Wki

Hur du tar hand om ditt husdjur

Ta hand om ditt husdjur är mer än bara mata honom / henne med den billigaste hunden / katten mat du kan hitta... fortsätta läsa för att ta reda på hur ditt husdjur kan ha ett långt och lyckligt liv-stil.

Steg

Hur du tar hand om ditt husdjur. Se till att din lurviga "familjemedlem" har en mat som passar deras näringsbehov.
Hur du tar hand om ditt husdjur. Se till att din lurviga "familjemedlem" har en mat som passar deras näringsbehov.
 1. 1
  Se till att din lurviga "familjemedlem" har en mat som passar deras näringsbehov. Försök att köpa naturligt daltar mat för din familjemedlem, inte bara kommer hon / han uppskattar det, kommer de att ha en shiner päls, mer energi, vara lyckligare etc. Utfodring dem matrester - oavsett hur söta de är när de tigger - är inte en bra idé eftersom folk mat ofta har mineraler och objekt i det som kan vara skadliga för vår katt och hund vänner.
 2. 2
  Om du har en hund att ta dem på promenader. Det kommer att ge dig och henne / honom träna. Detta fungerar också som bindning tid mellan dig och dem, så att du kan komma närmare varandra.
 3. 3
  Ge din "familjemedlem" ett bad minst en gång varannan vecka. Om du har en katt gå till din lokala veterinär och få dem att ge dem ett bad (så du inte sluta med en miljon repor på dig). Deras finns också speciella schampon (även sådana som inte använder vatten) som du kan använda på ditt husdjur. Allt de behöver är en tvättlapp och en kärleksfull hand. Borsta din katt ofta känns som en de får en bra början, så detta kan vara ett bra sätt att följa upp sin bad tid.
 4. 4
  Om du har en hund, se till att klippa hans / hennes naglar varannan månad eller så. Om du har en insida katt, och du inte vill att ditt hus ska se ut som en björn var i det, kan det vara en bra idé att få henne / honom de-klöst. Om du vill att din katt att hålla hans / hennes klor, vara säker på att investera några dollar i en bra klösbräda och tar sig tid att lära dem hur man använder det. Detta kommer att rädda dig och ditt husdjur FLERA huvudvärk senare.
 5. 5
  Precis som du måste gå till läkaren för regelbundna kontroller för att se till att du är frisk, vara säker på att få din vän till veterinären för en check-up också. Eftersom de inte kan prata, ibland tar det en expert titta för att se om de är bra eller inte.
 6. 6
  Gå till en hund park med din hund, spela frisbee eller boll vad får dem att flytta. Om du har en katt, gå till din lokala djuraffären och få honom / henne en katt leksak. Bli inte förvånad om om din katt inte gillar leksaken du har valt n (de är kända för att vara kräsen). Fortsätt att försöka och vet att ibland kan deras favoritleksak vara en ljuspunkt eller en boll av rullas upp papper.
 7. 7
  Viktigast, spendera tid med ditt husdjur. Låt dem veta att du älskar dem, och de kommer att vara säker på att älska dig tillbaka, plus ger den en fest ibland, de kommer att älska dig om du gör det.

Tips

 • Ha kul.
 • Tillbringa tid med ditt husdjur.
 • Ta din hund med dig på promenader.
 • Försök att mata din vän naturlig mat.