Wki

Hur man tränar en iller

Denna stygg iller fortfarande biter människor `s privata områden. Fortfarande tar craps på mattan? Fortfarande kommer inte lyssna? Här är hur man tränar dina illrar utan att behöva dyra lektioner och med användning av enkla husgeråd.

Steg

Hur man tränar en iller. Spraya lite äpple bitter spraya där illern tenderar att bita, vare sig det är människor eller möbler.
Hur man tränar en iller. Spraya lite äpple bitter spraya där illern tenderar att bita, vare sig det är människor eller möbler.

Bita

 1. 1
  Spraya lite äpple bitter spraya där illern tenderar att bita, vare sig det är människor eller möbler. Illrar hatar lukten. Även vardagliga innan du låter din iller ut, spraya Apple Bitter på de platser eller saker dina illrar biter. Så småningom din iller kommer att inse att detta objekt eller denna person inte ska bli biten. De smakar inte bra.

OBS: Vissa illrar älskar det bittra äpplet smakar. Testa detta innan spraya det på allt.

 1. 1
  Nackskinnet på illern. Scruffing är när du tar tag i pälsen på halsen för att lugna och eller koppla dem. Det gör inte ont på illern. (Var noga med att inte ta illerns själva halsen. Deras nackskinnet nästan känns som en extra flab av huden bakom nacken.) Sen kraftfullt säga "NEJ!" Om det fortsätter, fortsätter att försöka!

Potträning

 1. 1
  Spray äpple bitter på de platser din iller gör lite no-no på mattan. Lukten kommer att driva bort dem. Citronsaft kommer också att arbeta för detta.
 2. 2
  Få en eller två lådor iller nedskräpning, fylla dem med strö, och plats på olika ställen i rummet eller huset. Sätt en bit av iller bajs i rutorna och placera din iller i rutan första gången så att han vet var den är. Illrar brukar potta i samma hörn, så det är bra om du vet vad hörnet av rummet eller buren de gillar, och satte lådan i det hörnet.
 3. 3
  Ge din iller en Ferretone behandla varje gång han går potta i lådan och inte gå nära äpplet bitter lukt.
 4. 4
  Sätt filtar i hörnen av de sovande kvartalen. Illrar tycker inte att bajs där de sover.
 5. 5
  Inte smiska, slå, eller sparka illern om det inte alltid går i pottan rutan. Det är inte bara fysiskt skadligt, men även mentalt.

Det är viktigt att notera att illrar endast kan vara ca 90% utbildade pottan. De kommer att ha olyckor, särskilt om deras boxar inte rengörs regelbundet. Dessutom bör du inte använda kattsand för utbildning, carefresh sängkläder fungerar bäst eftersom illrar inte brukar äta detta och inte är allergisk mot det.

Tricks

 1. 1
  Få Ferretone godsaker på din lokala djuraffär, inte använda någon frukt eller grönsak godsaker.
 2. 2
  Visa din iller att behandla, och fysiskt flytta din iller på det sätt du vill ha dem (i. E. Lägga dem på magen och rulla dem över för "rulla över) stundordstävet kommandot.
 3. 3
  Ge iller behandla.
 4. 4
  Gör detta 3-7 gånger om dagen och ha tålamod.

Tips

 • Rengör kattlådan ut dagligen eller två gånger om du kan så att de inte kommer att gå i golvet eller någon annanstans i sin bur.
 • Bäst att börja träna när de är unga, så de kommer att lära sig snabbare.
 • Se också till att du inte träffar illern när den gjorde något fel. Det kommer att vara rädd och då blir det handen blyg, vilket inte är bra.
 • För att lära din iller trick, gradvis minska mängden godis, eller stoppa alla tillsammans ger dem behandlar när man gör tricks. Bara berömma dem med kramar och klappar på huvudet. De kommer så småningom att inse att du säger till dem "Bra jobbat".

Varningar

 • Ju äldre iller, desto svårare blir det att träna.
 • Illrar i djuraffärer har inget annat val än att bajs där de sover. Ge minst en fot utrymme mellan sovrum och badrum område eller du kommer inte att ha framgång. Också förvänta några olyckor. Rengör dem upp och satte bajset där du vill att illern att gå.

Saker du behöver

 • Apple Bitter Spray eller citronsaft
 • Ferret kattlådor
 • Ferretone, eller behandlar kött