Wki

Hur att täcka lukten av en cigarett

Om du röker mot viljan hos dina föräldrar, partner eller vänner som du kan behöva för att dölja din otäck vana, precis som lukten som sticker med dig vart du än går, så att de fortfarande kommer att älska dig:-).

Du kan också behöva täcka din cigarett lukt från din chef och medarbetare, helt enkelt på grund av sociologiska frågor, eller för fler allvarliga frågor, såsom sjukförsäkring, jobb underhåll, eller för att se till att du inte förstöra dina chanser att få det efterlängtade befordran.

Så här är en praktisk handbok om hur man gör det.

Steg

Hur att täcka lukten av en cigarett. ] Ännu bättre, om det är kallt ute, kan du sätta på en tjock (läder, osv.).
Hur att täcka lukten av en cigarett. ] Ännu bättre, om det är kallt ute, kan du sätta på en tjock (läder, osv.).
 1. 1
  Mun: tugga tuggummi. Mun spray "lukten bär oftast ut snabbt eller du kanske inte gillar smaken, men de fungerar också. Borsta du tänderna eller bara smaka en liten bit av tandkräm kommer att göra det också.
 2. 2
  Händer: tvätta ordentligt med tvål. Detta kommer inte att täcka lukten helt, men är det mest praktiska sättet. Flytande tvål fungerar bättre, eftersom lukten fastnar på handen längre, täcker doften av rök. Om du är en kvinna (eller en man som inte tänka) kan du använda din favorit handkräm eller lotion. Använd inte både flytande tvål och lotion, eftersom det kommer att vara lite av en illaluktande röra. Bara använd inte cologne eller andra parfymer i dina händer, eftersom människor kommer förmodligen att märka det och fråga dig om det. Undvik också, naturligtvis, sätta handen i närheten av någon annans näsa - speciellt din pojkvän / flickvän är.
 3. 3
  Face: en tuss kommer att göra jobbet, men din pojkvän / flickvän är sannolikt att märka. Istället, bara sätta lite deodorant nära halsen, på detta sätt folk kommer bara tro att du sätta på lite för mycket av det, och inte att du försöker täcka något. Om du använder parfym, bara göra samma sak. Men var försiktig, om du inte brukar använda sig av cologne och parfymer, använd den inte bara för att täcka lukten av cigaretter, eftersom människor är mycket sannolikt att märka och frågar dig om det.
 4. 4
  Kläder: gnugga kemtvätten blad på det kommer att fungera. Om du kan, ta en jacka eller kappa din avta innan rökning, och när rökning utanför, alltid göra det med ryggen mot vinden, på detta sätt röken blåser bort från dig, inte direkt till ditt ansikte, kläder och hår.
 5. 5
  Hår: kamma krämer som vissa kvinnor bär runt i de plånböcker kommer att fungera. Eller bara sätta ditt hår tillbaka innan rökning.
 6. 6
  ] Ännu bättre, om det är kallt ute, kan du sätta på en tjock (läder, osv.) Jacka som du bara använder för rökning. Bär en hatt som du kan täcka alla i ditt hår med. Bär tunna handskar om möjligt. Ta av dem innan du går in. Rök stå upp så lukten inte komma in i dina byxor eller skor. Förvara inte re-frites eller rumpor på dig eftersom det förmodligen luktar det värsta (men inte strö - det tar ungefär samma tid för ett par jeans och en cigarettfimp att brytas.)

Tips

 • Aldrig komma hem luktade parfym, är detta den ultimata brinna. Det första dina föräldrar kommer att säga är "Varför bär du cologne?". Detta gäller inte om du brukar ha en stark parfym som dina föräldrar inte skulle märka något utöver det vanliga.
 • Om du röker utanför och du är alltid tuggummi varje gång du kommer hem, och dina föräldrar är försiktig, kan de misstänker något. Så se till att du tuggar tuggummi runt dem då och då, eller lämna huset tuggar den redan och bara byta ut den innan han kom tillbaka. Sockerfritt tuggummi, till skillnad från cigaretter, är också bra för din hälsa eftersom det rensar tänderna.
 • Aldrig komma hem luktade en tuss, är det återigen en stor brännskada.

Varningar

 • Rökning är skadligt för din hälsa. Nu när du vet att om du känner dig skyldig, sluta. Sluta röka, det är, inte känner sig skyldig. Speciellt om du ammar, gravida eller kan bli gravida.