Wki

Hur att leva i din bil

Bor i en bil är inte något som någon vill rekommendera. Men när du blir uppsagd, kör din krisfond ut, ditt hem är avskärmad (eller du får ett meddelande om vräkning) och det finns ingen att hjälpa, kan leva i din bil vara det enda valet, speciellt om du inte känner dig säker på en lokal skydd. Tyvärr, på många ställen, sova i bilen är inte bara rynkade på, men också olagligt. Här är hur man får med tills något bättre dyker upp.

Kom ihåg, du är inte ensam och du har en bil. Massor av människor har överlevt och med blomstrat samtidigt sova i bilar.

Steg

Hur att leva i din bil. Du kan bara leva i din bil framgångsrikt om din bil fungerar.
Hur att leva i din bil. Du kan bara leva i din bil framgångsrikt om din bil fungerar.
 1. 1
  Du kan bara leva i din bil framgångsrikt om din bil fungerar. Om du har någon ledtiden och se skriften på väggen i förväg, få en skåpbil, speciellt en fönsterlös skåpbil av något slag. Har bott i min van av och på i tio år kan jag försäkra er att det är den enda vägen att gå. Du kommer att ha plats i ditt plattform våningssäng för lagring, kan du installera en takterrass takfönster / lucka för luft, en takterrass rack för lagring och även titta ut när takfönstret är öppen. En anonym ser vita Chevy van, eller Holden skåpbil i Australien gör hemlighållande mycket enklare. Du kommer att behöva en ny eller "newish" bil eller vara en bra mekaniker att leva i en äldre bil. Om du har en gammal bil kom ihåg att du är skyldig att bryta ned vid en olämplig tidpunkt om du inte hålla koll på underhåll.
 2. 2
  Hitta en säker och diskret plats att parkera. Kontrollera först att se om det finns några organisationer eller företag i ditt område (eller ett närliggande område) som utser parkeringsplatser speciellt för människor i situationer som din, till exempel, gör att Wal-Mart människor till läger över natten i deras parkeringsplatser. Det är inte bara lagligt, men organisationen kan screena personer som använder mycket, eller ens utse en enbart för kvinnor mycket. Om det inte finns några sådana partier som finns tillgängliga, och du bor i en tätort, leta efter gator utan trottoarer, inga utsikt fönster och gränsar till skogen, området ska vara gles nog för att undvika nyfikna åskådare men befolkade nog att bilen inte sticker ut. Parkeringsplatser för big-box återförsäljare (särskilt de som är öppen 24 timmar och har toaletter, som Wal-Mart) är bra för att rensa upp i och har säkerhet, så länge du spendera ett par dollar där och inte parkera på ett ställe för ofta. Parkeringsplatser kan dock vara bullrig, särskilt på morgonen när lastbilarna anländer transporterar mat och varor.
  • Kyrkans parkeringsplatser är ofta tyst under vardagar. Om du kolla runt, kan du hitta en kyrka som är mindre används än andra. Detta skulle kunna vara ett bra ställe att parkera, och du kanske kan be om hjälp hos kyrkan.
  • Industriområden och företagsparker är ofta bullriga på dagen, men väldigt lugnt på natten. Små dem nära bostadsområden är bäst. De måste vara tyst på natten. Du kan stöta på säkerheten på vissa platser så här, men om du är ärlig och säger att du bara sover på natten i bilen, de brukar inte bry dig. Deras främsta uppgift är att skydda egendom.
  • Universitet parkeringsplatser. Det är okej om du är student, men inte så bra om du inte är knutna till universitetet. Om det behövs, få ett parkeringstillstånd.
