Wki

Hur du fylla ditt hem verktygslåda

Är du redo att köpa din första bostad? Har du en tonårig son eller dotter som är på väg att ta examen från high school och lämnar boet? Letar du efter den perfekta bröllopsgåva? Eller är du en flitig DIYer när saker behöver lagning i ditt eget hem? Om svaret på någon av dessa frågor är ja, då kanske du är intresserad av att lära sig att fylla ditt hem verktygslåda.

Det finns några verktyg som varje hem bara inte kan vara utan. Förbereda ett hem verktygslåda för dig själv, eller för någon annan som en gåva, är en underbar idé.

Steg

Hur du fylla ditt hem verktygslåda. Hitta den perfekta behållaren för ditt hem verktygslåda.
Hur du fylla ditt hem verktygslåda. Hitta den perfekta behållaren för ditt hem verktygslåda.
 1. 1
  Hitta den perfekta behållaren för ditt hem verktygslåda. Du kan köpa en faktisk verktygslåda, en förvaringslåda av plast, eller du kan köpa en söt korg. Oavsett vad du väljer, om du planerar på att ge kitet hem verktyget som en gåva, kan du ordna det inne i verktygslådan eller korgen för att göra en kreativ gåva. Även om du köper verktygen för att göra din egen verktygslåda, skulle en korg vara en rolig plats för att hålla dina verktyg och kan vara en del av din heminredning. En verklig verktygslåda är det bästa valet för att organisera dina verktyg.
 2. 2
  Ha en vettig budget. Förbereda en verktygslåda bör inte kosta en förmögenhet, men du behöver för att köpa kvalitet poster. Du kan behöva att spendera lite mer pengar, men kvalitetsverktyg är mindre sannolikt att behöva bytas under flera år (eller till och med generationer om de är riktigt bra). Kvalitetsverktyg brukar utföra jobbet bättre och kan även vara säkrare.
  • Om du inte har råd med de verktyg som du vill, inte väljer de billigare versionerna. Leta efter begagnade verktyg i garage försäljning, försäljning gården, butiker bonde, och auktioner. Förutsatt att de är av god kvalitet till att börja med och har varit väl omhändertagna, som används är oftast inte ett problem. Äldre stil verktyg byggdes till sist, så de kanske bara behöver lite rengöring och slipning för att få dem tillbaka in i förstklassig kondition.
 3. 3
  Stock verktygslådan. Det finns ett antal verktyg som rekommenderas för din verktygslåda, och medan varje hem är olika, det finns några verktyg som är grundläggande måsten och andra som du kan besluta om att lägga till dina egna behov. Grunderna är följande:
  • Varje hem behöver en hammare. Var noga med att köpa en bra robust hammare. Du kommer att vilja köpa en som har en klo för att ta bort naglarna.
  • En uppsättning är ett måste. Försök att köpa en uppsättning som har olika storlekar, inklusive både en slitsad (flat) skruvhuvud och en Phillips (korsformad) skruvhuvudet.
  • Inkludera en skiftnyckel. En skiftnyckel är användbar för många DIY behov.
  • Hitta en uppsättning. Dessa är så händig som skiftnyckeln. De vass tång är särskilt praktiskt att ha runt huset.
  • Var noga med att inkludera en. Detta är viktigt när man arbetar med rör och fastnat nötter.
  • med borrkronor. Oavsett om du väljer en handborr eller en borrmaskin är upp till dig, men grundläggande elektriska eller batteridrivna borrmaskiner är inte så dyra.
  • Om du har en trädgård, se till att inkludera en handsåg i verktygslådan. Detta bör ha en kvalitet kniv fjäderstål och ett kraftigt handtag, de kommer i toolkit storlekar.
  • Ditt hem verktygslåda bör innehålla en rulle silvertejp och en rulle maskeringstejp. Det finns många kreativa färger och storlekar av silvertejp dessa dagar. Välj din favorit. Som för maskeringstejp, är det bra för att skriva på, för att städa kablar, för att skydda kantytor vid målning, och många andra användningsområden förutom.
  • Varje hem borde ha en ficklampa (fackla), ingen vill vara fångad i mörkret utan en ficklampa. Ett uppladdningsbart ficklampa är den bästa typ att köpa.
  • Inkludera ett måttband i ditt hem verktygslåda. Detta är ett objekt som du kommer att använda om och om igen. Fundera på att köpa en med både standard (imperial) och metriska måttenheter som detta kommer att stoppa dig på jakt efter omvandlingar.
 4. 4
  Lägg några diverse alternativ, som behövs. Följande punkter kan också vara praktiskt tillägg till din verktygslåda: En elektrisk skruvdragare, ett verktyg (Stanley) kniv, en spatel, en häftpistol, en förpackning med spik och skruv, och / eller en kolv för VVS jobb.
  • Smörjmedelsspray och knapplås grafit eller spray är praktiskt att hålla i en verktygslåda, för att åtgärda gnisslande, fastnat lås bultar, och för att förhindra rost på metallföremål.
  • Överväga att hålla en stege eller en hopfällbar pall i närheten av verktygslådan. Även om det inte kommer fysiskt passar i verktygslådan, det är en vanlig DIY objekt som du verkligen inte kan vara utan.
  • Få skyddsglasögon som passar dig väl och göra en vana att bära dem.

