Wki

Hur bli av svarta änkan

Vill du minska antalet Svarta änkan runt ditt hem? Denna metod är säker på att hjälpa!

Om du har små barn och djur, så du har goda skäl att vara bekymrad eftersom Svarta änkans bett kan vara mycket smärtsamt, det minsta, och med dödlig. Vissa barn som har varit lite kan inte gå i 3 månader!

Spindlar i allmänhet är mycket användbara för att kontrollera de skadliga insekter i din trädgård. Tråkigt nog för Svarta änkan spindel, är deras bett så smärtsamt och kan vara dödligt, vilket gör dem till en fara för människor och husdjur.

Det är mycket troligt att din trädgård innehåller många andra typer av spindlar, och de är till nytta för sin förmåga att minska den totala insekten befolkningen. Det är värt att vara noga med att inte döda dessa spindlar när du bli av med svarta änkor.

Steg

Hur bli av svarta änkan. Observera att vissa svarta änkor är alla svarta på toppen, men andra inte.
Hur bli av svarta änkan. Observera att vissa svarta änkor är alla svarta på toppen, men andra inte.
 1. 1
  Observera att vissa svarta änkor är alla svarta på toppen, men andra inte. Det finns en hel del som har ett svart / vitt mönster på dem. Du kan se en bild av en omogen kvinnliga Black Widow med denna svart / vitt mönster i en bild som publicerats en UC Davis integrerat växtskydd webbplats. Klicka här för att se den bilden. Dessa är fortfarande svart änkor och bör undanröjas om du har djur eller små barn runt.
 2. 2
  Ett utmärkande markeringarna på en svarta änkan spindel är den röda markeringen på magen på spindeln som är formad precis som ett timglas!
 3. 3
  Till att börja med är det viktigt att notera några saker om svarta änkor.
  • De är nattdjur, vilket innebär att de flyttar omkring och jagar på natten.
  • De väver en väv för att hjälpa dem att fånga sina byten.
  • Banorna kommer vanligtvis placeras inom en fot i marken, och är oftast runt kanterna på din gård eller garage där deras banor kommer att ha en mindre chans att bli störd.
  • De kan också hittas under fordon, även de som drivs regelbundet. Kontrollera om banor i närheten av däcken eller under / runt motorn.
  • Svarta änkor är territoriella så du kommer ofta att hitta sina banor fördelade omkring en fot isär.
  • Deras banor kommer kännas ganska hård eller stark när du rör den under dagtid. Var inte rädd för att göra detta, eftersom de oftast gömmer sig på dagtid. Stick inte in i mörka fläckar, men eftersom de kan gömma sig där och kommer att bita om störd.
 4. 4
  Under dagtid, gå runt din egendom omkrets, och hitta de platser där dessa banor.
 5. 5
  Gör en mental anteckning om var du hittat dem.
 6. 6
  Gå tillbaka till samma platser efter mörkrets inbrott.
 7. 7
  Ta en ficklampa och en flaska insektsmedel med dig.
 8. 8
  Håll ficklampan i ena handen, och sprejen i den andra.
 9. 9
  Se till att du håller i sprayflaska i din dominanta hand.
 10. 10
  Shine ljuset på banan (er) som du hittade tidigare, och det är mycket troligt att du kommer att se spindeln bara väntar på en insekt ska komma.
 11. 11
  Var noga med att inte störa webben innan du är redo att spruta eftersom detta kommer säkert att skrämma bort spindeln.
 12. 12
  Spraya spider snabbt innan den inser du attackerar den.
 13. 13
  Ibland spindeln kommer bara sitta där och låta dig suga den.
 14. 14
  Lämna den ensam, och komma tillbaka senare, och du kommer säkert att hitta en död spindel.
 15. 15
  Om du har planerat för din jakt på rätt sätt, bör du hitta en spindel på nästan varje webbsida, bara väntar på att du ska spraya. Lägg märke till att banorna kan ha olika slags spindel invånare, inte alla är svarta änkor.
 16. 16
  Om du bara har en eller två banor för att göra med, kan du vänta en minut och titta på när insektsmedel gör sitt jobb. Spindeln börjar ha svårt att röra sig och kan falla till marken.
 17. 17
  Om du hittar några små runda ägg säckar som ser ut som en liten bomullstuss, kan du mätta antingen den med spray, eller använda en pinne för att dra bort det från nätet, och krossa den under din sko. Egg säckar innehåller 200 till 400 ägg!
 18. 18
  Du kan återgå till banorna nästa dag och ta bort banorna.
 19. 19
  Gör detta igen i ungefär en vecka och du kommer verkligen att minska befolkningen i din trädgård.
 20. 20
  Lär dina grannar hur man gör detta, att hjälpa till att kontrollera den totala befolkningen i närheten av ditt hem!
 21. 21
  Färdigt.

Tips

 • Du kan komma över andra arter av spindlar, av vilka några är alla svarta som Wolf spindel.
 • Många av de andra spindlar du kan hitta i din trädgård är inte giftig, så du kan välja att lämna dem att göra sitt jobb kontrollera insekter.
 • Spindlar har en naturlig funktion i trädgården som är att bekämpa insekter.
 • Du kanske vill lämna några svarta änkor i områden som du sällan besöker, eller i närheten av Red myrstackar, etc.
 • Aldrig "inspektera" ägget säckar. Några av äggen har sannolikt kläckts, vilket leder till en svärm av små spindlar krypa ut!

Varningar

 • Som nämnts tidigare, svarta änkor är mycket giftig och bör behandlas med försiktighet.
 • Brown Widows: Det finns några mycket likartade spindlar i stort överflöd i många stater just nu. Dessa är bruna änkor, och de har en mycket liknande utseende till Black Widow. De har samma timglasformad märke på sin undersida, men det kan vara orange eller andra färgnyanser, och vanligtvis inte rött. Deras kropp färg är i grunden brun, men kan vara lättare att mörka nyanser. De kan också ha många färger / mönster på ovansidan som liknar en tatuering. Dessa Bruna Änkor har dubbel styrka mot giftet som Black Widow. Deras ägg säckar liknar den Svarta Änkan, men har spikar sticker runt ägget säck som fortfarande liknar den grundläggande formen av en mycket liten bomullstuss som Black Widow. Dessa Bruna Änkor är tydligen mycket mer riklig, och är kända för att göra banor i många fler platser och höjder än svarta änkan. Rapporter inkluderar banor på en vuxens ögonhöjd. De finns under papperskorgen handtag, enligt gräsmatta stolar, och även ute i det fria på kedjelänk stängsel. Dessa kräver lika mycket försiktighet som Black Widow. De attackerar inte när deras ägg säck är hotad, utan istället kommer att spela död. De gör många fler ägg säckar än Svarta Änkan. Om du hittar de taggiga bomull säckar boll ägg, har du bruna änkor. Du kan jaga dem med samma procedurer som anges ovan.

Saker du behöver

 • Ficklampa.
 • Flaska insektsspray (pump eller aerosol).
 • Tålamod och planering.