Wki

Hur landskapet en ovan mark pool

Har du en ovan mark pool? Är du intresserad av att göra denna pool smälter in i din bakgård snarare att sticka ut som en öm tumme? Tja, kolla in dessa tips.

Steg

Hur landskapet en ovan mark pool. Använd "socker sand", som ofta används i play boxar, för att skapa en liten "strand" nära poolen.
Hur landskapet en ovan mark pool. Använd "socker sand", som ofta används i play boxar, för att skapa en liten "strand" nära poolen.
 1. 1
  Använd "socker sand", som ofta används i play boxar, för att skapa en liten "strand" nära poolen. Sand i denna klass kan ofta köpas genom ett lokalt grustag eller cement företag samt din lokala landskapsarkitektur företag. De flesta av dessa företag kommer att leverera för en liten avgift. Du kan bara använda cirka två kubikmeter sand och skapa en liten "strand" där du kan sätta stolar tillsammans med ett bord och grill. Vi avslutade ensemblen med parasoller och leksaker. Detta är ett enkelt prisvärt sätt samt att hålla din ovan mark pool ren och fri från gräs och annat skadligt skräp.
 2. 2
  Använd granit. Detta kan också köpas genom en lokal granit grop eller landskapsarkitektur företag. Beroende på storleken på poolen, kan du eller kanske inte behöver så mycket granit. Vi har en 15 "runda, ovan mark pool, och används endast cirka fyra kubikmeter 5/8 granit marker att omge poolen. Vi omringade helt botten ovan mark pool med denna vackert färgad granit. Detta bidrog till att knyta i poolen till det omgivande landskapet.
 3. 3
  Accent skönheten i din ovan mark pool och trädgård med växter. Naturligtvis kommer din klimat spelar också en stor faktor i de växter du choose.Impatiens och engelska Ivy är stora krukväxter som kan placeras runt din pool men kan föras in under vintern så att du inte behöver återplantera varje år, särskilt om du har placerat granit runt din pool. Om du letar efter en perenn växt som kan planteras och kommer att fortsätta att blomstra år efter år, återigen beroende på klimatet, det finns flera som passar räkningen. Dwarf rosenbuskar, små evergreens och begonia är härdiga och vackra och deras rotsystem bo relativt liten så att du kan plantera dem bredvid din ovan mark pool utan oro för att rötterna kommer att skada linern eller väggar av poolen. Naturligtvis är det alltid en bra idé att kolla med din lokala landscaper att få fler idéer till vad som fungerar bäst i din region.

Tips

 • Landscaping en ovan mark pool kan vara roligt och enkelt! Oavsett hur du gör det, oavsett om du skapar en enkel landskapsarkitektur tema eller gå med något mer genomarbetade, kan du vara säker på att det kommer att bli en kredit till din bakgård och permanenta ovan mark pool.

Varningar

 • Var säker på att den ovan mark pool du är landskapsarkitektur runt är permanent. Det är helt enkelt ett slöseri med tid att landskapet runt en uppblåsbar pool som måste tas ner och tas bort med årstiderna. Uppblåsbara pooler är också mer utsatta för skador och har en mycket kort livslängd.