Tips

 • Om du är ny till DIY arbete runt huset, inkluderar en DIY manuell med verktygslådan, särskilt en med steg-för-steg-bilder som förklarar tillvägagångssättet tydligt. Och glöm inte att använda Google som en Internet-resurs för.
 • Om du inte vet hur man använder ett verktyg, antingen använda ett verktyg manual eller praxis med det för lite på saker som inte spelar någon roll (gamla bitar av trä, gamla rör, etc.). Som väl, alltid vara noga med att läsa instruktionerna som medföljer verktyget, i förekommande fall. Detta är särskilt viktigt för poster som förlitar sig på extern ström (det vill säga, annat än din armbåge fett).
 • Om du inte har råd med de verktyg på en gång, köpa dem gradvis tills du har dem alla, försäljning kan vara en bra tid att fylla och spara. * En annan strategi är att få verktyg endast när du behöver dem. De flesta av de verktyg som nämns i denna artikel är grunderna som du behöver till slut i alla fall, men många verktyg är specialiserade på ett visst arbete eller ändamål.
 • Om du tror att du bara behöver ett verktyg en eller två gånger, se om du kan låna eller hyra en från någon i ditt närområde. För större verktyg, kontakta din lokala telefonkatalog för verktyg och utrustning butiker uthyrning.
 • Handverktyg kommer ibland i fullständiga uppsättningar inom en arrangör fallet. Dessa är extremt praktiskt för alltid hitta dina tänger, hammare, skiftnycklar, skruvmejselskär och så vidare. Den medföljande uppsättningen är ibland billigare än att köpa alla dessa poster separat, speciellt om du ser ett set på rea.
 • Ratchet skruvmejslar är lättare att använda än vanliga ettor efter att du vänja dem. De är särskilt bra för att lossa fastnat skruvar om du inte är stark nog att tvinga den med en vanlig man. Dessa har oftast en ratcheting handtag och ett sortiment av bitar, så de är också mer kompakt än separata skruvmejslar alla med sin egen handtag.

Varningar

 • När du får varje nytt verktyg, tar sig tid att lära sig att använda den på ett säkert sätt. Läs säkerhetsföreskrifterna som följer med verktyget eller leta upp säkert verktyg använda nätet.
 • Det är möjligt att ha för många verktyg och att bli beroende av att köpa dem. Stick med de verktyg som du tycker om att använda mest och gallra eventuellt överskott då och då så att du inte belamra verktygslådan. Undvik att gå på alltför många verktyg försäljning!

Saker du behöver

 • Toolbox eller annan lämplig behållare
 • Verktyg listad som ovan
 • Skyddsutrustning såsom handskar, masker damm, och glasögon, beroende på vad din DIY arbete är
 • Säkert område för att lagra verktygslåda ur vägen och säkert