Wki

Hur man skapar en trädgård dinosaurie tema

Det finns inget riktigt gillar glädjen i att göra ett projekt rolig gård som kommer att glädja grannskapet barnen, men det har sina nackdelar, såsom föräldrar att få barnen att gå hem, eller att behöva dra dem bort från ditt staket. Ändå är det snyggt att titta på dem beundrar din version av en liten Jurassic Park.

Steg

Hur man skapar en trädgård dinosaurie tema. Få lite dinosaurie leksaker.
Hur man skapar en trädgård dinosaurie tema. Få lite dinosaurie leksaker.
 1. 1
  Få lite dinosaurie leksaker. Leta efter flera olika typer av billiga dinosaurier som kan köpas direkt från leksaken avsnitt av någon butik eller dollar store. Välj modeller som är ganska stor och är gjorda av hård plast så att de tål väder.
 2. 2
  Hitta några "gamla" ser växtliv. Prova ormbunkar, cycad, träd ormbunkar och palmer. Det kan finnas vissa som växer i din trädgård redan! Några av dessa anläggningar kan vara ganska dyrt, så utforska din lokala plantskola för några intressanta eller förhistoriska snygga växter.
 3. 3
  Ta bort ogräs. I den främre delen av varvet i ett hörn, måste du använda den (stora) kratta eller handhållen en, för att ta bort ogräs, de kan dras för hand, eller använd liten spade. Var noga med att använda handskar.
 4. 4
  Lay plast eller papper. När området rensas ut och ogräs fritt, lägga ner plasten för att hålla nya ogräs från att komma upp. När marken hälls över toppen av plast, kommer den att säkra det på plats. Ett annat alternativ är papper, såsom tidningar eller kraftpapper brunt papper, vilket kommer att brytas.
 5. 5
  Spread jord (vid behov). Häll marken ovanpå plast eller papper och sprida den första påsen ut jämnt, från den tiden, kommer du att skapa en kulle. Detta är ett utmärkt område för en "mittpunkten" växt, som aloe eller en stor ormbunke.
 6. 6
  Omge högen med stenar och sprida dem så att de ser rätt för dig. Rocks gör underbara platser för T-rex att förfölja byten.
 7. 7
  Vatten i marken. Få slangen och slå på den till en fin spray eller dimma, och blöt jord, få ut all luft ur.
 8. 8
  Lägg dinosaurierna till din lilla Jurassic Park, börja med att placera dem runt det kuperade området i högen och sedan sprida ut dem. Men om du har unga vänner, kommer de glatt stomp dem runt din dinosaurie trädgård!

Tips

 • I torra klimat, anser växter som trivs i ditt klimat. Det kommer att se lika bra, och vara mindre arbete för att underhålla.
 • Detta är en fantastisk verksamhet för barn - få dem engagerade!
 • Det finns flera (stora) plast insekter som bidrar till denna look, som en skalbagge, bugg eller jätte myror. De kan köpas från en dollar store.
 • Om du skulle hitta en "King Kong" gorilla och har honom ser ut att vara på väg bort backen, skulle det verkligen accent utseendet.
 • När du är nära en flod, söka efter vissa floden stenar att ta med hem för att betona din Jurassic Park, eller köpa några floden vaggar.
 • Du kan lägga till ett par (alligatorer och krokodiler) till den yttre kanten av din Jurassic Park, för att ge det den ö överklagande.
 • För att hjälpa till att hålla gräs och ogräs från att växa upp över dina vita stenar (häll lite vit vinäger) runt kanterna, det fungerar att döda det, men hålla ättika borta från dina växter för att det kommer att skada dem också.
 • Var noga med att bland dina dinosaurier som du har köpt minst (en eller två) av T-Rex Dinosaurs. Parken skulle inte vara detsamma utan en.
 • Locka levande ödlor till din trädgård kan också hjälpa.

Varningar

 • Barn som leker med plast dinosaurier är inte de mest noggranna trädgårdsmästare, så dina växter kan få lite skadad. Om du är den typ av horticulturalist som blir upprörd på den här sortens saker, kan detta inte vara den aktivitet för dig.
 • Nu var försiktig, för vissa barn kan ta dinosaurierna, särskilt, om de kan dras från under stängslet, detta händer, så förväntar sig några förluster.