Wki

Så här torkar strumpbyxor bråttom

Bara upptäckte att det enda paret av strumpbyxor i ditt hus som inte har en stege är det smutsiga paret? Och att du bara har en halvtimme innan du kommer på att speciell funktion? Frukta inte - här är ett extremt enkelt tips för torkning din strumpbyxor snabbt.

Steg

Så här torkar strumpbyxor bråttom. Tvätta strumpbyxor i ljummet vatten med schampo eller flytande tvål för händer.
Så här torkar strumpbyxor bråttom. Tvätta strumpbyxor i ljummet vatten med schampo eller flytande tvål för händer.
 1. 1
  Tvätta strumpbyxor i ljummet vatten med schampo eller flytande tvål för händer. Allt nära till hands i badrummet som rensar kroppen är perfekt.
 2. 2
  Få ut din sallad spinner och kasta strumpbyxor i. Whiz bort för att bli av med vattnet.
 3. 3
  Häng över handdukshängare och torka med en hårtork - varm svalna värme. Detta bör inte ta mer än 5 minuter.
 4. 4
  Alternativt, rulla våt strumpbyxor till en tjock (torr) badhandduk. Men Vrid inte eller ringa den hoprullade handduken. Handduken kommer att absorbera de flesta all fukt och det tar bara minuter att lufttorka dem efter.
 5. 5
  Om du har en uppvärmning på framsidan kan du hänga strumpbyxor nära, kan detta fungera på samma sätt som en torrare.
 6. 6
  I en verklig nödsituation, (och om vädret är bra) du kan också torka strumpbyxor genom att öppna bilens sidoruta, försiktigt placera den övre delen (där magen och botten skulle vara) på ovansidan av glaset, och försiktigt rulla upp fönstret så att benen hänger utanför. När du kör till funktionen, kommer den strumpbyxor torkas av vinden och solen. När du anländer, dra in en diskret plats. Rulla ut fönstret, dra på strumpor i bilen, kontrollera att allt är i ordning, och sedan göra din entré.

Tips

 • Köp några extra paket och lämnar dem oöppnade i dina underkläder låda.
 • När du sätter på strumpbyxor, gäng dem runt foten först, sedan gradvis rulla ut gäng snarare än att dra upp det. Dra skapar ett tryck som orsakar tårar och laddering.
 • Om du köper en dyr par ren strumpbyxor för en speciell händelse, köpa en annan på samma gång, bara i fallet. Särskilda evenemang kommer inte runt det ofta och även om du inte behöver det andra paret, har du det till en annan gång. Om du behöver det, kommer du att vara evigt tacksam att det var där.
 • Om du inte bär strumpbyxor regelbundet, försök att lämna strumpbyxor ut för handtvätt i duschen eller badet bassängen på morgonen efter att du har burit dem till ditt speciella tillfälle. På så sätt kommer du att ha flera par som väntar runt nästa gång.

Varningar

 • Var noga med att inte vara så mycket av en rush som du ladder här sista paret! Om du gör, sandskädda på en DOB av genomskinligt nagellack för att stoppa körningen från laddering vidare.

Saker du behöver

 • Strumpbyxor
 • Salladsslunga
 • Hårtork