Wki

Hur att måla det yttre av en träkonstruktion

Här är hur man målar utsidan av en träkonstruktion.

Steg

Hur att måla det yttre av en träkonstruktion. Börja dina förberedelser med en makt bricka.
Hur att måla det yttre av en träkonstruktion. Börja dina förberedelser med en makt bricka.
 1. 1
  Börja dina förberedelser med en makt bricka. Även om det kan vara effektivt vid rengöring, måste detta göras mycket noggrant och inte på nära håll, eller det kan skada sidospår och kör vatten i trä och väggar. Den första yttrande om detta, överkörda av bidragsgivarna, är att du inte makt tvätta om du inte planerar att låta det torka i minst en månad. Du vill inte att måla över vått trä. Ta ditt val.
 2. 2
  För större konstruktioner, kan byggnadsställningar vara att föredra framför stegar.
 3. 3
  Skrubba alla mögel med blekmedel och vatten och endast vatten, skölj sedan blekmedel.
 4. 4
  Ställ alla naglar med spik set.
 5. 5
  Skruva all lös ytterväggar, trim och tillbehör.
 6. 6
  Sand all löst sittande färg. Den Makita 5 "disk slipmaskin är perfekt. Använd aldrig papper papper disk sand, eftersom det varar inte länge och är svår att kontrollera. Använd hårddiskar ombord slipning vanligen 80, 100 eller 120 grit, beroende. Du kan slipa mycket lätt med yttre en tum av styrelsen, och ingen slipning spåren kommer att visa. Används korrekt, bör detta sista halvan, eller större delen av dagen.
 7. 7
  När du sand lös färg, använd en målare mask för att undvika inandning av fina färg damm. Äldre färgen har bly i det och det kan ge dig blyförgiftning. En fördel med skrubbning är att det minskar det damm som du andetag.
 8. 8
  För att täta rostiga spikar avloppsrör osv. Använder Red Mercury. Detta är dock giftiga, bär mask med filter speciellt för kemikalien.
 9. 9
  Bryt målade in fönster och reparation fönster glasyr genom att avlägsna lös och patchning. Redwood fönsterbänkar kan behöva slipas till trä och fiber inglasad med Redwood kompatibel epoxi. Använd någon blandning av linolja på torr röta och alltför torr ved. Du kan också använda glasfiber för att täta alltför skadad torr röta. Primer med olja grundfärg. Använd aldrig primer vatten bas utanför eftersom det inte kommer att hålla upp på trä.
 10. 10
  Sätt färg i en 5 liters hink med en rulle skärm, i kombination med en krok, hänga den från stegar och byggnadsställningar, och som en fångst om det skulle glida. Alla verktyg kan förses med byglar. Rulla på färgen med en lång tupplur rulle för hastighet, bästa kvalitet, och därefter målas ut med pensel. En tre och en halv tum akryl vinkel borste är lätt, enkel att använda och kan användas för nästan alla applikationer. En kolhållaren kan köpas som hänger på hinken. Spray målning är snabbare, men kommer aldrig att göra jobbet på handen ansökan, eftersom färgen är oftast förtunnas för pistolen. Akta dig för entreprenörer som använder de billigaste materialen, och det snabbaste sättet att spara kostnader för arbetskraft. Ofta de tar ut de högsta priserna och göra den billigaste jobbet.
 11. 11
  Gör fyllning. Fyll fastnar bättre att måla, än obehandlat trä. Fyll alla spikhål eller något upp till en eller ens två tums diameter med 'Dap 33', basolja fönster glasyr. Det enda som någonsin använt innan någon bestämde sig för att tjäna pengar på onödiga substitut. Låt ytan glasyr över i mer än ett dygn före målning. Du kan också använda glasfiber spackel för stora hål. Använd elastomer, målningsbar calk, den mest långvariga att man kan få, för de flesta vertikala fogar, sprickor, vissa kvisthål. Seal upp vertikala inramning som fönster och trim. Inte calk inte överlappande horisontella shiplap, och använda ett skärverktyg för att öppna redan förseglade, även om detta är tuff och behöver inte vara nödvändigt. Teorin är detta möjliggör en otrolig förmåga.
 12. 12
  Du måste använda färg över hela utsidan med yttre primer innan du målar. Om du inte använder yttre primer, kommer "oxidation" på den gamla färgen bränna ny färg och mellan 1 och 2 år kommer det dånar av. Om du prime med yttre primer, kommer färgen att pågå under ett decennium. Jag målade 2 hem och en duplex i 2000 med en dyr yttre primer och 2010 jag fortfarande inte har någon peeling.
 13. 13
  Välj färg. Ljusare färg reflekterar solen, mörkare färg absorberar den, och tenderar att bryta ner snabbare. Bäst att använda 2 strykningar bara '100 procent akryl ", över olja grundfärg. Exteriör latex varar inte. Två lager kommer att pågå längre än ett. Ett bra lack bör pågå tio till femton år. Vanligtvis gillar allt, kostar den bästa färgen mest pengar. Använd stora varumärken, och inte köpa färg från kedjan hårdvara och lågprisbutiker, eftersom de tenderar att vara primärt intresserade av vinst.

Varningar

 • Utomhus målning kan vara farligt när höjder är inblandade. Tall stegar skall vara bunden. Byggnadsställningar är det säkraste, eftersom om man halkar, kan man oftast hitta något att ta på. Alltid ha en plan i huvudet, för om det värsta händer. Aldrig ta chanser.
 • Staden krävs för mig att måla runt en vind som var belägen i mitten av ett starkt lutande tak. Jag knöt ett långt rep till ett stängsel och kastade den över taket till där jag skulle gå upp. Jag gick upp och höll en hand på repet och gjorde alla förberedelser och måla med en hand samtidigt som någon annan gav mig material.