Wki

Hur läcka testa din skimmer pool

Om du har en läcka i din pool filter, kan du förlora vatten i din pool orsaka ytterligare skador på poolen och din egendom. För att hitta om dina skimmer läckor, måste du utföra en enkel diagnostiskt test.

Steg

Hur läcka testa din skimmer pool. Om vattennivån läcker ut i din pool under skummaren munnen någonstans ner till 18 "under botten på skummaren munnen och sedan slutar, kan du fortfarande ha en läcka i ditt skimmer.
Hur läcka testa din skimmer pool. Om vattennivån läcker ut i din pool under skummaren munnen någonstans ner till 18 "under botten på skummaren munnen och sedan slutar, kan du fortfarande ha en läcka i ditt skimmer.
 1. 1
  Om vattennivån läcker ut i din pool under skummaren munnen någonstans ner till 18 "under botten på skummaren munnen och sedan slutar, kan du fortfarande ha en läcka i ditt skimmer. Ganska ofta kommer du att ha en equalizer rad i din skimmer antingen självständigt i väggen, eller under jord kopplad till de viktigaste avloppet. Detta gör att ditt skimmer för att få tillgång till vatten under mynningen av skimmer, en förebyggande metod för att stoppa din pump från att förlora prime bör vattennivån sjunker för lågt. hitta där din skimmer läcker måste du isolera de olika delarna som kan läcka.
 2. 2
  En spricka i bräddavloppet själv, eller i rör som är förbundet till botten av det skulle orsaka vattennivån att sjunka till denna nivå och sedan stanna. Skummare är särskilt benägna att migrera markförhållanden, frys och villkor tina och innehåller underjordiska ledningar som ofta kan vara äldre än resten av din pool VVS. En utjämnare från botten på skummaren till den huvudsakliga avlopp skulle sannolikt förbises under en renovering så det kan vara en gemensam läckagekällan. För att testa equalizer linje du skulle behöva komma huvuddräneringsventilen som den ansluter till. Eftersom detta inte är ett alternativ är det enda sättet att testa equalizer linjen är genom uteslutningsmetoden.
 3. 3
  Anslut hamnar i botten på skummaren (med pumpen) och fyll skummare med vatten. Markera vattennivån med en penna och låt stå i 24 timmar. Om skummaren håller vattnet du förmodligen inte har en spricka i kroppen av skimmer i sig.
 4. 4
  Genomför ett färgämne provning och inspektion av de hamnar i botten på skummaren och leta efter färgen att dragas ut genom läckan.
 5. 5
  Inspektera dina pumpar drift. Överdriven luft i pumpen korgen kan vara en indikation på en läcka i bräddavloppet sugledningen. Om du misstänker att läckan är i rörledning av poolen sedan schemalägga en provtryckning av ditt VVS-system
 6. 6
  Om din pool är en vinyl liner sedan inspektera packningen, fronten och skruvar för allmänna tillstånd. Tecken på rost indikerar en läcka och skruvarna måste alla vara tight för ett vattenlås. En lös eller kommer att läcka vatten
 7. 7
  Om du har ett konkret pool du kan uppleva läckor i bräddavloppet där skummaren munnen möter betongen. När en läcka finns i detta läge botten på skummaren mun låter ihåligt om man knackar på det när vattnet sakta tvätta bort betongen. Ett färgämne testet kan också bestämma läckor i detta läge.

Varningar

 • Var alltid försiktig i eller i närheten av simbassänger