Wki

Hur sänka elräkningarna i sommar

Under sommaren kan elektriska räkningar bli ganska högt från luftkonditionering till vatten. Här är några användbara tips för att sänka denna kostnad.

Steg

Hur sänka elräkningarna i sommar. Håll persienner eller nyanser stängda.
Hur sänka elräkningarna i sommar. Håll persienner eller nyanser stängda.
 1. 1
  Håll persienner eller nyanser stängda. När öppna, kan solen värma verkligen upp ett rum. Släck ljuset. De lägger värme, precis som solljuset gör.
 2. 2
  Kom ihåg att varm luft stiger, så ner rum bör ha de flesta av ventilerna stängda, så övervåningen rummen får mer luft.
 3. 3
  Vet att torktumlare förbrukar mycket energi och producerar värme. Försök att använda en tvättlina istället. Också använda bricka så lite som möjligt.
 4. 4
  Titta runt och se var du tror att kall luft kan strömma ut. Varje dörr som kan stängas bör stängas. Som lämnar mindre av den ha som huvudämne bosatt utrymmet för att svalna.
 5. 5
  Göra så lite större arbeten inomhus. Tänk på att göra pass utanför. Ju mindre rörelse du gör inne, den mindre värme du producerar. Keep utövar, bara göra det i en annorlunda ställe.
 6. 6
  Håll luftkonditioneringen på samma temperatur. Förvara inte ändra det. Det fungerar bättre på detta sätt. Kyl ner huset tidigt på morgonen genom att placera en låda fläkt i fönstret och öppna upp ett nytt fönster i den motsatta änden av huset, om du inte har centrala luft.
 7. 7
  Om du har central ugn, hålla fläkten inställningen i läge "på" istället för "auto". Det kommer att cirkulera luften i hela ditt hem.
 8. 8
  Lär dig att leva utan luftkonditionering. En takfläkt kommer att hålla dig något bekvämt, tills temperaturen verkligen stiger. Ännu mer kostnadsbesparande, överväga att använda en handhållen papper fläkt som inte använder elektricitet.
 9. 9
  Lämna huset. Det är sommar: gå till stranden, etc. När du gör gå, se till att allt är off och unplugged (väl ej allting) men du får punkten.
 10. 10
  Öppna fönstren för en sval bris och stänga termostaterna off. Om dess varmt under natten sova med fönstren öppna. Det känns så bra att ha en trevlig sval bris kommer medan du sover.
 11. 11
  Installera en temperaturstyrd fläkt för nattetid kyla. Fläkten kommer automatiskt att använda utomhusluften för kylning även om det bara är för några timmar tidigt på morgonen. Kontrollera att fläkten också kontrollerar för fukt för att undvika att lägga till AC-belastning med fuktig luft. Denna lösning kan användas med AC eller utan AC.
 12. 12
  Slutligen, hitta en isolering entreprenör som gör skum injektion vägg gillar HOMESULATE eller någon annat märke. Detta skum är den bästa isoleringen du kan sätta in i väggarna i ditt hem.
 13. 13
  Hela huset fläkt (vind fläkt) detta är gammaldags men verkligen fungerar på kvällen och morgonen när det är kallare ute än inne.

Tips

 • När ugnen eller spisen, använd den så lite som möjligt.
 • Prova att ta en kall dusch i stället för en varm dusch.
 • Get ut en gång och en stund theres så många roliga saker och platser du kan göra som inte tar ut ditt electric företaget.
 • Om du måste använda luftkonditionering, väljer luftkonditioneringsapparater som är mest energieffektiva. Försök att kyla minst utrymme (t.ex. bara sovrummet) för komfort i stället för kylning av hela huset.

Varningar

 • Stanna i skuggan om du kan.
 • Inte solen bränner.
 • Värme är bra för suntanning, inte för andra.
 • Drick tillräcklig mängd vatten, inte för mycket för att undvika förstoppning och uppblåsthet.