Wki

Hur att renovera ett hus

Det finns ingen säker och förnuftig sätt att renovera ditt hem, men du kan överleva.

Steg

Hur att renovera ett hus. Tala med en elektriker och en entreprenör om byggkostnaden.
Hur att renovera ett hus. Tala med en elektriker och en entreprenör om byggkostnaden.
 1. 1
  Dröm. Dröm enkelt. Erkänn dina behov och uppskatta den enklaste lösningen. Detta projekt kommer snabbt att växa om du låter det. Titta på pengar i din plånbok / bankkonto och bjuda den. Om du har en make, se till att ni båda har samma drömmar. Det är mycket lättare att förstå de uppoffringar ni båda gör för något ni båda vill än en partner att göra uppoffringar för andras njutning. Och det kommer att bli offer.
 2. 2
  Research. Gå till biblioteket och titta på tidningar lämpliga för dina behov. Om du behöver ett badrum, hålla sig borta från sovrummet tidskrifter. Håll dig borta från färg och texturer. Om du kan göra med en förbättring eller ombyggnad av ett befintligt rum, så.
 3. 3
  Rita. Såvida du inte är kompetent på att rita, använd rutat papper och mäta rummet du bygger / konvertering. Detta är att hjälpa dig att bättre uttrycka dig. De människor som säljer tjänster och varor kan förstå en 2-dimensionell badkar i ett 5 fot bred rummet bättre än din beskrivning av grekisk-romersk sociala normer.
 4. 4
  Tala med en elektriker och en entreprenör om byggkostnaden. Be om en uppskattning om var och en av delarna. Om du kan göra gips, då kan du spara pengar. Gör inte takläggning om du inte redan har två gånger tidigare, åtminstone. Gör inte el om du verkligen kan. High school vetenskap räknas inte. Titta på kostnadsberäkning och ompröva.
 5. 5
  Anlita en arkitekt. För ett rum, kan det inte vara värt. Men det kommer inte bli mycket dyrt heller. Din Stadsbyggnadskontoret kommer att uppskatta arkitektens ritning. En del av värdet av din arkitekt är att han ska be dina tankar om projektet och kommer med idéer och förslag som du kanske inte har tänkt på. En bra arkitekt erbjuder en unik, kritisk och sammanhängande bild av ditt projekt. Prata med din make om vad arkitekten tänker och frågar dig. Också be arkitekten för sina tankar om entreprenörerna, men vet att ansvaret för kontraktet med byggaren kommer bli din som husägare. Fråga arkitekten vilka tillstånd du behöver och fråga om han / hon kan hjälpa dig med att få dem.
 6. 6
  Gå till banken och ansöka om ett lån på minst 10% mer än vad du tror att jobbet kommer att kosta. Även om du gör arbetet själv, det finns kostnadsöverdrag.
 7. 7
  Fråga dina vänner och kollegor som har haft arbete gjort till sina hem om upplevelser med vissa entreprenörer. Lånet officer kan också ha möjlighet att hjälpa till med detta.
 8. 8
  Ta reda på om din entreprenör eller arkitekt kommer att ansöka om bygglov samt. Om du är i staden, det är en stad bygglov, län, landsting.
 9. 9
  Prata med flera entreprenörer om ditt projekt. Begär en skriftlig specificerad uppskattning av kostnaderna för arbete, inklusive arbete och material. Observera att du kanske inte vill gå med den låga budgivaren, men också att priset inte nödvändigtvis kvaliteten. Rykten är mycket viktigt, det är därför du pratade med så många människor om entreprenörer.
 10. 10
  Entreprenörer är oftast villiga att förhandla om priset. Om delar av arbetet verka lätt, eller inom din skicklighet intervall, kanske du vill fylla i dem själv. Det är också en underbar känsla att veta att du avslutade delar av den ombyggnad, förutsatt att det avslutas tillfredsställande. De flesta människor som är alls händig kan hänga sheetrock / torr vägg (det vita saker som kommer i 8x4 paneler.
 11. 11
  Du kanske också vill inkludera i avtalsbestämmelserna för att slutföra innan regnen börjar. Eller åtminstone slutföra taket innan regnen börjar. Du måste acceptera ansvaret för gissa dagen för början regnar. Ingen rimlig entreprenör, utom i Arizona, lovar att slutföra arbetet innan det regnar, men han bör kunna avslutas före den 15 oktober till exempel. Till exempel kan du ange att tak kommer att vara klar i oktober 15: e eller dra 3740€ från kostnaden. Du kommer inte få det gratis.
 12. 12
  Anlita en entreprenör. Schema vecka besök med entreprenören eller förman att diskutera utvecklingen. Du vill inte komma i vägen för arbetet, men du inte vill ha något att utvecklas för långt innan det blir fast. Det är där att 10% extra börjar försvinna.
 13. 13
  Varje dag, inspektera arbetet - efter att de anställda har lämnat för dagen. Du kanske vill ytterligare eluttag, lampor, handfat än vad som beskrivs i planerna. För de flesta av oss, är den fysiska manifestationen av väggar lättare att förstå än ritningar. Dessutom, om något inte verkar stämma, till exempel ett badrum vent saknar utlopp, berättar entreprenören inom en dag märker det. Ju mer arbetet framskrider, desto mer kommer det att begrava dessa små problem. Ju mer de små problemen är begravda, desto dyrare att åtgärda.
 14. 14
  Försök inte att dra nytta av entreprenören, försök inte att slarva mycket. Även om du kanske har pengar, har entreprenören ditt hem och du som gisslan. Det bästa är att ni båda hamnar nöjda med resultatet.

Tips

 • Planera din byggstart i början av den torra säsongen.
 • De flesta hantverkare får betalt rättvist för sitt arbete och de gör jobbet effektivt. Om du kan rama in en vägg ganska bra, det tar mer tid att fixa (eller dölja) den. Tänk dig en rättvis kostnad för din tid och arbetskraft. Om du gör 20€ / tim. vill du verkligen att klara sig igenom ett jobb som någon vet väl och kan göra för 10€ / tim?
 • Inte diskriminerar anställda som har förlorat fingrar eller lemmar till konstruktion olyckor. Hon lärde sig nog en läxa. Annars är entreprenören skyldig att ha försäkring.
 • Bli vän med alla i din remodeling klass. Öva på sina rum / hus först.
 • Vid community college, frågar instruktören trä butik eller ombyggnad instruktör för rekommendationer på entreprenörer.
 • Om du inte är neurotiska om planering, kommer det att finnas ändringar i planerna som du framsteg i projektet. Kontrollera att du har 10% ytterligare medel under entreprenör uppskattningar. Trots detta, kan han ha underskattat, och ta ut mer än beräknat.
 • Tacka de anställda, berömma deras arbete
 • Ta alkoholfria drinkar och snacks till de anställda en gång i veckan eller en gång i månaden. Det är trevligt, håller saker vänlig, och inte komma i vägen mycket. Om du är i Europa och råkar erbjuda alkohol och de accepterar, eller om du märker att de förde alkohol, då du har hyrt ett dåligt val för alkohol. Jag har inga problem med alkohol när avkopplande, men din entreprenörer använder farlig utrustning som kräver all sin koncentration.
 • Gå till Community College och ta en klass på ombyggnad, målning, tak, så att du kan uppskatta det arbete de gör, och du kommer gärna gaffeln över dina pengar.

Varningar

 • Detta kan orsaka stress på dina relationer.
 • Om du har råd att bo på ett hotell, kanske du vill, så att du inte behöver offra privatliv, men det är inte en bra tid för en semester.