Wki

Hur man kommunicerar med djur

Undvik dem frenetiskt jagar innan besök hos veterinären, hantera flera katter (eller hundar) och Foster tid.

Steg

Hur man kommunicerar med djur. Börja med att se ditt husdjur som en levande varelse.
Hur man kommunicerar med djur. Börja med att se ditt husdjur som en levande varelse.
 1. 1
  Börja med att se ditt husdjur som en levande varelse. Säg till dig själv: att varelsen har ett skelett, ett bultande hjärta, ögon, och det lär sig att interagera med dig genom hur du interagerar med det. Kom ihåg de flesta djur, inklusive ditt husdjur kanske inte vill kela. Många djur (t.ex. fåglar) inte naturligt visa tillgivenhet på detta sätt och det kan inte ha samma betydelse för dem som det gör för dig. Även vissa arter av papegojor har varit kända reagera våldsamt till. Aror i synnerhet har varit kända för att trycka ut ur ögonen.
 2. 2
  Märker sina karaktärsdrag. Detta är särskilt viktigt med flera djur. Merparten av den tid de har väldigt olika sätt, gillar och ogillar, stilar, och de reagerar olika på önskemål och känslor.
 3. 3
  Lägga undan några fåniga övernaturliga föreställningar och inse att du verkligen vill aktivt höra från dem. Du kommer inte att börja höra dem tala, men de är mer mentalt närvarande och lyhörd än ibland antas.
 4. 4
  Håll dig lugn och nivå med djuren som om de verkligen kan höra vad du säger (eftersom, på något sätt de kan!) När det är dags att åka till veterinären eller administrera vissa läkemedel. De vet att något är upp, och nervös reserverad energi ökar chanserna för förödelse.
  • Tvärtemot den allmänna uppfattningen, kan katter tränas. Det är lättare för yngre att förhållandet börjar. En kombination av positiv förstärkning och icke-fysiska meddelanden av besvikelse och / eller brådskande om handlingen inte utförs kommer att fungera bäst. Var konsekvent med de signaler som du använder för att identifiera och belöna en förfrågan. Det inkluderar viktiga ord och fraser samt visuella ledtrådar. För det mesta denna övar upp ägare och djuret i en närmare och mer ömsesidigt respektfullt förhållande och eliminerar vissa av de minuses till att ha ett djur. Ha detta i åtanke när man överväger att ge ett husdjur till en äldre eller familj med små barn.

Tips

 • Katter får de "Midnight galningar" springa runt huset och hoppa över. De älskar att ta med dig på den här gången. Få ut kattleksaker och spela. Dessa galningar kan hända klockan 7 eller helst. Inte straffa denna verksamhet eftersom det är deras sätt att bränna bort överskottsenergi.
 • Du kan säga vad en katt eller hund eller ett husdjur vill genom sin öron svans eller kroppen om en fågel är nog hungrig efter det picka dig eller är det bara att försöka få din uppmärksamhet ibland är det inte något av dessa alternativ om din hund vill att spela han eller hon kommer att göra playbow sitt slags som dem sträcker den bakre änden stannar upp och fronten går ner finns det många sätt ett djur kan reagera så visa dem att du älskar dem.
 • Oavsett hur det ser ut när du lämnar ditt husdjur, de verkligen har en bra tid hos veterinären. Jag vet av erfarenhet efter att den lämnar sin ägare hunden roliga grejer upp och är bra. De verkar extra glada när du får dem tillbaka och det verkar som om de hade en hemsk tid men de förmodligen inte.
 • Ibland är det bättre att glömma barnet prata och ompröva karaktären av djuret. Ibland, när det används som ett verktyg av övertalning, det fungerar om motsatsen och avskräcker djuret från att följa din begäran.
 • Även många djur känner sig tryggare och lugnare i mysiga utrymmen som en bärare eller ens en tvättkorg med några filtar (för en billig snabb-fix) när du reser eller arbetar med ett fullsatt hus.

Varningar

 • Naturligtvis kan dessa metoder fungerar inte med alla djur och det är klokt att inte försöka sådan nära närhet aktivitet med vilda djur.