Wki

Hur man överlever en allmän fotografering

I sanning, dina odds för att vara inblandad i en massa skytte är mycket låg, men förbereds kraftigt ökar din chans att överleva bör du befinner dig i den situationen.

Steg

Hur man överlever en allmän fotografering. Försök att undvika riskfyllda platser.
Hur man överlever en allmän fotografering. Försök att undvika riskfyllda platser.
 1. 1
  Försök att undvika riskfyllda platser. Självklart kan du inte förutsäga när en sådan sak kommer att hända, men skolor och gallerior är målområden.
  • Platser med mycket folk. I stora folkmassor, är det lätt för en mördare att göra dussintals fiender med en automatisk utan särskilt vänder sig till vissa människor. Ibland på grund av buller, kan skotten vara inte hörbar. Den goda nyheten är att folk kommer att bilda en mänsklig sköld, och säkerheten är mer sannolikt att vara närvarande.
  • Uncrowded platser. Här, de människor du är med är mindre benägna att vara mördare eller säkerhet. Men, om någon startar skjuter du är i trubbel eftersom du har ingen mänsklig sköld och mördaren är mer benägna att vända sin uppmärksamhet på dig. Trångt och uncrowded platser har sina egna fördelar och nackdelar.
 2. 2
  Seek fast locket. Försök att hitta täcka nära som är skottsäkra, och du kan inte ses där. Också vara säker på att mördaren inte kommer att gå dit för att kolla.
 3. 3
  Ring efter polisen Människorna runt skytten sprang nog och inte har tid att ringa, och människor som hör skottlossning från långt borta förmodligen inte vet vad som händer. Tala om för polisen hur många gärningsmän det finns, deras rustningar, och hur många människor är skadade.
 4. 4
  Så frestande det än kan vara, ta inte bort att köra som en kyckling med huvudet avskurna! Soldater brukar köra en sträcka, söka skydd, undersökning sin omgivning då, besluta om sina kommande move.Running rutter lätt för skytten att räkna ut, om du inte är rationella.
 5. 5
  Hjälp sårade människor. Om skytten inte är i närheten. Det finns alltid en hel del av dessa, personer som blev skjuten i en icke-dödlig men ändå smärtsamt plats kommer att behöva hjälp. Bedöma deras tillstånd och hänvisa dem till ambulanspersonalen när de kommer. Var beredd på en del blod.

Tips

 • Om du är inom 6 till 7 fot av skytten och du ser honom / henne att börja rita en pistol är det bättre att du rusa in och attackera honom / henne innan de till fullo dra sina vapen och börja skjuta. (Detta kanske inte verkar logiskt, men om du är i en folkmassa är det mycket troligt att de omkring dig kommer att hjälpa dig att dämpa skytten, efter alla deras liv är i fara också. Notera också att inom 5 meter (~ 15ft) Målfångnings är oftast felaktiga, dvs du förmodligen inte kan skjutas). Om ni vänder er bort och kör du bara vara 15 till 20 meter bort när skjutandet börjar och är mycket mer benägna att bli skjuten på grund av den nära håll.
 • När du kör samtidigt veta att skytten är inriktad på och kommer att skjuta på dig, kör i ett sicksack-mönster, som den här / \ / \ / \ ->. Rörliga mål är svårare att träffa.
 • Du kan också spela död.
 • Bröstet är det största målet och har viktiga organ så försök att hålla det täckt.
 • Om du är i vanlig syn på skytten, faller platt för att minimera målet, vilket gör honom att ge upp eller missar flera gånger.
 • Du kanske vill tänka på att ha ett vapen av ditt eget ifall en sådan situation uppstår.

Varningar

 • Försök inte att resonera eller vädja till mördaren eller de kommer att döda dig.
 • Aldrig försöka vara en hjälte på något sätt om du inte har utbildning annat än att ringa 911 eller hjälpa skadade personer när skytten lämnar.
 • Inte spendera hela ditt liv oroa detta, händer det att mycket få människor.

Saker du behöver

 • mobiltelefon
 • vapen (tillval)
 • skottsäker väst (valfritt men föreslog)
 • vapenträning (tillval)