Wki

Hur du lär ditt barn att själv reglera att sova


Tanken med att ha barn bosätta sig att sova verkar vansinnigt att föräldrar som har suttit uppe hela natten att försöka få dem att sluta gråta. Men det kan göras. Prova de här stegen för att få ditt barn att bosätta sig för att sova.

Steg

Hur du lär ditt barn att själv reglera att sova. Förstå att ditt barn, tänker bara, associerar olika objekt, människor och aktiviteter med somnar.
Hur du lär ditt barn att själv reglera att sova. Förstå att ditt barn, tänker bara, associerar olika objekt, människor och aktiviteter med somnar.
 1. 1
  Förstå att ditt barn, tänker bara, associerar olika objekt, människor och aktiviteter med somnar. Dessa kallas "sömn sammanslutningar". Om en sömn samarbete innebär att du, då ditt barn kommer att tro att de behöver dig att somna. Om en sömn samarbete innebär utfodring eller gunga, kommer ditt barn tror att de behöver mat och / eller gunga att somna.
  • Andra sömn föreningar inkluderar nappar, flaskor, och teddybjörnar, Det behöver inte vara dåligt, eftersom det är naturligt för ett barn, men som förälder, måste du välja den bästa anslutningen för ditt barn att ha en fullständig och vilsam nattsömn.
 2. 2
  Upprätta en sömn förening från dag ett. Efter att föra din nyfödda hem från sjukhuset, lösa dem in i deras rum och prova olika föreningar som gör ditt barn lugn och bekväm.
 3. 3
  Prata mjukt att ditt barn är den mest allmänt accepterade metoden.
 4. 4
  Vet att det är viktigt att etablera goda sömnvanor tidigt, innan någon vanor formulär. Försäkra ditt barn är i en bra rutin, helst med fasta tider för middagssovande och nattliga läggdags. Detta hjälper ditt barn att förstå vad du förväntar dig och när du förväntar dig det, och det hjälper din lösa utbildning arbeta mycket snabbare.
 5. 5
  Besluta om en personlig nivå som du kommer att sluta gunga, utfodring, kör eller vad du gör för att få ditt barn att sova. Många människor kommer att råda dig att bara lämna ditt barn att gråta och de kommer så småningom somna. Å andra sidan, är det ifrågasatta av många med följande resonemang: De skäl som bebisar gråter eftersom de är oförmögna att skydda sig och rädd för att bli övergiven av sina föräldrar. Ett barn som slutar gråta ger upp hoppet om att bli "räddad", och förlorar förtroende för dig, förälder, som beskyddare. Detta kan kraftigt påverka ett barns utveckling och självförtroende. Ändå är det ditt personliga val.
 6. 6
  Lär ditt barn att somna självständigt genom att ge dem möjlighet att göra det. Många barn behöver en period av avveckla att somna, och genom att inte låta dem gråta alls, kan de missa chansen att lära sig att somna. Dessa tekniker kan arbeta snabbt med en massa barn, men är konsistensen mycket viktigt att få dem att fungera effektivt. Om du använder den kontrollerade gråt vid 07:00, 22:00 och 02:00, därefter vid 04:00 feed barnet att sova i din säng, är programmet inte kommer att arbeta snabbt, om alls. För att använda ett av dessa program, måste du vara säker på att du kan lyssna på din baby gråter under en tid och vara konsekvent med hur du reagerar.
 7. 7
  Dessa tekniker ger dig också en medelväg mellan att inte låta barnet gråta och gråta ut metoden.

Tips

 • Settle barnet, sedan lämna rummet för att öka tidsperioder, vilket ger barnet möjlighet att somna självständigt. Du börjar med 2 minuter att lösa, och lämna utrymme för 2 minuter sedan 2 minuter sedimentering, ut ur rummet i 4 minuter, etc. Upp till maximalt lämna ditt barn i 10 minuter. Detta har visat sig vara en av de mest effektiva metoderna för att lära barn att själv reglera, förutsatt att det används konsekvent på alla sover och någon natt-vakna.
 • Den ropar ut metoden innebär att lämna ditt barn tills de somnar av sig själva. Detta fungerar ofta mycket snabbt - på så lite som 3 nätter - men det kan betyda att lyssna på ditt barn gråter under långa tidsperioder.
  • Denna teknik kan vara användbar för småbarn som "försöker det," till exempel ständigt begär fler historier, en annan flaska, varje ursäkt men går att sova. Det kan även vara lämplig om du har provat kontrollerat gråter med ett äldre barn, men du finner att gå in för att förflytta dem är upprörande dem vidare.

Varningar

 • Den ropar ut det tillvägagångssätt har anslutits med psykiska problem. De flesta mänskliga samhällen i världen associera lämna ett barn på egen hand, gråter med nedläggning.