Wki

Hur man kan minska bullernivåerna i din lägenhet

Vi har alla hört skräckhistorier om bullriga grannar som bor i lägenheten bredvid. Ni vet, de med skällande hundar, skrikande barn, super-högt filmer och skrällande ljud? Om det här beskriver din granne, låt inte bullret stress du ut längre. Tro det eller ej, det finns flera sätt du kan enkelt dämpa buller in din lägenhet, utan att få lägenhet förvaltning eller polisen är inblandade i situationen. Du kommer verkligen att bli överraskad av hur effektiva dessa enkla tekniker kan vara att minska bullernivåerna inuti din hyra lägenhet.

Steg

Hur man kan minska bullernivåerna i din lägenhet. Mattor och mattor Ju fler objekt du har i din lägenhet som kan absorbera och dra upp ljud, desto bättre.
Hur man kan minska bullernivåerna i din lägenhet. Mattor och mattor Ju fler objekt du har i din lägenhet som kan absorbera och dra upp ljud, desto bättre.
 1. 1
  Mattor och mattor Ju fler objekt du har i din lägenhet som kan absorbera och dra upp ljud, desto bättre. Mattor gör ett förvånansvärt bra jobb att absorbera ljud i hemmet (istället för att reflektera ljud, som trägolv). Men vad händer om din lägenhet inte är matta? Enkelt - använd mattor. De mer kasta mattor och mattor område du har runt din lägenhet, och den större och tyngre de är, desto mer brus kommer de att absorbera.
 2. 2
  Väggbonader och gardiner Visst, mattor fungerar om det är hyresgästerna under din lägenhet som gör allt oväsen. Om det är människorna bredvid dig att du behöver oroa dig, försök att sätta upp några väggbonader, gardiner eller gobelänger på sidan av lägenheten som ljudet kommer från. Dessa kan göra en stor inverkan på att minska mängden brus i din lägenhet, och samtidigt lägga till lite stil till ditt hem samtidigt. Gardiner eller draperier användbara för att minska bullret oavsett var de befinner sig, oavsett om det är på en vägg, under ett fönster (för att blockera ut yttre ljud) eller helt enkelt placeras över en öppen plats i lägenheten. Särskilda ljudisolerade väggbonader, takpaneler och rumsavdelare, som alla är tillverkade av material som är särskilt utformade för att blockera ut ljud, kan också köpas på specialbutiker.
 3. 3
  Lämpliga bullernivåer - det är en tvåvägskommunikation de metoder som anges ovan är utmärkta förslag - men de skulle inte ens vara nödvändigt om du var dina grannar och alla andra i ditt hyreshus något mer medvetna om lägenheten du bor i och effekten bullret har på alla de hyresgäster som bor där. Du kan vara en mer hänsynsfull granne genom att följa med dessa sunt förnuft

Tips

 • · Placera kände kuddar enligt stol och bordsben för att hindra dem från att högljutt skrapa över golvet;
 • · Undvik att gå i hög klack och hårda sulor skor, speciellt i hyreslägenheter med klinker-eller trägolv, som ljudet kommer genljuder hela din enhet och de bredvid dig;
 • · Använd mattor eller mattor i områden där föremål såsom skor och köksredskap är mer benägna att falla eller tappas;
 • · Håll volymen på datorn och TV: n på en rimlig nivå, särskilt sent på natten. Samt, inte vänta tills sent på natten för att komma igång på dina andra bullrande verksamhet såsom dammsugning, reparationer och flytta tunga möbler.
 • · Placera dina stereoapparater och ljudutrustning från väggarna som delas med andra lägenheter enheter;
 • . Försök att växla polariteten på kablarna till högtalarna. Om man är svart i svart snaps, handla den andra sidan för rött i svart snaps. Detta kommer att orsaka destruktiv interferens, avbryter ljudet på avstånd.