Wki

Hur man gör en inverterad hängande tomat planter

Detta kommer att lära dig att göra en enkel, snabb inverterad vegetabiliska planter. Ökar avkastningen, sparar utrymme, återvinner.

Steg

Hur man gör en inverterad hängande tomat planter. Sammanvävs de shoppingkassar.
Hur man gör en inverterad hängande tomat planter. Sammanvävs de shoppingkassar.
 1. 1
  Samla ditt material. Ställ upp strykbrädan, plugg i järn och satt till "Rayon" med ingen ånga.
 2. 2
  Sammanvävs de shoppingkassar. Sammanflätning påsarna bidrar till att skapa styrka genom att fördela vikten när den är fylld med växter och jord. # Öppna den första påsen, trevlig och bred, genom att hålla i handtagen och skaka det öppna och fylla det med luft. Sätt den andra påsen i den första genom att matcha handtagen, skaka det öppnar också. Nu vrider handtagen 90 grader. Du har två påsar (en inuti den andra) och fyra handtag sticker upp, en vardera i toppen, botten, vänster och höger. Upprepa detta steg ytterligare 2 gånger.
  • Observera att du bör nu ha 6 påsar, den ena inuti den andra med fyra handtag som vardera har tre slingor på toppen, botten, vänster och höger. Ställ åt sidan.
 3. 3
  Förbered strykbräda på den smala änden av strykbrädan linda det första arket av nyheter papper runt den. Placera sidan av ena sidan överlappar den punkt i styrelsen med 3 inches och stoppa in den under bordet. Sedan stoppa sidorna under sidan av brädet som väl. Du kanske vill använda en liten bit tejp för att fästa kanterna under styrelsen (tillval)
 4. 4
  Laminering och handtag formation se till att din järnet är varmt som det är dags att laminera och skapa handtagen.
  • Center ett handtag av dina interfolierade väskor i mitten av strykbrädan dra den över änden av strykbrädan så långt det går. Poängen med strykbräda bör vara i mitten / botten av dina väskor.
  • Twist öglorna i påsen handtagen i ett rep som struktur. Täck påsarna med den andra delen av tidningen hålla twist i dina handtag så gott du kan.
  • Start vid handtaget och börja till järn säckarna. Lägger cirka 15-20 sekunder på handtaget så att de börjar att hålla sig till varandra.
  • Arbetet med att den punkt strykbrädan, förflyttas kontinuerligt värma tidningen och plast nedanför. När du har gjort detta i ca 45 sekunder, dra upp tidningen noggrant och se om påsarna laminering (klibbar ihop) Om inte, re-lock med papper och järn igen.
  • Resultatet bör vara ett fast skikt av plast och ett handtag som inte längre untwists eftersom det har smält samman.
 5. 5
  Advance påsarna mot dig (nuvarande handtag rör sig mot sidan och undersidan av strykbrädan) tills du är halvvägs mellan den sista handtaget och nästa handtaget. Var noga med din strykbräda punkten är i mitten längst ned på dina väskor. Laminat påsarna igen.
 6. 6
  Fortsätt tills du når den första handtaget igen. Ta bort den från strykbrädan. Dina handtag och sidor ska vara sammansvetsade och botten är numera slags fluffigt eftersom vi inte smälta detta område.
 7. 7
  Säkring botten. Ta de återstående tidningen blad och boll dem i botten av din planter. Samla planter runt tidningen så det ser ut som en boll täckt av ett lakan. Täck botten med tidningen som du använde för att täcka plasten och samlas runt till botten (mot handtagen av planter. Applicera järnet försiktigt till den rundade formen att laminera botten av planter.
 8. 8
  Skär växten öppningen. Använda sax klippa ett X i centrum botten av planter snitten bör vara 1 1/2 till 2 inches i längd.
 9. 9
  [[Planter är klar. Anläggningen kommer att gå i botten av planter med rötter inuti och anläggningen fastnar genom hålet. Du kommer då att fylla påsen med jord och hänga på en krok i handtagen.

Tips

 • Prova andra växter
 • Se till att dina väskor är väl laminerad - öka järn värmen något om påsarna inte ansluter sig till sig själva.
 • Håll järnet flyttar sedan distribuera värmen skapar en bättre laminering och mindre hålla sig till tidningen.

Varningar

 • Ett strykjärn kan orsaka brännskador, var försiktig, ha vuxen hjälpa dig med detta om du är yngre.

Saker du behöver

 • 6 Plastpåsar (vanlig mataffär sort)
 • 3-4 Full (dubbel sida) ark tidningen
 • 1 Järn
 • 1 Strykbräda
 • Sax
 • Tejp