  • Campingplatser är ett annat alternativ, men de har oftast tidsgränser och vissa är nästan lika dyrt som ett hotellrum. Vissa erbjuder en dusch för en nominell avgift. Nationella Skogar har en fri camping med en gräns på 14 dagar.
  • Båthamn är notoriskt "fri zones'-givet karaktären hos fiskare och båtar, så småbåtshamnar erbjuder en hel del tjänster, såsom varma duschar och övergående fordon. Om säsongen är hög, större båtar ut ur staten visa upp och stanna i månader tillsammans med sina respektive besättningar, som alla är "transienter" ger utmärkt skydd för dig och ditt fordon. De vet inte eller bryr sig, och om de får veta att de fortfarande inte bryr, att vara "lite vild" själva. Som en båt reparation specialist jag tillbringade år i vissa småbåtshamnar som egenföretagare ungkarl betalar ingen overhead och använda porten för att komma in i duschar och klubb hus. Nu är den bästa vinkeln jag kan ge dig. Häng runt på helgen och träffa någon som vill ha sin båt tvättat och vaxat-som ska göra det, därifrån på i du har en grind / dusch nyckel och legitimitet.
  • Om det inte finns någon toalett, med en bäck i närheten hjälper för sköljning ändamål. Vet hur tryggt att uträtta sina behov utomhus och göra en poop tub. Fem liters hink med lock och lukt kan också fungera.
  • En fri sjukhus parkeringsplats är ett annat alternativ. Om kontaktats av en vakt, kan du säga att du väntar på att besöka en sjuk släkting. Observera dock att i Australien, på grund av tidigare mord på sjuksköterskor, kan du dra polisens uppmärksamhet genom att parkera på ett sjukhus parkeringsplats. Du kan bli ombedd att gå vidare med säkerheten.
  • Om du kan skapa rapport med chefen för en butik eller restaurang, kan de inte ge dig problem om vistas över natten, särskilt om de ser din närvaro som en form av övernattning säkerhet.
  • När du hittar en plats, försök att komma fram sent på natten, och lämna innan 07:00. Detta kommer att dra så lite uppmärksamhet som möjligt själv.
  • På grund av buller, kanske du upptäcker att du behöver öronproppar för att sova. Proppar kommer att blockera en hel del bakgrundsljud till en nivå som är uthärdligt. Öronproppar är bra för att blockera ut trafik, fåglar, djur, prata och bakgrundsmusik. De kommer inte att blockera ut mycket högt ljud eller stäng brus, såsom någon knacka på din bil.
 3. 3
  Hitta en plats att. Den mest logiska platsen verkar vara ett gym. Detta kommer att hjälpa dig att hålla ditt förnuft och ge dig ett syfte till din morgon.. Om du ser dig omkring, kan du hitta nästan öde gym där du kan och fullt städa själv utan förlägenhet. Kom ihåg: de människor som minst råd att idrotten ovårdade utseendet på en hemlös person är de som är hemlösa, så försök att inte se den delen! Inte "låt dig gå", som en gång härkomst startar, är det svårt att dra ut. Att upprätthålla ett välskött utseende kan bara hjälpa dig att behålla en positiv självbild under en tid då det på allvar ifrågasätts.
  • Gym kan vara ett dyrt alternativ. Många gym varierar i kostnad från 30€ per månad till en mer typisk kostnad av 45€ per vecka. Det är ganska dyrt bara för en dusch. Många landsting, kyrkor och stödorganisationer har fria duschar. Det kan vara en falsk ekonomi att använda ett gym bara för duschar, särskilt som det finns många gratis sätt att hålla sig i form utan ett gym.
   Försök att minnas flip flops eller skor vatten så att inte få in en fot svamp och låt handduken torkar ut i bilen.
