Wki

Hur man gör en boo boo kanin

A Boo Boo Bunny är ett gulligt sätt att hjälpa ett litet barns blåmärke läker snabbt. Det handlar om att vika en tvättlapp ett visst sätt så det tar på utseendet på en kanin, som redan kommer att muntra upp barnet innan de använder den. Om du vill veta ett mycket smart sätt att göra ett barn känner sig bättre efter en "boo boo", läs vidare.

Steg

Hur man gör en boo boo kanin. Lägg ut en tvättlapp.
Hur man gör en boo boo kanin. Lägg ut en tvättlapp.
 1. 1
  Lägg ut en tvättlapp. Du kan använda någon färg. Vit kommer att göra det ser mer realistiskt, men alla ljusa färger som babyblå, ljusgrön eller gul kommer att fungera. Se till att det är rent innan du lägger ut det.
 2. 2
  Rulla upp diagonalt. Se till att du rullar upp det ordentligt, annars kommer du att ha en överviktig och löst Boo Boo Bunny som släpper isen kuben.
 3. 3
  Vik tvättlapp. Innan denna punkt, bör din disktrasa rullas upp i en rak linje. Vik linjen i hälften tätt.
 4. 4
  Placera ett gummiband runt "öron" efter vikning den tillbaka igen. Detta kommer att hålla öronen står upp för att ta på utseendet på bunny öron.
 5. 5
  Limma på googly ögon. Om du inte har googly ögon, eller inte vill behöva limma något på din disktrasa, kan du helt enkelt tejpa på papper ögon. Bara skära ut en bit papper och rita en svart prick i mitten för att fungera som ett öga. Om du inte planerar att någonsin lossa Boo Boo Bunny, bör du använda googly ögon. Men om tvättlapp inte bara kommer att användas som en Boo Boo Bunny, använd papper.
 6. 6
  Tejpa eller limma på en bomullstuss i slutet. Detta kommer att fungera som "svans" av kaninen. Du kan antingen tejp eller limma. Om du bara använder denna Boo Boo Bunny gång, sedan använda tejp. Detta steg är valfritt, eftersom barnet kommer förmodligen redan att kunna känna igen den som en kanin utan det.
 7. 7
  Wedge i en isbit. Man gör inte detta så snart du är klar med det om inte någon behöver använda den direkt. Om den inte behöver användas vid den tiden, du är bättre att sätta undan i en låda eller skåp tills något barn där ute är i desperat behov av en.
 8. 8
  Placera på "boo boo". Den tvättlapp tillåter inte isen att röra huden, så det bedövar det på ett mer bekvämt sätt. Detta är vad som gör den mer lämpad för barn än en kylklamp.

Tips

 • Dessa gör stora baby shower gåvor.
 • Om du vill lägga till ett huvud, knyt en annan gummiband omkring en tum ovanför den första, och lägga ögonen där!
 • Du kan sy på Stora knappar (för stor för barn att svälja) som ögon.
 • Om du vill, kan du lägga till en annan tvättlapp och knyta den till den andra och göra det mer realistiskt.
 • Det finns en Rhyme att följa detta: "The Boo Boo Bunny går hop, hop, hop, och nu boo boo kommer, sluta, sluta, sluta"
 • Du kan använda en fluga istället för ett gummiband för ett bättre utseende.

Varningar

 • Undvik ögon om det är för en mycket litet barn.

Saker du behöver

 • Liten tvättlapp
 • Bomullstuss (tillval)
 • Googly ögon, stora knappar eller ögon papper
 • Gummiband eller band
 • Ice cube (för användning)