Wki

Hur man rengör arbetsytan

Rengöring duk ytor kan vara en svår uppgift, särskilt om duken inte kan rengöras i tvättmaskiner. Svåra fläckar kan presentera problem för de som äger Kanvasartiklar. Läs följande tips för att lära sig hur man rengör olika duk ytor.

Steg

Hur man rengör arbetsytan. Hitta ett milt rengöringsmedel för att använda på din duk objekt.
Hur man rengör arbetsytan. Hitta ett milt rengöringsmedel för att använda på din duk objekt.

Handtvätt canvas kläder och accessoarer

 1. 1
  Hitta ett milt rengöringsmedel för att använda på din duk objekt.
  • Typiskt, de bästa rengöringsmedel för att använda på duk artiklar är tvättmedel som är utformade för att tvätta ömtåliga föremål. Om du inte har typ av rengöringsmedel, kan du överväga att använda ett rengöringsmedel som är framtagen för att användas på babykläder, eftersom denna typ av diskmedel är vanligtvis milda.
 2. 2
  Badda rengöringsmedel eller rengöringsmedel på en fuktig disktrasa eller svamp.
 3. 3
  Rengör objektet genom att försiktigt daubing tvättlapp eller svamp på ytan av duken objektet. Ägna särskild uppmärksamhet åt områden som är nedsmutsade.
 4. 4
  Låt posten torra utan användning av någon artificiell kylning eller apparater uppvärmning.

Rengör utomhus duk möbler grundligt

 1. 1
  Blanda din lösning canvas rengöring.
  • Medan duk rengöringsmedel kan köpas i butik, kan du också göra din egen. Om du vill spara pengar, helt enkelt blanda lite diskmedel eller tvättmedel med lite vatten. Du kan göra blandningen i en sprayflaska eller hink, beroende på hur mycket arbetsytan du måste städa.
 2. 2
  Arbetet lösningen i canvas med en fuktig svamp. Var generös med lösningen och få så mycket sot, smuts, mögel, och mögel bort av möbler som du kan.
 3. 3
  Använd en skurborste på möblerna när du är klar med svampen rengöring. Se till att komma till dessa är svåra att nå områden.
 4. 4
  Låt lösningen sitta ostört på möblerna i minst 10 minuter. Låt lösningen arbeta sig in i dukens yta och bryta upp eventuella kvarvarande smutspartiklar.
 5. 5
  Ta en trädgårdsslang till möbel. Spraya duk med en stark och stadig ström av vatten för att få alla rengöringsmedel på det.
 6. 6
  Låt möblerna torka på egen hand. Håll möblerna borta från direkt solljus under torkningen om dina möbler har mörka färger, låta det torka i solljus kan få den att blekna.
 7. 7
  Överväg att använda ett tyg beskyddare till din duk möbler.
  • Tyg beskyddare är lösningar som du kan köpa i butikerna. Om du använder den efter dina möbler har torkat, kan det hjälpa till att hålla dina möbler ren genom att stöta vatten och fläckar smuts. Lägga denna lösning till din duk kan minska krånglet för framtida underhålls.

Tips

 • Regelbundet rengöring duk möbler kan göra sin underhållet enklare. Om du rengör din duk möbler med några veckors mellanrum, kommer du minska förmodligen smuts, mögel, och mögel uppbyggd. Ansamling av var och en av dessa saker på duk kan göra din städning ansträngningar svårare och tidskrävande.

Varningar

 • Fullt dränka vissa duk objekt i vattnet kan orsaka dem att lossna och mindre stel. Tänk på detta när du försöker rengöra formade föremål som hattar eller väskor. Om du måste tvätta duk objekt i en tvättmaskin, kanske du måste försöka omforma dem.