Wki

Hur att begå en slumpmässig handling av skönhet

Det finns tillfällen i livet när en visuell pick-me-up eller någon annan form av fantastisk inspiration kan göra din dag. Andra gånger, om musa slår dig eller saker bara faller på plats som du vill ha dem, kanske du vill dela glädjen av din upptäckt eller ögonblick av skönhet. Att dela livets skönhet är en säker sättet att tända speciell värme och kärlek i andra. För att hitta några sätt att röra den speciella plats i andra, här är några hjärta-omrörning förslag.

Steg

Hur att begå en slumpmässig handling av skönhet. Använd det som "ligger runt" för att göra något vanligt till något vackert.
Hur att begå en slumpmässig handling av skönhet. Använd det som "ligger runt" för att göra något vanligt till något vackert.

Att vara kreativ

 1. 1
  Använd det som "ligger runt" för att göra något vanligt till något vackert. Junk art är inte en oxymoron - det finns riktiga konstnärer som tillbringar sina liv vänder skräp till skönhet. Denna konstform bevisar att en mans skräp är en annan mans skatt. Och det är ett sätt att visa respekt till er planet och medmänniskor genom att återanvända sina resurser för att sprida skönhet.
  • Förvandla din favorit-konst eller hantverk skicklighet mot återanvända skräp till konst. Om du sticka eller virka, försöka sticka eller virka med oönskade material som plastpåsar, nät eller gamla tröjor. Om du älskar att måla, göra stilleben som visar skönheten av sopor - nu finns det en utmaning för dig! Om du är i trä, tenn-crafting, decoupaging, etsning, teckning, limning, klippa och klistra, kommer det alltid att vara oändlig inspiration där ute för dig att arbeta med skräp och förvandla det till något mer användbart och vackert.
  • För idéer, använd din favorit sökmotor och söka efter projekt skräp konst eller skräp idéer konst etc.
  • Kolla in Googles stora utbud av hur-tos på återanvända gamla skräp till nya användbara produkter. Till exempel besöka kategori för fler idéer än du har tid att veta vad man ska göra med!
 2. 2
  Använd din dator för att skapa skönhet. Du har möjlighet att välja vad du delar och skapar i den digitala miljön. Online, kan du välja att dela berättelser om hopp, bilder av awesomeness och uppmuntrande ord. Allt detta är lika slumpmässigt agerar av skönhet och göra internet till en bättre plats att vara. På skärmen kan du spendera din tid att göra otroliga verk av skönhet med ditt skrivande, avbildning eller talanger konstruktion. Bara några exempel:
  • Grafisk programvara av alla slag kan hjälpa dig med design och hantverk. Vissa program är gratis, medan vissa har ganska prislappen. Välj vad du kan förvandla dina idéer till saker av skönhet att dela med andra.
  • Använd skrot-bokning programvara för att göra sidor för att dela med familj och vänner.
  • Skriv noveller, dikter och romaner. Komma igång är ofta halva slaget, så upphäva dessa ursäkter och göra tiden. Dela med en vän, då en kollega och sedan en främling, få jobbet där ute och ljusnande deras dag.
  • Få ett program som Photoshop och börja leka med dina foton. Gör dem ljusare, roligare, underhållande eller helt enkelt snyggare. Lägg meddelanden av roliga och hoppfullhet. Skicka dem till familj och vänner för att lägga till en plats av skönhet i sin dag.
  • Skicka fantastiska saker som du har gjort via e-post. Ta bilder av vad du har skapat, skriva ett mycket enkelt e-postmeddelande med massor av kramar och skicka den för att muntra upp någon som är översnöad med arbete eller problem. Hjälp dem att komma ihåg vad som är viktigt i livet.

