Wki

Hur man lagar hummer svansar

En stor måltid med stjärtar kan tyckas vara en gourmet fest för dina gäster, men de är faktiskt ganska lätt att förbereda. Tro det eller ej, till hummer kött som används ses ner på och betraktas som livsmedel för bönderna. Nu är hummer kött en av havets läckerheter. Lägg en liten kvist garnering och en prydlig sida skålen och du är säker på att imponera på din dejt, din pappa, eller ens din mamma-in-law.

Steg

Hur man lagar hummer svansar. Förbered dina stjärtar för matlagning.
Hur man lagar hummer svansar. Förbered dina stjärtar för matlagning.

Framställning

 1. 1
  Förbered dina stjärtar för matlagning. Om svansen är frysta, måste du tina dem innan du steker dem. (Du kan laga dem frysta i en nypa, men de kommer inte att vara som betalningsmedel). När stjärtar tinas, bör du lätt kunna röra huvudet av hummer svansen till slutet av svansskydd. Tina:
  • Lägg dem i kylen i 10 timmar eller så. Om du tänker framåt, är denna metod för att tina den mest effektiva.
  • Placera i kallt, inte varmt, vatten, för 30 protokollförs till en timme. Byt vatten varje 15 minuter så att det inte blir gradvis kallare som hummer tinar.
  • Som ett sista desperat försök, tina dem i mikrovågsugnen på avfrostning. Var mycket försiktig om du väljer den här metoden, eftersom du inte vill att de ska börja laga mat i mikrovågsugn. Endast avfrostning en minut åt gången.
 2. 2
  Ta bort köttet från skalet eller skära skalet för enkel matlagning. Självklart, om du inte vill ta bort hummer köttet från svansen, sedan hoppa över detta steg. Hur du tänker på matlagning hummer kan påverka hur du förbereder köttet och om du tar bort köttet från svansen:
  • Gassande eller bakning: Låt köttet "piggyback" på toppen av sitt skal. Det är här du skär alla utom en liten men av köttet ut ur skalet, lyft upp den och sedan placera den på toppen av skalet. Gör för snabbare bakning och en riktigt vacker presentation! Se mer nedan.
  • Grillning: Klipp svansen helt i hälften eller lämna svansen hela. Grillning vanligtvis innebär hög värme, i vilket fall det yttre skalet faktiskt skyddar köttet från överkokning. Se mer nedan.
  • Kokning: De flesta kockar föredrar att lämna köttet i skalet tills hummer är klar matlagning. Sedan, om kocken önskar, kan han eller hon skär toppen av hummer skalet att äta lättare. Se mer nedan.
  • Pan brännande: Ta bort köttet från skalet helt. Du kommer att kunna justera värmeinställningar, att kunna laga bara kött. Se mer nedan.

Metod ett: gassande hummer svans

 1. 1
  Sätt ugnen på 375 ° F (190 ° C).
 2. 2
  Förbered köttet genom att låta det "piggyback" på toppen av sitt skal. För att göra detta bör du rippa inte svansen köttet helt från svansen. Istället:
  • Skär skalet på längden, med en kniv eller ett par kök sax, med början i spetsen av svansen. Var noga med att inte skära helt ner längden på svansen, lämnar svansskydd (slutet av hummer) och en tum av skal över den intakt.
  • Med dina händer, bända svansen kött från membranen i skalet. Börja med den tjockaste köttet i spetsen av svansen. Separera allt kött från skalet förutom en tum eller så nära svansskydd.
  • Lyft mesta av köttet ut ur skalet, stänga skalet under den, och låt köttet vila på toppen av skalet. Svansen Köttet ska se ut som det åker snålskjuts på toppen av sin egen svans.
 3. 3
  Säsong svansen som behövs. Några sätt att du kunde säsong hummer inkluderar:
  • Olivolja, paprika, salt och peppar.
  • Citronsaft, salt, peppar och dill.
  • Smör, salt och peppar,
 4. 4
  Koka hummer i enlighet med vikten av svansen. Koka ungefär 1 1/2 minuter för varje uns av kött. Detta skulle innebära:
  • En 8-ounce hummer svans skulle laga vid 375 ° F under 12 minuter.
  • En 10-ounce hummer svans skulle laga vid 375 ° F under 15 minuter.
  • En 12-uns hummer svans skulle laga vid 375 ° F under 18 minuter.
 5. 5
  Något innan svansarna är klar matlagning, koka under grillen för 1 eller 2 minuter (tillval). Lägg en klick smör på varje svans, plats minst 6 inches nedanför broiler, och laga mat, hålla ett vakande öga på varje kräftstjärtar.
 6. 6
  Servera med skirat smör och citron.

