Wki

Hur förbereda hemlagad mat för din hund

Om du har ett visst intresse för att förbereda maten för ditt husdjur hemma här artikeln innehåller en steg för steg guide om hur man förbereder hälsosamma näringsrik husmanskost även när du har bråttom. Det är ett enkelt recept som fungerar som en bra guide.

Steg

Hur förbereda hemlagad mat för din hund. Köp följande ingredienser.
Hur förbereda hemlagad mat för din hund. Köp följande ingredienser.
 1. 1
  Köp följande ingredienser:
  • Korn val, 3 koppar (Välj en): vitt ris, Hel långkornigt brunt ris, havregryn, eller korn.
  • Grönsaker (Välj några slag, och mixa och matcha för sort): blomkål, selleri, några gröna bladgrönsaker (grönkål, spenat), morötter, jams / sötpotatis, ärtor.
  • Protein (Välj en) 400 g: kyckling, lamm, nötkött, hjortkött eller Kangaroo.
 2. 2
  Tumregel: 40% protein, 30% korn, 30% grönsaker
 3. 3
  Sätt lite olivolja i grytan och koka kött.
 4. 4
  Cook ris (eller någon säd val).
 5. 5
  Massa eller finhacka grönsakerna för enkel absorption.
 6. 6
  När kött nästan kokas, tillsätt mosade grönsaker i potten.
 7. 7
  Övertillaga inte grönsaker. Håll dem hälften rå.
 8. 8
  Tillsätt 3 ägg och koka med grönsaker i potten för att göra maten mer välsmakande.

Tips

 • Värm upp maten till rumstemperatur med vissa varmvatten. Tillsätt sedan nödvändiga kosttillskott såsom vitamin C, linfröolja, lax olja, vitamin E etc.
 • För enkelhetens skull laga ditt husdjur husmanskost upp till en veckas (eller mer) beroende på ditt val. Frysa resten i dagliga portioner separat för bekvämlighet.
 • Kom bara ihåg att placera nästa dag livsmedelsförsörjning från frysen till kylaggregatet fack i ditt kylskåp för nästa dags måltid. Placera en lapp på ditt kylskåp för att påminna dig om att göra det varje dag om inte, kommer din stackars husdjur inte har någon mat att äta.

Varningar

 • Övervaka din hund noggrant och leta efter förändringar i temperament, lekfullhet och hälsa. Om din hund ser sjuk eller slö gå tillbaka till utfodring din hund en kommersiell hundmat.
 • Notera att vi inte kan förändra vår hunds diet natten eftersom det kan orsaka magbesvär. Börja gradvis och blanda fodret gradvis tills de är slutförda kopplas till hemlagad mat.
 • Du måste ge ett kalciumtillskott för att ersätta kalcium hundarna får från benmjöl i kibble eller råa ben i barf kost. Be din veterinär för vägledning i att ge rätt mängd kalcium. En kalcium / fosfor obalans är den största orsaken till hälsoproblem relaterade till hemlagad hund livsmedel.