  • Gemenskapen eller fritidsgårdar som har gym och duschar är ett billigare alternativ än de rikstäckande kedjor. Många Rec eller allaktivitetshus årligen medlemskap kostar ungefär lika mycket som de månatliga medlemskap i ett nationellt gym. Du kanske inte att kunna lagra dina objekt så säkert på dessa platser ändå.
  • Det näst bästa alternativet är att checka in en prisvärd husvagn park en eller två dagar i veckan. Dessa brukar intervallet från ca 15€ -20€ en natt i Australien, eventuellt mer i Europa. Du kommer att ha en plats att parkera bilen, kan du göra tvätten (vanligtvis en extra avgift), fylla på vatten, har en dusch och även pitch ett tält om du har en. De har oftast drivna webbplatser, så att du kan ladda dina elektriska apparater eller köra en fläkt eller värmare.
  • Ett annat alternativ, men kanske dyrare, är att boka in en billig en eller två gånger i veckan och städa upp ordentligt där (om du har råd).
  • Simbassänger har duschar, beroende på om de har privata bås eller sätts upp gänget stil, kan de ge en diskret plats för dusch.
   Ett annat alternativ att överväga, när du inte kan duscha, använda oparfymerade våtservetter för att städa upp, eller ta en "bum shower" i en offentlig toalett där du känner dig bekväm att göra det.
  • Vid en truck stop, kan du fråga runt för en dusch kupong, om du känner dig trygg att låta folk veta att du är utan en plats att bo. Lastbil hållplatser är bra att sova på också. Truck Stops kan vara bullrig på natten men, så öronproppar rekommenderas.
  • Vissa avgiftsbelagda vägar, särskilt statliga turnpikes, har stora rastplatser med fria duschar för åkarna. Eftersom dessa är vanligtvis öppet 24 timmar, dessa torg är också bra ställen att sova.
  • Håll utkik för community college idrottsplats hus - de inte alltid kontrollera ID, och kan vara ett bra gratis dusch alternativ. Kolla deras prislista - ibland kan ta en enda klass för ett nominellt pris, och blir därmed en legitim medlem av kollegiet community med tillgång till deras gym, bibliotek, wi-fi, arbetsförmedling och andra resurser (förutom att lära något).
 4. 4
  Var diskret. Hålla din situation under wraps minimerar besvär och hjälper till att undvika att bli ett mål för poliser och brottslingar lika.
  • Rotera bland flera parkeringsplatser platser för att undvika att bli märkt.
  • När du flyttar runt i parkerade bilen, röra sig långsamt för att undvika att gunga bilen.
  • Överväg att använda en bil täcka. Inte bara kommer det att bibehålla integriteten (särskilt eftersom kondens på fönstren annars blir det uppenbart att du är där), men det kommer också att hålla bilen varmare under vintern. Detta är inte ett hållbart alternativ, men när det är varmt ute.
  • När det är soligt på dagen, använder ett solskydd för vindrutan.
  • Du kanske upptäcker att du behöver och vill ha mer avskildhet än windows erbjudandet. Det finns några billiga sätt att få denna integritetspolicy. Reflekterande fönster nyanser i ryggen och framrutan hjälp. Likaså fäll upp nyanser på sidorutorna är bra. Du kan också köpa någon billig trasa och antingen stoppa dem i fönstren, tejpa dem på, eller hålla dem på plats med magneter. Svart tyg är bäst för privatlivet och blockera ut ljus.
