Wki

Hur man gör ett litet armborst av husgeråd

Just nu kan du bygga förmodligen din alldeles egna mini armborst utan att stiga upp från skrivbordet: inga knivar, trä, elektriska apparater eller annan dyr utrustning behövs. För att göra ett litet armborst av husgeråd, följ dessa instruktioner.

Steg

Hur man gör ett litet armborst av husgeråd. Tape två pennor tillsammans, lämnar åtminstone en centimeter untaped i vardera änden.
Hur man gör ett litet armborst av husgeråd. Tape två pennor tillsammans, lämnar åtminstone en centimeter untaped i vardera änden.
 1. 1
  Tape två pennor tillsammans, lämnar åtminstone en centimeter untaped i vardera änden. Upprepa med ytterligare två pennor.
 2. 2
  Tejpa två penna paren tillsammans för att bilda ett gement "t". Silvertejp fungerar bäst, men du kan använda andra typer av band (eller ens gummiband eller). Återigen, låt den sista centimetern av varje avslöjats ände. Tape pennan par till ett "t", och lämnade fortfarande ändarna avslöjats.
 3. 3
  Ta isär en billig eller värdelös penna. Skruva vid behov och ta bort alla mekanismer, inklusive bläckpatronen, fjädrar, och / eller tips. (Spara bläckpatronen eftersom det kommer att användas som ammunition senare.) När du är klar, bör du sluta med ett ihåligt rör. Dissemble pennan. Spara badkaret och bläckpatronen.
 4. 4
  Tejpa röret till den huvudsakliga bar i "t". Var noga med att rada upp i röret med den övre delen av "t", som kommer att vara skytte änden av armborst. Linje röret upp med den övre delen av "t" och tejpen på plats.
 5. 5
  Sträck ett gummiband horisontellt över röret. Förankra gummiband genom att skjuta in det i springan mellan pennor på vardera sidan av ribban i "t". Sträck ett gummiband över ribban av "t" kila in den mellan pennor på vardera sidan.
 6. 6
  Vira tejp runt centrum av gummibandet flera gånger. Detta kommer att vara vaggan från vilken du startar bläckpatronen. Var noga med att inte tejpa gummiband till armborst själv. Använd tejp för att göra en vagga i mitten av gummiband.
 7. 7
  Wrap ett gummiband runt pennor under lastning änden av röret. (Belastningen änden är det en där röret inte rada upp med slutet av armborst.) Detta tillför höjd, vilket kommer väl till hands senare. Wrap ett gummiband runt pennor under lastning änden av röret.
 8. 8
  Sätt tillbaka bläckpatronen i röret så att det sticker ut en aning. Om det går för långt, helt enkelt luta armborst att glida tillbaka ut. Ladda bläckpatronen.
 9. 9
  Sträck gummiband till änden av röret. Var noga med att sträcka ut den till lastning slutet, inte skjuta änden. Sträck ryggen gummi förbud mot lastning slutet.
 10. 10
  Ta bläckpatronen, dra den tillbaka med gummiband, och låt gå. Observera att om bläckpatronen är fortfarande full, kanske du faktiskt rita på vad du skjuter på.
 11. 11
  När detta är gjort med hjälp av övre och nedre delen av pennan för ett lock. Hoppas du har kul skytte.
 12. 12
  Färdigt.

Tips

 • Prova att experimentera med olika typer av bultar (de "pilar" som används av din armborst). Vissa bultar kanske fungerar bättre än andra på grund av deras storlek, form eller vikt.
 • Bågen är inte särskilt bra på långa avstånd skytte, så om du vill att genomborra något, skjuta det från mycket nära håll.
 • Om du använder sådana gummiband-liknande hår band eller Silly Bands, får du mycket mer makt och distans.
 • Använd en pärm klipp som en trigger.
 • Använd en böjbar linjal för basen. Det kommer att ge en lite mer flexibilitet, ger mer kraft när projektilen frigörs.

Varningar

 • Rikta inte detta på människor eller djur, även som ett skämt. Oavsiktligt släppa gummibandet från något så enkelt som någon stöta i du kan orsaka en allvarlig skada.
 • Ta inte detta till skolan (om du inte vill få utvisas)
 • Titta inte in i slutet av armborst medan laddad. Använd sunt förnuft.
 • Om gjort dåligt, kommer armborst fungerar inte bra och kommer att vara svåra att hantera.

Saker du behöver

 • 1 penna
 • 4 pennor
 • 2 till 4 gummiband
 • Tejp
   • Om du vill sätta en nära stift i slutet så att du kan sätta bulten bakåt och eld med en trigger