Wki

Hur bli av fåglar

Medan fåglarna är ofta vackra, graciösa varelser i deras naturliga livsmiljöer, de är inte alltid välkomna på din egen privata egendom. Vissa fågelarter kan skada ditt hem, skada dina husdjur, förstör din trädgård och växtlighet, och bara vara övergripande olägenheter. Många människor tar till att avliva fåglar genom våldsamma eller giftiga åtgärder, men det finns gott om passiva avskräckande metoder för att befria sig själv av ett stort fågel problem. Fåglar aldrig kan försvinna helt från din bostad, men genom att följa stegen nedan kan du förhindra och avskräcka de invasiva arter och deras irriterande beteende.

Steg

Hur bli av fåglar. Gör din forskning om lokala djurskyddslagstiftning.
Hur bli av fåglar. Gör din forskning om lokala djurskyddslagstiftning.
 1. 1
  Gör din forskning om lokala djurskyddslagstiftning. Vissa län och stater är mycket strikta i sitt skydd av lokala djurarter. I de flesta områden i hela Europa duvor, starar och sparvar är de enda fåglar som människor lagligen är tillåtna att döda. Vare sig det är med skjutvapen eller kemiska, se till att din fågel kontrollmetod är helt lagligt.
 2. 2
  Förstå att använda kemikalier med fåglar kan vara farligt. Fåglar är oftast stora aktörer i någon lokal ekosystem - även de mest urbana miljöer. Så när du förgifta en fågel, du förgiftar faktiskt en hel samling av lokala djur och, mycket troligt, ditt vattensystem, alltför. Om du bor i ett landsbygdsområde och har en duva, stare eller sparv problem, gå vidare och använda ett skjutvapen för att avyttra din fågel problem, en kemisk lösning, dock inte rekommenderas.
 3. 3
  Häng långa bitar av aluminiumfolie där hackspettar gro. Hackspettar är vackra varelser, men de kan också vara mycket skadligt för ytterväggar och tak i ditt hem. Hängande band av aluminium på delar av ditt hus där du har märkt att picka av hackspettar är en stor och lätt avskräckande. Hackspettar är inte bara att borra hål i din trä, de livnär sig på de varelser inuti din ved, så, om du kan bli din trä av dessa critters, kommer du troligen göra dig av en hackspett problem också.
 4. 4
  Ställ upp lockbeten och repellerande medel att skrämma bort gäss. Gässen beskedet territoriella svanar, så några plast svanar på din fastighet kan göra precis tillräckligt för att hålla gässen från vila nära ditt hem och förorena din gräsmatta. Visuella insektsmedel som nöd gäss medan de sover är också ett annat billiga giftfria mått husägare kan vidta för att undvika en gås problem.
 5. 5
  Använd en abborre avskräckningsmedel för att avskräcka duvor från vila på ditt hem. Om du bor i en överbelastad stad, det finns förmodligen svärmar av duvor överallt. Det innebär på och runt ditt hem också. Om du möter en duva problem i stadsmiljö kan du lägga abborre-repellerande vakter runt omkretsen av ditt tak förutom fönsterbrädor och överhäng. Detta kommer inte nödvändigtvis sparka duvor ut, men göra dem vill hänga någon annanstans.
 6. 6
  Fånga fåglarna. En bur med bete är ofta tillräckligt för en fälla för att locka duvor och andra fåglar staden. Problemet är naturligtvis, transporterar fåglarna långt borta från din egendom.
 7. 7
  Använd fågel-x om du måste använda en kemikalie. Detta varumärke är faktiskt icke-toxiskt och inte skadar miljön - det är även godkända av Audubon Society.