  • Om du har råd, lokala lagar tillåter, och du inte har något emot att köra med den. Få dina fönster tonade så mörkt som är juridiskt möjligt. Detta tillsammans med den främre parasoll och mörk duk eller handdukar kan ge en hel del av privatlivet. Om du hänger en handduk eller trasa på ett ofärgat fönster det skriker hemlös person. Du hänger samma på ett tonat fönster det ska vara omöjligt att se in och kommer inte att uppmärksamma.
  • Håll fönstren spruckna öppna medan du sover, inte bred nog för någon att nå in, men tillräckligt för att få in frisk luft och minskar kondens på fönstren.
 5. 5
  Få de saker du behöver. De grundläggande nödvändigheter för att leva i en bil är en filt, en och en madrass eller någon annan stoppning. På grund av de vinklar som är inblandade i sittplatser installationen, kan du utveckla molande ryggsmärtor från de trånga kvartalen. Skulle detta hända, se till att ha smärtstillande till hands. När du har din sovande växel, ska du ha en filt att lägga över baksätet, och draperad över de två framsätena. Detta kommer att blockera ljus och människors åsikter.
  • En billig kylare kommer att göra livet lättare. Det viktigaste kylaren behöver är att vara vattentät. Kall mat kommer att orsaka kondens, medan isen smälter. Du vill inte att vatten inne i bilen. En kylare kommer att hålla din färskvaramat coolt. Det kommer att fungera mest effektivt när den är full, så lägg flaskor med kallt vatten till det som du tar ut mat. Om du väljer att köpa en elektrisk kylare, kommer det att behöva god ventilation för att fungera. Av denna anledning kommer det inte att fungera bra i bilens bagageutrymmet. Det är bäst placerad inuti bilen när man kör. Se till att den bara är igång när motorn går, eller använd en låg spänning skära ut enheten, som förklaras nedan. Kontrollera kylningen ventilationsgallret inte vidrör något som det konsumeras spillvärme och kan sätta vissa saker i brand.
  • En väsentlig punkt, om du har råd är en porta Potti, en kemisk toalett. Dessa enheter kan verkligen göra leva i en bil uthärdligt. De kan köpas för under 75€ nytt i dessa dagar. Om du inte har råd med en porta Potti eller inte har utrymme för en, kan du kissa i bred hals flaskor som Gatorade flaskor, eller göra en improviserad toalett hink stil.
 6. 6
  Hitta alternativa sätt att producera el. En cigarettändare Converter är ett alternativ. Dessa är användbara för att driva låga strömförbrukning (100 watt), men om du planerar att använda din bil för matlagning, så du behöver för att dra ström mer direkt från batteriet eller du ska blåsa säkringen. Köra elektriska matlagning från din bil men är ganska opraktiskt utan en dyr dubbla batteri och inverter systemet. Det finns små 12 volt varmvattenberedare och stekpannor, men dessa är i allmänhet inte mycket effektiv. Du kommer också att behöva en mycket dyrare inverter om du planerar att köra saker som använder nätspänning. Du kan behöva gå på tomgång bilen medan du ritar denna makt om du inte har ett dubbelt batterisystem, men även då är bilen generatorer inte konstruerade för sådan användning och får inte kunna producera den nuvarande du behöver.
  • Ett bra köp för någon bil Dweller är en låg spänning utskuren enheten. Denna enhet skyddar bilens batteri genom att skära av el när batteriet når en spänning där det kan ändå starta bilen, men kan inte riktigt köra koppla in enheter mycket mer. Dessa brukar detaljhandeln för ca 20€ -30€. De är en mycket bra investering för en bil väktare, som ständigt utplaning av batteriet kan skadas, vilket resulterar i en dyr ersättare, och besvär av att inte kunna starta bilen.
