Wki

Hur att återanvända tomma piller flaskor

Hatar att kasta tomma piller flaskor bort, men gillar inte röran som de skapar? Här är några användningsområden för pillerflaskor bortom slösa utrymme och samlar damm.

Steg

Hur att återanvända tomma piller flaskor. Innan du återanvända dina piller flaska, värma upp vatten till kokning, häll i flaskan, vänta 1 minut, dra av etiketten.
Hur att återanvända tomma piller flaskor. Innan du återanvända dina piller flaska, värma upp vatten till kokning, häll i flaskan, vänta 1 minut, dra av etiketten.
 1. 1
  Innan du återanvända dina piller flaska, värma upp vatten till kokning, häll i flaskan, vänta 1 minut, dra av etiketten. Skölj och torka piller flaskor innan du använder dem.
 2. 2
  Fylla tomma piller flaskor med Loose Change, såsom kvartal för parkering eller tvätt.
 3. 3
  Förvara saker som aldrig verkar ha en plats, till exempel: häftstift, gem, små spikar, och hängare bild.
 4. 4
  Affär reparation förnödenheter såsom spikar, skruvar och muttrar. Stora piller flaskor kan användas för ännu större föremål.
 5. 5
  Organisera dina fiske leveranser: krokar, drag, bobbers, några små lösa fiske objekt. De kan också göra en godtagbar bobber genom att måla dem i ljusa färger eller lägga reflexband till dem.
 6. 6
  Alltid förlora Barbies höga klackar? Förvara mindre docka objekt som skor och accessoarer i ett piller flaska så att de inte går vilse.
 7. 7
  Vill lagra dina hantverk leveranser utan att ha en enda röra av pärlor rullar runt? Förvara saker som glitter, paljetter, pärlor och googly ögon i pillerflaskor liksom.
 8. 8
  Använd större pillerburkar i hemmet gjorde första hjälpen kit och byggsatser resor.
 9. 9
  Gör shakers genom att fylla piller flaskor med bönor eller andra objekt.
 10. 10
  Donera rena, etikett-fri, piller flaskor till din veterinär kontor eller lokala mänskligare samhälle. Behållare som används för utmatning av läkemedel till djur är inte så strikt kontrollerad som för människor (och ja, har de flesta veterinärkliniker börjat använda blå recept flaskor, men är inte absolut nödvändigt att göra så. Flesta också kommer att acceptera utgångna antibiotika och andra utgångna recept).
 11. 11
  Fyll dem med färgglada hantverk sand och visa dem eller göra en mobil.
 12. 12
  Använd som kryddburkar - beroende på vad de ursprungligen innehöll, och hur väl de kan rengöras ut (med andra ord, om du kan vara säker på att det inte finns någon risk för förgiftning).
 13. 13
  Ta bort etiketter och tvätta väl. Donera dem till din lokala skola band. De använder dem för att suga träblås vass och ren smådelar instrument.
 14. 14
  Stränginstrument (gitarr, fiol, mandolin, osv.) Behöver fukt. Använd en varm poker (ishacka värmas på spis) för att peta flera (5-6) små hål runt toppen av flaskan. Saker en bit av svampen i flaskan konsumera så mycket av det tomma utrymmet som möjligt. Fyll på med vatten tills svampen är mättad. Tappa eventuellt kvarvarande vatten. Byt kapsylen. Nu har du en perfekt luftfuktare för ditt instrument fallet.
 15. 15
  Använd dem för dina dagliga vitaminer - Istället för att få ut flera flaskor varje dag gör det en gång i veckan och fylla upp flera piller behållare med varje dagar vitaminer och kosttillskott.
 16. 16
  Köp inte resor containrar, återanvända din rena och etikett fria flaskor piller för att ta din egen schampo, balsam, eller saker som behövs bad. En bit tejp kan göra en etikett. Eller en p-touch, om du har en. De flesta behållare är precis rätt för en långhelger värda av innehållet. De flesta kommer inte läcka, men kasta dem i en ziplock påse, bara i fallet. Lätt att packa och bära till ditt badrum, alltför!

Tips

 • Kontaktlins behållare göra stora resor flaskor. Helt enkelt sköljas ur noggrant och låt torka. De små runda som är bra för dollops tandkräm, handkräm, lotion, ansiktskräm etc. De större klämflaskor är perfekt för schampo etc.
 • Använd en bit tejp för att märka innehållet i varje flaska.
 • Klisterlappar är den perfekta storleken att märka dina piller flaskor. En kant av den klisterlapp har klibbiga saker. Skriv din etikett längs denna kant av en klisterlapp, trimma för att passa och tillämpa. För längre livslängd etiketter, täcka etiketten med en bit tejp.
 • Återanvänd inte purpose piller flaskor som leksaker för små barn.

Varningar

 • Var försiktig i att lagra matvaror i piller flaskor - bara göra detta om det ursprungliga innehållet var mycket godartad (kosttillskott eller vitaminer, till exempel) eller flaskorna rengörs mycket grundligt.