Wki

Hur man skapar en gangster bankrulle

Detta jordnötssmör burk pennies och Nickels kan ha varit bra för ditt pokerspel tillbaka i högstadiet, men ditt bord bild kommer att lida för det nu. Blinkande en "gangster rulle" när markerna säljs är ett bra sätt att få en fördel innan korten ens blandas.

Steg

Hur man skapar en gangster bankrulle. Få lite fällbara krusning (kontanter).
Hur man skapar en gangster bankrulle. Få lite fällbara krusning (kontanter).
 1. 1
  Få lite fällbara krusning (kontanter). Kontrollera att du har gott om singlar för bulk. Ännu viktigare, se till att du har Benjamins (75€ bill), bidrag (40€ bill), Jacksons (15€ bill) och Hamiltons (10€ bill).
 2. 2
  Få ett tjockt gummiband. Huvuden broccoli har normalt den perfekta bandet storlek gummi.
 3. 3
  Arrange dina pengar så att de högsta räkningar är på toppen av stacken. I fallande ordning, göra högen av räkningar så att dess perfekt staplade.
 4. 4
  Vik stapeln i mitten så den största notan är på utsidan. Skjut gummiband över kanten av räkningarna och dra det till mitten av stapeln. Papperet ska stanna vikas på mitten.
 5. 5
  Ha en attityd lika stor som din stack av greener. Jag menar, vad är det för mening med att ha en bunt av Benjamins i fickan om du inte vill att folk ska se den? När du går att betala för saker, se till att göra det självklart som du bläddra igenom dina pengar, att du har en hel del stora räkningar.

Tips

 • Du kanske vill slå gummibandet ut och om den är märkt med odlarens eller specerihandlare av broccoli.
 • Om möjligt få dina pengar direkt från banken. Du vill att din vikbara crimp skarp.
 • Om du eller någon du känner har den nödvändiga talang, kan en varm, torr järn att göra din rynkig, gammal pengar ser ut som ny. Se till att använda den lägsta inställningen, och ingen ånga.
 • Om du lägger enstaka räkningar i mikron i några sekunder (prova fem) här kommer att uppnå skarpa utseende och är betydligt lättare och mindre riskfyllt än att stryka räkningarna. Var noga med att inte överdriva.
 • En annan klassisk teknik är att saker centrum av rullen med lek pengar eller liknande. Du kan också sätta ditt ID-kort för att ge intryck av massor av pengar.

Varningar

 • Lägga några två dollarsedlar kan hjälpa, eftersom det vid första anblicken folk tror att de är en hög valör pengar eftersom det inte är en lätt igenkännlig räkningen.
 • Agera som om du inte kunde bry sig mindre om pengar, men när din roll är i fickan, se till att det stannar där.
 • Om du ska blinka rullen, se till att du ser den delen. Bär inte att Wal-Mart varumärke, 5€ 0,99 Hawaiian skjorta med knähöga strumpor och Birkenstocks - ingen kommer att köpa det.
 • Var noga med vem som ser din gangster rulle. Det sista du behöver är att bli rånad på väg till spelet. Om du måste stanna på vägen av någon anledning, använd kontanter från din vanliga plånbok.