  • Ett alternativ till elektriska matlagning apparater är att använda gas för matlagning, men använd inte detta i bilen av säkerhetsskäl. Det finns många faror med matlagning i bilen, instabila ytor, brandrisk, brännskador från het metall eller utspilld vätska, kolmonoxid bygga upp, luktar. Matlagning är för utsidan av bilen. Om du bor i en skåpbil med en stabil inrättats för matlagning, då matlagning inuti är okej, förutsatt att det finns ventilation.
 7. 7
  Ha en plats att lagra objekt som är portabel. Få väskor du kan fylla med dina tvålar,,, etc. Att hålla saker i ordning kommer att spara dig en hel del krångel. Ett fordon kan verka som ett litet utrymme, men att förlora saker kan vara extremt lätt. Dessutom kommer hålla saker snyggt inne i bilen drar mindre uppmärksamhet från förbipasserande som råkar titta i fönstren. Dölja din sängkläder kan vara en bra idé (överväga stammen). Om det inte finns plats i bilen för en veckor värt av kläder och förnödenheter, försök att lämna dem på en vänner för säker förvaring och då kan du ha en anledning att komma över, och de kan ge dig en dusch och en plats att hänga ut. När du gör din tvätt, se till att få dem snustorra, eftersom du inte vill fuktiga kläder till mögel eller luktar illa i bilen. När du inte är i bilen, lämnar windows knäckt och torktumlare ark utspridda om att hålla det inre lukta anständigt. Tvätta lakan en gång i månaden, annars riskerar du att lukta som en hemlös person, som kommer att blåsa ditt omslag och få dig behandlas som en hemlös person.
 8. 8
  Håll smutsiga kläder separat i plastpåsar så att de inte luktar upp alla dina kläder.
 9. 9
  Utvärdera dina matalternativ. Jordnötssmör, tonfisk och kex är stora häftklamrar. Ha en låda för mat så det inte blir krossade. Liter vatten är en nödvändighet för en massa saker. De kommer att begränsas av bristen på kylning. Snabbmat är dyrt när du lever på det. Med gammaldags (stora flingor) havregryn, mjölkpulver, vatten på flaska, plastmuggar och choklad proteinpulver, kan du se till att du alltid har ett näringsrikt mellanmål för att falla tillbaka på.
 10. 10
  Innan du börjar leva i din bil, använd din permanenta adress till:
  • Hyr en postbox eller en privat Mail Box (PMB). Även PMBs tenderar att vara dyrare, kan du ta emot paket på dem och vissa tjänster kommer att låta dig använda en adress format som gör det verkar vara en lägenhet, vilket är användbart när någon kräver en fysisk adress.
  • Registrera dig för ett gym medlemskap. (Detta kan dock bli dyrt, och om dina resurser är begränsade, kan du finna att det är ett avlopp.)
  • Förnya något pappersarbete som kommer att kräva en adress för att bearbeta snart.
  • Placera värdesaker i ett värdeskåp på en bank.
  Om du har vänner eller familj som inte kan (eller vägra) hjälpa dig med din livssituation (eller du vägrar att be dem om hjälp) tänker åtminstone fråga dem om du kan använda deras adress.
 11. 11
  Håll dig positiv. Påminn dig själv om att situationen är bara tillfällig. Tillbringa varje dag slår trottoaren och söker jobb. Använd det lokala biblioteket och bokhandeln inte bara att söka jobb, men också att bli mer kunniga på sätt som hjälper dig att få igenom detta och hitta ett jobb. Viktigast, prata med människor som socialarbetare och religiösa arbetare organisation som kommer att sympatisera och förstå, och försöka hjälpa.

