Wki

Hur man planerar ett växthus

Om du är orolig för att skydda dina växter från extrema förhållanden i vädret eller bara vill skapa en bekväm miljö för dina växter, sedan en med ett växthus är viktigt. Ibland av ekonomiska skäl eller om du är en gör-det-själv typ person, bygga ett växthus är ett bra alternativ.

Steg

Hur man planerar ett växthus. Överväg att använda bärgning material om du tänker göra en större växthus.
Hur man planerar ett växthus. Överväg att använda bärgning material om du tänker göra en större växthus.
 1. 1
  Överväg att använda bärgning material om du tänker göra en större växthus. Du kan använda dessa material i att utforma och planera för en låg kostnad budget växthus. Detta kommer också att hjälpa till att minimera kostnaderna för de övriga förnödenheter som behövs och material.
 2. 2
  Bestäm klimatet på den ort där du bor. Ett isolerat växthus bör vara anpassad för kallt klimat områden. Detta kommer att bidra till att ge den behövs värme och värme för dina växter. För varma platser, är ett växthus som har en skugga kontroll tillrådligt.
 3. 3
  Se till att ditt växthus kommer att utformas med god luftcirkulation utrymmen, ventilation, skadedjursbekämpning mark, värmare för vintersäsongen och fukt styranordningar. Du kan skapa en miljö som är lämplig för de typer av växter som kommer att växa i växthuset.
 4. 4
  Leta i ett soligt läge. Placeringen av växthuset bör byggas var det finns tillräckligt med solljus. Du kan välja en sol växthus för grönsaker och exotiska frukter växter bärande om du vill att ditt växthus att vara belägen på den öst-västliga delen där det är mer utsatt för solljus.
 5. 5
  Betrakta övertäckning av växthuset. De mest tillrådligt nyanser är de dyra glas gjorda beläggningar och glasfiber. De ger mer hållbarhet och att de inte försämras snabbt jämfört med plast beläggningar. Ett växthus täckt med glas eller glasfiber tillåter mer fuktighet och warmth.You kan även använda plast polyeten ark.
 6. 6
  Välj vilken typ av foundation du vill använda. Grunden kan vara konkret för en mer säkrade växthus. Andra föredrar det billigare lätta stiftelse där de använder improviserat material såsom järnväg band, som de lätt kan fästa till marken. Det beror helt på hur mycket du är villig att spendera på strukturen i växthus.
 7. 7
  Överväga att bygga ett växthus som kommer att maximera sin fulla potential. Du kan lägga till bänkar eller material som kommer att användas för komfort varje gång du vill koppla av i växthuset. Du kan lägga till många tillbehör till den plats som automatiska bevattningssystem, värmesystem, ventilationssystem och andra automatiska utrustning som är effektiva i att underhålla anläggningarna.
 8. 8
  Använd "goda buggar" för skadedjursbekämpning kemikalie. De förhindrar och kontrollera spridningen av de dåliga buggar i ett växthus. Om du någonsin hitta insekter på en anläggning, kan du isolera anläggningen och placera anläggningen utanför växthuset så att insekterna inte skulle skada andra växter.
 9. 9
  Gör ett utrymme där du kan lagra gödsel, planteringsjord och andra verktyg som är väsentliga i växthuset. Du kan placera ett verktyg rack närmare den kruksättningen plats så att det skulle vara lättare för dig att överföra mark från potten av plantorna. Du kan också placera skopor och verktygshållare att rymma annan utrustning när de inte används.