 5. 5
  Håll ett vakande öga på barnens strumpor. Under sängen är en strumpa, under bokhyllan är den andra och om det går. Berätta barnen att para ihop strumpor i slutet av varje kväll innan du lägger dem i tvättkorgen.
 6. 6
  Vet var man. Många strumpor som försvinner har fastnat på insidan av tvättmaskinen. Fukten och centrifugalkraften håller dem där i flera minuter. Var noga med att markera alla runt insidan av trumman. Andra strumpor kommer fastna och handdukar i torktumlaren. Så när du viker dessa poster för lagring, skaka dem och kontrollera om strumpor som kan klängande.
 7. 7
  Håll föräldralösa strumpor på ett ställe. När du viker tvätt, in några makalösa strumpor i en särskild låda i din byrå, eller en ruta på din garderob hylla. En gång i månaden, kan du ha en hel samling. Dumpa dem ut och gör alla matcher. Använd strumpor utan partner.

Tips

 • Köp stora kvantiteter i en exklusiv typ av strumpa. Detta sätt, när man är förlorad, kommer dess partner inte vara en föräldralös, men en av en stor gemenskap av släkt strumpor.
 • Kontrollera alla poster som doneras till välgörenhet, strumpor kan undkomma genom att fastna på eller inuti vissa objekt som du kastar in donation bin.
 • Använd små plagg väskor gjorda av fishnet material med dragkedja att stänga. Dessa kommer i ett par olika storlekar och säljs på de flesta varuhus. Ingenting kommer ut och inget går förlorat. Och inget fastnar någonstans. Perfekt för behåar och om du verkligen måste tvätta dem i maskin.
 • Det finns tvätt påsar som du kan få som är särskilt utformade för att tvätta strumpor och eliminera eventuella förlust i tvättmaskiner eller torktumlare. Dessa tvätt påsar är oftast mindre och består av flera små fack för att passa en strumpa par i varje. Genom att placera varje strumpa par i varje enskilt fack snart efter att du tar av dem, kan du även använda dessa tvätt påsar för att lagra dina smutsiga / använda strumpor hela veckan.
 • Strumpor kan gå vilse innan de ens komma nära tvättmaskin eller torktumlare. När du byter lakan i sängen, kan du hitta strumpor har hamnat fyllda mellan bladen längst ned i sängen. Dammsugning kommer också dyka upp en och annan förlorad strumpan när du flyttar möbler.

Varningar

 • När det gäller trasiga tvättmaskiner, strumpor är den största orsaken fastnat pumpar, efter thongunderwearen. Användning av små-plagg tvätt påsar kommer att hjälpa dig att undvika detta problem.