Wki

Hur att inducera förlossningen hemma

Vid tiden du är runt 40 veckor in i graviditeten, är du fullgången och redo att föda. Vid denna punkt, kanske du undrar om det finns ett sätt att hjälpa till att få födelseprocess startade. Det visade sig att det finns en hel del naturliga sätt att försöka få arbetskraft. Här är några tips på hur man kan få arbetskraft hemma.

Steg

Hur att inducera förlossningen hemma. Ät kryddstark mat, ananas eller svart lakrits.
Hur att inducera förlossningen hemma. Ät kryddstark mat, ananas eller svart lakrits.

Vad att äta och dricka

 1. 1
  Ät kryddstark mat, ananas eller svart lakrits. Även vetenskapen är super skeptisk, många människor svär vid det. Du kan sluta se det kommit ut i en form som du inte vill, men det kan vara värt risken.
  • Kryddstark mat är känd för att hjälpa naturligt inducera förlossningen. Kryddstark mat kan öka hormonet prostaglandin, vilket hjälper att dra ihop musklerna i kroppen och kan hjälpa utlösa arbetskraft.
   • Observera emellertid att livsmedel som varm paprika och mexikansk mat kan också orsaka diarré och uttorkning. (Uttorkning kan orsaka livmodern att dra ihop sig.) Äta stora mängder av kryddstark mat kan vara till nytta i att inducera förlossningen men annars skadliga för din hälsa under förlossningen.
  • Ananas sägs hjälpa mogna livmoderhalsen och stimulerar produktion av prostaglandiner.
  • Svart lakrits är en annan mat som kan hjälpa till att stimulera prostaglandin. Dessutom, kan äta för mycket lakrits orsaka diarré.
 2. 2
  Drink ricinolja. Men dricker inte det ensam! Blanda 1-4 oz (30-120 ml) med apelsinjuice eller mjölk, det smakar ganska otäck.
  • Ricinolja sägs orsaka sammandragningar dock av irriterande för tarmen. Denna kramp orsakar diarré, vilket gör att livmodern att dra ihop sig. Var försiktig om du väljer att använda ricinolja, eftersom det har associerats med några negativa effekter på barnet.
 3. 3
  Ta örter. Två av de viktigaste örter som sätta igång förlossningen är silverax och jättenattljusolja. Båda kommer i tablettform, men bara ta det om din läkare okays det.
  • Silverax kan reglera sammandragningar och göra dem mer effektiva för sann arbetskraft. Blue Cohosh används för att stärka värkarna. Det är fortfarande upp till debatt om hur säker den här är.
  • Jättenattljusolja (tas i kapslar eller masseras in i det livmoderhalsen under de sista veckorna av graviditeten) hjälper till the livmoderhalsen tunna, vidga och prep den för arbetskraft. Dock bör kvinnor med placenta previa hålla sig borta från denna ört.

Vad att göra

 1. 1
  Ha samlag. Lustigt nog, kanske samma sak som fick er läser detta får du ut av det. Och för protokollet, gör det ont inte barnet.
  • Att ha sex kan hjälpa till med inducera förlossningen. Handlingen att kön gör den kvinnliga att frigöra hormonet oxytocin, som gör att livmodern att dra ihop sig. Dessutom innehåller hanens sperma prostaglandiner som orsakar musklerna att dra ihop sig och hjälper till att mjuka upp och mognar livmoderhalsen.
 2. 2
  Massera dina bröstvårtor. Om gjort under en längre tid (vi pratar ett par timmar), gnugga området (eller använda en bröstpump) kan ha arbets-inducerande effekter. Ingen sa att du var tvungen att göra det själv.
  • Nippel stimulering frisätter hormoner mycket på samma sätt som samlag gör. Det kan bidra på sammandragningar eller stabilisera dem om de har kört fast.
 3. 3
  Gå en promenad. Det har trott länge att en rask promenad hjälper framkalla graviditet. Detta kan vara sista gången du kan träna på ett tag, så njuta av det! Kan du ändå passa in i din Nikes?
  • Promenader eller marscherar upp och ner för trappor sägs också hjälpa inducera förlossningen. Att vara fysiskt aktiv orsakar barnets huvud för att trycka ner på livmoderhalsen.
 4. 4
  Använd akupunktur eller akupressur. Båda hävdar att hjälpa vamping upp blodflödet till överallt - även i livmodern. Detta, förmodligen hjälper flytta barnet ner bäckenet och stimulerar sammandragningar och utvidgning.
  • Båda kommer att hjälpa inducera arbetskraft, men akupunktur kräver att du gå och se en utbildad professionell. Akupressur, å andra sidan, kan göras hemma med dig eller din partner. Det finns två tryckpunkter som sägs stimulera sammandragningar: De är i det bälte som ligger mellan tummen och pekfingret och ca fyra finger-bredd ovanför den inre sidan av ankelbenet.
   • För bandet, måste du nypa den och sedan gnugga det i en cirkulär rörelse i 30 sekunder till en minut i taget. Ta pauser mellan värkarna. För din fotled, trycker du fast på plats. Det ska kännas lite öm. Gnid in en cirkelrörelse tills du känner en kontraktion. När nedgången är över, börja trycka igen.

Tips

 • Vissa säger att prata med ditt barn stimuleras, att inducera förlossningen. Även om det inte fungerar, det finns ingen skada i chattar ditt barn upp medan du kan få ett ord i mellan skriken.
 • Några av dessa rekommendationer är hårt på magen. Vet att om du utför dem, kan du vistas i badrummet för en stavningskontroll.

Varningar

 • Försök inte att inducera hem arbetskraft tekniker förrän efter 40 veckors graviditet. Om du gör det tidigare kan sätta på tidig förlossning.
 • Bara ta örter om din läkare säger att det är okej.