Metod två: grilla hummer svans

 1. 1
  Rengör grillen så att någon mat, skräp, eller röding tas bort före tillagning.
 2. 2
  Slå grillen på medelvärme eller inrätta en kol skorsten om matlagning med kol.
  • Om du använder en kolgrill, när kol är fullt upplyst, skingra dem i din grill så att det finns ett varmare och ett kallare område. Att ha ett enhetligt hett område kommer att göra det svårare att laga hummer.
 3. 3
  Skär kräftstjärtar på mitten, på längden, eller lämna in skal. Om du har bestämt att du vill klippa hummer på mitten, få en ren paus så att du har två mindre halvor hummer för varje svans. Låt köttet i sitt skal.
 4. 4
  Pensla stjärtar med smör eller olja och krydda lämpligt. Många människor gillar att lägga citronsaft samt.
 5. 5
  Grill på varje sida i 3 till 5 minuter. Börja med köttsidan nedåt innan vända över till skalet sidan. Du kan behöva laga skalet sidan lite längre än kött sidan för perfekt doneness.
  • Se till att svansarna inte brinner - om det finns några flammor på grillen, flytta hummer ifrån dem.
  • Svansen köttet tillagas när den är påslagen ogenomskinlig och är inte längre genomskinlig.
 6. 6
  Servera med skirat smör och citron.

Metod tre: kokande hummer svans

 1. 1
  Ta 6 till 8 koppar saltat vatten att koka i en stor kastrull i ca 4 stjärtar. Var generös med saltet, men inte lägga till mer än ett par matskedar.
 2. 2
  Låt hummer i sitt skal. Det är brukligt att lämna skalet på hummer om du kokar det. Skalet kommer att hjälpa ge smak och se till att köttet av svansen inte faller sönder när du lagar mat.
 3. 3
  Släpp svansen (er) i kokande vatten och reducera till en sjuda.
 4. 4
  Koka i ca 1 minut per uns av svansen kött. Till exempel, 10 oz. av svansen kött behöver koka i 10 minuter. Om du är matlagning med 4 svansar som vardera väger 10 oz, inte koka svansar för 40 minuter,. Koka i 10 minuter!
  • Om du tillagar en massa svansar (4 +), lägg till en minut eller två ovanpå den ursprungliga koktiden.
 5. 5
  När hummer kokas, knäcka skalet öppen med kök sax för att göra det lättare att äta (tillval). Du kan också göra detta med en kniv, men vara noga med att inte bryta isär hummer kött som du skär igenom skalet.
 6. 6
  Servera med skirat smör och citron.

Metod fyra: pan brännande hummer svans

 1. 1
  Ta bort köttet från svansen genom att skära på längden ner hela svansen, men inte skära kött i hälften. Bänd kött från dess membran försiktigt. Du bör få en hel del av svansen kött som lätt är skära på toppen.
 2. 2
  I en teflonpanna, hetta 1 msk olivolja eller smör på medelvärme.
 3. 3
  Placera svansen kött i stekpanna och koka ungefär 3 minuter varje sida, beroende på storleken av filén. Den andra sidan kanske behöver lite mindre tid att laga mat.
  • Hummer svans är klar matlagning när köttet är ogenomskinliga eller inte längre genomskinlig.
 4. 4
  Servera med skirat smör och citron.

Tips

 • Se till att inte KOKA din hummer eller det kommer att vara seg och smaklös. Hummer tillagas när den inte längre är genomskinlig.
 • Använd en stor stockpot för kokande stjärtar, använd tillräckligt med vatten så att det förblir kokande när du sätter svansarna i.
 • Att äta din hummer svans, börja med att bryta de små simfötter vid basen. Bänd dessa öppna, de innehåller en lite kött kan nibble medan resten av svansen svalnar. När det inte längre skållning varmt, skjut svansen köttet ur skalet med fingret, tryck från den lilla änden, där du tog bort simfötter.