Wki

Hur man ska leva med en mops hund

Leva med en mops hund kan vara utmanande och äckligt ibland. Men om du är klippt och skuren för livet på kanten, är detta rasen för dig! Den här artikeln kommer att ge dig några tips om hur man sätter upp med dem så att de, i sin tur, satte upp med dig (troligen också utmanande och äckligt ibland!).

Steg

Hur man ska leva med en mops hund. Investera i ludd rullar, en bra dammsugare, skinnmöbler eller du är billiga, faux läder soffa / stol omslag om, parkettgolv eller om du är billiga som mig, linoleum, falska trägolv, ljusa kläder, ett badkar mesh hatt som passar över sjön, och en bra hund borste.
Hur man ska leva med en mops hund. Investera i ludd rullar, en bra dammsugare, skinnmöbler eller du är billiga, faux läder soffa / stol omslag om, parkettgolv eller om du är billiga som mig, linoleum, falska trägolv, ljusa kläder, ett badkar mesh hatt som passar över sjön, och en bra hund borste.
 1. 1
  Investera i ludd rullar, en bra dammsugare, skinnmöbler eller du är billiga, faux läder soffa / stol omslag om, parkettgolv eller om du är billiga som mig, linoleum, falska trägolv, ljusa kläder, ett badkar mesh hatt som passar över sjön, och en bra hund borste. Är inte ingen tvekan om det, SHED dessa hundar. Om du har en svart mops hund, byt ljusa kläder med mörka kläder.
 2. 2
  Överväga att investera i en fläkt, proppar, någon typ av vitt brus du kan stå i sovrummet, eller vänjer sig: dessa hundar SNARKAR!
 3. 3
  Köp doggie steg eller något sätt för din mops att komma upp på din säng eller höga möbler. Låt oss vara ärliga om denna ras. Mopsen tolererar inte sova utan dig, inte heller kommer det att föredra ordet till knät. Stegen kommer att spara dig en förmögenhet i veterinär räkningar senare, för mycket hoppa upp försvagas leder och höftleder. Ge din mops lyxen tidigt och du kommer att få ett lyckligare, friskare hund och ett fetare bankkonto eftersom vi alla vet hur veterinär räkningar går.
 4. 4
  Tvivlar du på allvar mitt råd att din mops föredrar att vara någon annanstans, men med dig 24/7/365? Har du någon aning om vad du får in genom att äga en av dessa hundar? Vilket leder mig till min nästa punkt:
 5. 5
  Denna hund kommer att äga dig. Kan lika gärna vänja sig vid tanken nu. Det enda du kan hoppas på att träna är själv, vilket är just därför jag erbjuda dig detta Hur att leva med en mops hund artikeln.
 6. 6
  Lär dig att uttrycka din hunds anala körtlar eller få dem avlägsnas kirurgiskt. Mops verkar vara benägna att ha problem med att uttrycka dem naturligt. Om du inte har mage för kirurgiska handskar och KY Jelly, förväntar en månatlig / varannan veterinär räkningen för att få henne eller honom att göra det åt dig. Åtminstone kan du göra roliga off-färgade skämt om det hos veterinären och på firmafester.
 7. 7
  Du vet hur du måste rengöra en bebis sprickor och veck med mjuka trasor och q-tips? Allt jag har att säga är att lära känna din mops veck och sprickor. Du ska rengöra mops ansikte viker en hel del.
 8. 8
  Lär dig att sätta pennor, pennor, pinnar, linjaler, hylsor och andra lätta föremål i curl för din mops hundens svans. Det är ganska roligt.
 9. 9
  Lär dig språket i din mops hund. Hans / hennes grymtar, brister ut i skratt, rosslar, fnyser, woofs och liknande. En mops hund använder hans / hennes ord om du kan språket, kommer du att förstå vad han eller hon vill.
 10. 10
  Mat. En mops hund vill alltid mat. Var noga med att inte ge efter för mops för mycket i den här avdelningen. Jag vet, jag vet, det mops äger dig, men ibland, du måste dra gränsen.
 11. 11
  Bli inte rädd när din mops mage blir brun på sommaren och vit på vintern. Det är inte hudcancer. Mops skillnad ljushyade ägare, solbränna som en PUERTORICANSK.
 12. 12
  Mopsar är orädd. Håll dem kopplad när runt pit tjurar, rotties, nötkreatur, hästar, bufflar, vargar, eller grizzlybjörnar. De är verkligen omedvetna om sin viktklass. De vill skydda dig till varje pris.
 13. 13
  Investera i massor av finfina leksaker och tugga pinnar som är större än de mesiga lilla pinne slag. Mops är hänsynslösa och kommer gnaga fan av någonting på nolltid. Såvitt dessa gosedjur berörs, de vill bara de "dumma leksaken" i mitten, den klar plast sak som gnissel. Oroa dig inte, det mops kommer att göra det så det inte gnisslar inom några ögonblick av rippa den ur mjukis. Du är bättre att köpa den "dumma leksaken" i bulk från någon outfit som säljer dem till hund leksakstillverkare. Du kommer att spara pengar och inte behöva plocka upp allt som syntetiska fuzz de saker dem med.
 14. 14
  Gör spela datum ofta för din mops att leka med andra hundar. De glömmer att andra varelser än du finns där ute och behöver extra socialisering.
 15. 15
  Låt din mops hund slicka dig när han eller hon vill. Det är verkligen ett av de få sätt de vet hur man visar hur mycket de älskar dig. En mops hund älskar dig mer än du någonsin kan tänka dig.
 16. 16
  Mops älskar bebisar och barn. Om du är ofruktsam, överväga adoption bara så din mops burk bugg någon annan än dig för uppmärksamheten.
 17. 17
  Mops bli svartsjuk på din katt och din significant other. Försök att förstå och inte anser att det är en röd flagga. Mopsen kan inte hjälpa det. Det kallas hängivenhet och är ofta borderline besatthet. Handskas med det.
 18. 18
  Mops är förmodligen smartare än du, så inte underskatta dem. De kommer att sätta kasta ner på dig när det kommer till mops Jeopardy! och andra trivia spel om du ger dem en chans.
 19. 19
  Om du skriker åt din mops, kommer han / hon skrika på dig tillbaka och det kommer att såra dig. Tala försiktigt och coo till honom / henne ofta. Det kommer att komma tillbaka till dig dubbelt.
 20. 20
  Älska din mops med hela ditt hjärta. När gummit träffar vägen, hon / han kan vara allt som du har kvar efter skilsmässan. Ditt ex kommer inte ha honom / henne eftersom mops alienerade att bum från få gå med hans / hennes svartsjuka och possessiva / tvångsmässiga beteenden.

Tips

 • Faktum är att det bästa sättet att leva med en mops hund att älska din mops med hela ditt hjärta.