Tips

 • Var uppmärksam på dina instinkter. Om en parkeringsplats känns konstigt av någon anledning, hitta dig själv en ny.
 • Om du bär kontaktlinser behöver du ett desinfektionsmedel för händerna. Ännu bättre, bär glasögon.
 • Kontrollera att du har bil dokumentation och försäkring. Utan dem, kommer dina problem ökar.
 • Toning dina fönster för privatlivet, toning fungerar bättre än att använda hinder (filtar etc.) eftersom det gör att du kan se ut, medan andra inte kan se i. Detta kan vara till hjälp när man försöker leva obemärkt. Hinder också locka uppmärksamhet och annonsera vad du gör, medan tonade fönster är mycket vanligt på många bilar.
 • Ansök om HUD Bostäder i avlägsna delar av landet där det inte finns någon väntelista.
 • Wal-Marts tillåter vanligtvis all-natten parkering och sover i bilar.
 • Om du spenderar natten i bilen och du har druckit alkohol, inte har nycklarna i tändningslåset, om det är vinter och du måste köra bilen för värme, flytta över till passageraren eller baksätet. Annars kan du få en DUI / DWI bara för att vara i din bil.
 • Om din bil har kapacitet, installera en hängande bar. Detta kommer att ge en lite mer lagringsutrymme samt hålla kläderna skrynkelfria för anställningsintervjuer etc.
 • Sova kommer sannolikt vara en utmaning i början eftersom det finns en god chans att din bil är inte stort nog för dig helt att sträcka ut kroppen. Hitta en plats där du kan bekvämt sova med benen böjda eller mot bröstet. Alternativt kan du prova att sitta upp i baksätet och backa en kudde mot väggen av bilen.
 • Få ett medlemskap Automobile Association. Detta kommer att hjälpa dig om du tömma batteriet, eller bryta ner.
 • Den sopbil eller andra ljud grannskapet kan väcka dig. Överväg öronproppar.
 • Om du är på matkuponger, och har inte råd deodorant eller bil deodorizer, är bakpulver riktigt bra substitut som matkuponger kan köpa. Även billig dollar store väteperoxid tillsammans med bakpulver, är en fenomenal tandkräm. Om du av någon anledning inte kan bath för en dag eller två, kommer bakpulver gör ditt hår rent och fettfritt.
 • Använda simbassänger för dusch kan vara mycket kostnadseffektivt. En enda gång simma kostar ca 5€ och det finns alternativ för månad passerar på många offentliga pooler.
 • En utomhus butik, liksom REI i USA eller MEC i Kanada, är ett bra ställe att få billiga saker du behöver för att leva utanför en lägenhet.
 • Tänk på att om du bär en olicensierad pistol i Australien att det är extremt hårda straff för detta.
 • Personlig säkerhet bör alltid vara din högsta prioritet. Knivar som används för matlagning och strykjärn däck kan användas som vapen. Du kanske vill lära din statens vapenlagar och köpa en pistol eller annat skjutvapen om du inte redan äger en. Brottslingar söka upp människor som verkar sårbar, eller resa ensam. Ibland ljudet av en osäkrad pistol kommer att vara tillräcklig för att avskräcka en potentiell rånare. Dock vara medvetna om att om polisen blir medveten om att du har en pistol, kan de skjuter dig för att inneha vapen. Polisen i allmänhet ser inte hemlösa människor väl och det har varit många olyckliga fall av skottlossning av hemlösa människor (även obeväpnade sådana) från polisen.

Varningar

 • Drick inte alkohol. Inte ens sätta någon alkohol i bilen. Om polisen hittar dig med alkohol i blodet eller i din bil, kan du få allvarliga problem, även om du inte ska köra på den tiden.
 • Om du sover i bilen på en regelbunden basis, gör som några andra saker i bilen som möjligt. Ät inte, läsa, eller något annat som kommer att få dig att spendera mer tid än nödvändigt i bilen. Ju mer tid du spenderar på det, desto fler dofter ackumuleras.
 • Om du använder en bil täcka, aldrig köra bil eller röka medan den är på. Du kan lätt kvävas eller få koloxidförgiftning. Dessutom, använd inte det på en varm dag utan tillräcklig ventilation.
 • Var noga med vem du berättar om din lever i en bil. Om de inte är benägna att ge bistånd, bry dig då inte, eftersom du kan hamna fara själv.
 • Aldrig sova i förarsätet om du kan undvika det. Din kropp kommer snabbt associera denna plats med sovande, skapa risker när du kör - speciellt när du är trött. Luta passagerarsätet eller ligga ner i ryggen om det finns plats.
 • Var medveten om att ha en pistol i bilen bär sina risker. Om du är skrämd vaken och rikta pistolen mot fel person (dvs. en polis knacka på fönstret), kan du hamna att bli skjuten själv.
 • Undvik att köra bilen. Även om det verkar ofarligt, tar polisen inte med blida ögon på marginaliserade människor. En fara är att de kan skriva en rapport om dig till ett statligt kontor i hopp om att de ska avbryta din licens.

Saker du behöver

 • Bil med försäkring och licens
 • Täcken och kuddar
 • Handdukar och tvättlappar
 • Vatten
 • Gas
 • Mat
 • Gym medlemskap (du kommer att stanna ren och arbeta bort stress)
 • Automobile Association medlemskap (om din bilförsäkring inte inkluderar Vägassistans)
 • Om du har varit hemlösa ett tag, kanske du inte har pengar för bilförsäkring. Var medveten om att du kan vara en lösdrivare. Din bil kan tas i beslag.