Att inspireras av naturen

 1. 1
  Utnyttja säsongen. Oavsett årstid du är i, det är en vacker man och du är skyldig dig själv att se dess skönhet. Även mitt i en frysning vinter eller en brännande sommar, det finns skönhet som finns för de som letar. För att dela denna skönhet, här är några saker du kan göra:
  • Påpeka för folk hur underbar dagen är. Påpeka symmetrin av snöflinga, den skimrande dis vid horisonten eller skiftande färger på bladen. De kanske inte har sett skönheten bland alla sina bekymmer.
  • Njut av säsongens händelser till deras fulla. Oavsett om det är Halloween, Thanksgiving, jul, eller något annat tillfälle, dela glädjen av säsongen med att fira den och dela polletter av skönheten i samband med händelsen. Den säsongsmässiga händelsen ger otaliga möjligheter att uppskatta skönheten av säsongen.
  • Gör objekt natur hantverk som firar överflöd och skönhet naturens råvaror. Det finns många möjligheter, bl.a. genom att göra kransar från kvistar och blad, nötter skulpturer, blad utskrifter, bilder av landskap förvandlats till konstverk, bilder utsäde figuriner pod, och mycket mer. Ge till vänner och familj efter att skapa, eller dela dina bilder av dina skapelser på webbplatser som.
 2. 2
  Anläggningen små våren lökar. smälter väl med gräs och är en av de första blommorna som blommar på våren. Du kan gå vidare och plantera dem i smyg i ditt grannskap park eller längs en favorit vandringsled. De är ganska tåliga och behöver ingen ogräsrensning eller gödsel när den inrättats.
  • Naturligtvis aldrig växtskadegörare växter slumpmässigt. Alltid ta hänsyn till vad som finns hemma i ditt område och stick att öka mängden av det snarare än att sprida invasiva arter!
 3. 3
  Plantera en trädgård för att skapa en yttre show av naturlig skönhet. Många perenner och buskar finns tillgängliga. När det gäller blommor, kommer deras blommor lockar blicken av förbipasserande och besökare, för det finns få människor som inte skulle känna glädje över att se blommor i full blom!
  • Prata med din lokala eller plantskola om vilka växter som trivs bäst i ditt område, som växter som används till lokala förhållanden kommer alltid trivs bäst. Genom att odla ett lokalt härledd trädgård, inte bara är du försköna området, du ger också ännu ett kol område koldioxid återvinning på planeten jorden.

Slumpmässiga handlingar av skönhet

 1. 1
  Plocka upp när det är möjligt. Detta kan även andra att göra detsamma, och renare ett område är, desto mindre sannolikt kommer andra kull.
  • Om den rösten i ditt huvud säger, "jag inte släppa det, så varför ska jag plocka upp den?", Påminn dig själv om att hela världen är ditt hem och trädgård. Visst, kanske du inte har gjort röran men du bryr dig tillräckligt för att göra något åt ​​det och påminna andra om det som verkligen betyder något.
  • Gå med i andra kullen städa upp insatserna, på stränder, i parker och på landsbygden. Om du ser andra redan samla skräp, tonhöjd i och hjälpa till.
 2. 2
  Försköna ett offentligt område. Om du har tid och kompetens, hitta en nedsliten del av din stadsdel att göra vackrare. Samla några andra medlemmar i samhället, vissa måla, garn, trädgårdsredskap, vad som helst och få försköna det. Även om detta är förmodligen inte helt "random", som du behöver för att planera lite, kommer det att verka slumpmässig och vackra att de flesta av samhället som har vant sig fula fasader och områden genomgång av sina närområden.
  • Kontrollera alltid att det är okej att börja måla eller ändra något som ägs av andra. Om det är en offentlig plats, kolla med kommunen först om resultatet är sannolikt att vara permanent.
  • Rundown byggnader som aldrig gjort upp kan vara dukar för människors drömmar. Måla med svarta tavlan färg. Lämna lådor med krita bredvid målade väggar. Och ställa enkla frågor som: Vem tror du verkligen vill bli? eller Vad skulle du hellre göra? eller Vad ska denna byggnad förvandlas till? Uppmuntra ett fåtal personer att skriva några rader, så det kommer förmodligen att få ett eget liv.
 3. 3
  Titta runt. Ibland behöver skönheten i världen eller av mänskligt liv någon uppmuntran eller förbättring ses av andra. Kanske det är din kallelse, för att se vad andra inte och lägg till det, sedan göra det klart för alla andra att se.

Tips

 • Bara för att ingen har gjort det förut betyder inte att det inte kan göras. Kanske ingen har tänkt på det. Även om de har, kanske de valde att hålla det för sig själva när det måste delas. Var djärv, gör det något alla andra kan känna brinner för.
 • Var modig! Även små saker kan göra någon annans dag så mycket bättre, och du kommer att må bättre med dig själv också.