Wki

Hur man väljer spår belysning

Track Lighting mångsidighet och anpassningsförmåga är fortfarande nyckeln till dess popularitet. Överväldigad av alla alternativ? Ta dig tid att läsa igenom den här handboken, och du kommer snart att kunna pussla ihop den bästa konfigurationen för dig.

Steg

Hur man väljer spår belysning. Tänk på din skensystem läge och formen på rummet.
Hur man väljer spår belysning. Tänk på din skensystem läge och formen på rummet.
 1. 1
  Tänk på din skensystem läge och formen på rummet. De mest populära layout planer är:
  • Raksträckor: raksträckor är den mest grundläggande formen av spår belysning. Länka samman spåravsnitt med en rak koppling och pussla ihop ett enkelt spår belysning.
  • "L" Layout: Konstruera ett "L" Layout med ett "L" Connector att pussla ihop din spåravsnitt. Det finns två typer av "L" kontakter: Inside Polaritet och Outside polaritet. The Inside polaritet är i allmänhet det mest populära valet. För att identifiera polariteten, orientera kontakten till "L" form och spåren polaritet skär där så anges.
  • Flex Connector: Skapa ett unikt system för spår belysning genom att gå spåravsnitt med en flex connectory. En Flex Connector möjliggör en mängd olika spår # layouter på nästan alla vinklar och variation av flygplan, inklusive vägg-till-tak eller ens tak katedralen. Dessa kontakter kan böjas upp till 90 grader.
  • Cross Layout: Cross layouter är ett bra alternativ för ett rum är fullständig täckning. Använd korskopplarens styckegods sektioner tillsammans.
  • Grid Layout: Skapa ett rutnät för den ultimata spår belysning. Använd "T" Kontakter och Cross kontaktdon länka spåravsnitt.
  • "T" Layout: Konstruera en enkel "T" Layout med "T" Connector.
  • "H" Layout: Skapa ett "H" Layout genom att använda "T" Connectors. Det finns två typer av polaritet för dessa kontakter: Inside-Höger och Inside-vänster polaritet. The Inside-Rätt polaritet typ kontakt används oftast. För att identifiera polariteten, orientera kontakten till "T" formen och spåren polaritet skär där så anges.
  • Dog Leg Layout: Pussla ihop en Dog Leg layout genom att använda både inne Polaritet och Outside polaritet "L" kontakter.
  • Ändrad Grid Layout: Använd både Inside Polaritet och Outside polaritet "L" kontakter för att skapa en modifierad rutnätslayout.
 2. 2
  Välj spårsektionerna. Ett spår är en utanpåliggande kanal som håller Track Heads. Montera spåren direkt i taket, på väggen, eller med berlocker eller kablar för högre och sluttande tak. (Om du har högre tak, kom ihåg att placera spåren längre bort från väggarna.) Tänk på att spåret ska normalt endast kompatibel med en viss produktlinje. Spårsektionerna intervallet från 2 'till 12' sektioner. Kombinera något belopp av sektionerna för din perfekta arrangemang. Använd de föreslagna layouter som visas ovan, eller sätta ihop din egen unika system. Strömförsörjning finns någonstans längs spåret, så läget Track Heads där du behöver dem! Använd End Kanaler, Skärmtak, "Anywhere" Power Kanaler, eller en sladd och kontakt som din energikälla.
 3. 3
  Välj spår huvuden. Track Heads kommer i alla olika typer och stilar. Vare sig du letar efter en mer dekorativ spårsystem, en kraftfull ljuskälla för att visa upp konstverk, eller en diskret belysning alternativ, har vi ett brett utbud av Track Heads att välja mellan. När du bläddrar igenom vårt utbud, tänka på följande:
  • Low Voltage: Dessa spår huvuden är vanligen 12 eller 24 volt, förbrukar mindre energry och är billigare att underhålla. (Transformator krävs)
  • Spänning: Dessa spår huvuden arbeta vid 120 volt. (Transformator krävs inte)
  • PAR-lampor: PAR-lampor har nätspänning halogen, energieffektiva, har bra optik och utmärkt färgkvalitet.
  • MR-16: MR-16 lampor är lågvoltshalogenlampor. Deras exakta strålkontroll gör dem till ett utmärkt val för accentbelysning. MR-16 lamporna kan orsaka skuggor, så de kanske inte är det bästa valet för uppgiften eller allmänbelysning.
  • Lysrör: Lysrör är också ett bra alternativ. De är ganska kostnadseffektivt för kommersiella miljöer på grund av deras långa timmar av verksamheten.

Tips

 • Det är viktigt att komma ihåg att spår belysning är helt enkelt en maskerad och förhärligas lampa. Dekorativa, rund rygg, och platt baksida spår huvuden är oftast alla erbjuds med ovanstående spänningar och typer lampa. Bestäm din belysning behöver först, välj en lampa eller spänning, och sedan basera ditt spår huvudet stil runt ditt beslut.
 • Framsteg Lighting har "lagt en twist" på den traditionella låtval med sina Illuma-Flex spårsystem. Illuma-Flex är funktionell låg spänning spår belysning som gör Unparalled enkelhet och flexibilitet för allmän och accent belysning. De flexibla spåren kan vara vridna och böjda för att skapa uttrycksfulla lockande former. Illuma-Flex har färgglada glas mini-hängen kombinerat med justerbara spår huvuden. Du kan mixa och matcha bitar på samma spår för att skapa alla kombinationer du kan tänka dig. De justerbara huvuden och hängen finns i många storlekar, vilket gör det möjligt att skräddarsy Illuma-Flex-systemet till behoven i alla rum.