Wki

Hur man ritar ett mänskligt huvud

Rita det mänskliga huvudet är lättare om skulle rita det i profilen eller sidan. Därför, här är handledning om hur man drar det mänskliga huvudet i halv profil och i profil vyn. Följ den här guiden om du vill lära dig.

Steg

Hur man ritar ett mänskligt huvud. Börja med att rita tre ovala former, en stor och två mindre på vänster och höger sida av stora ovala.
Hur man ritar ett mänskligt huvud. Börja med att rita tre ovala former, en stor och två mindre på vänster och höger sida av stora ovala.

Framåtvänd huvudet

 1. 1
  Börja med att rita tre ovala former, en stor och två mindre på vänster och höger sida av stora ovala. Lägg också tunna riktlinjer såsom en vertikal linje och två horisontella linjer att tjäna som en vägledning i att rita ögon och mun av modellen.
 2. 2
  Sedan använda den första riktlinjen drar nu ögonen. Vid upprättandet ögonen rita en spetsig avlång form med fyra cirklar i det, lägg också några vågiga ögonfransar sedan för denna bild den modell som används är en ung kvinna.
 3. 3
  Lägg nu ett par skulpterade ögonbryn och vissa linjer för att illustrera hennes ögonlock.
 4. 4
  Sedan i mitten av ansiktet och längs den vertikala riktlinje drar nu hennes näsa. Vid upprättandet av näsan, kom ihåg att göra raderna bryts för att uppnå effekt.
 5. 5
  Nu drar läpparna på andra övergripande riktlinje.
 6. 6
  Slutligen drar hennes hår och en snirkliga linje på hennes vänstra öra och sedan du är klar drar henne.
 7. 7
  Disposition din teckning med en svart penna eller markör och sedan använda en mängd av skuggning på din ritning med hjälp av en kol penna eller en vanlig penna. Och sedan använda en minimal mängd färg genom att färga hennes läppar och ögon.

Profil människohuvud

 1. 1
  Nästa är rita en profil av ett mänskligt huvud. Starta detta steg genom att göra en skallig mänskligt huvud och genom att rita konturerna av modellens näsa och läppar. Lägg också en avlång form för örat.
 2. 2
  Sedan drar ögonen på modellen, men drar bara ett öga och ett ögonbryn. Rita ögat genom att rita först en triangulär form.
 3. 3
  Nu drar näsan och munnen av modellen. Rita läpparna av modellen genom att kopiera formen av ett hjärta placerat horisontellt.
 4. 4
  Rita sedan detaljer om hennes ena öra genom att rita snirkliga linjerna.
 5. 5
  Slutligen avslutar dra henne genom att skissa håret i en bulle.
 6. 6
  Ink och färga din ritning och du är klar med den andra teckningen! Disposition din teckning med en svart penna eller markör, tillsätt lite blyerts skuggning och sedan använda en minimal mängd färg.

Tips

 • Tutorials som dessa är okej, men låt dem inte begränsar dig! Rita vad du ser och hur du ser det, inte hur detta säger dig till. Detta ser bara> ett förslag, främst för dem som behöver att lära känna de mest grundläggande proportioner det mänskliga huvudet.!
 • Försök att dra lite lätt. du kan alltid bötfälla ut raderna när du är klar och nöjd med ditt arbete. Göra linjerna för mörk kommer att göra det svårt att radera vad du inte gillar. Men, ändå inte vara alltför orolig för radering! om de steg du tar kommer att förstöra en bild.
 • Bilder är användbart, men man måste se allt. Leta efter små detaljer, som precis se> hur näsryggen lutar, och exakt hur långt ifrån varandra ögon. Teckning kommer väl från att se bra.
 • Kom ihåg att skugga! Ljus och skugga kan göra även den dummaste ritningen ser ganska realistiskt. Det är inte ett universalmedel, men det hjälper.
 • Om du gör ett misstag, bli inte upprörd. Försök igen, tar saker lätt.
 • Försök att titta tillbaka och försöka igen för att se hur du kan förbättra din ritning.
 • Om du har problem med att göra din ansiktsform symmetrisk, prova att dra den upp och ner som ett ägg i stället för ett huvud. Det fungerar verkligen!

Varningar

 • Vissa artister tror att det inte är fel på ritningen. En liten "misstag" kan lägga till tecken till en ritning om den blandas in ordentligt till ritningen.
 • Du bör alltid använda en penna istället för en penna eftersom du inte kommer att kunna korrigera eventuella misstag du gör.

Saker du behöver

 • Ett tomt bra ritpapper
 • En penna, kommer dessa varierar från den vanliga # 2 till ett flertal särskilda artister pennor
 • A (om du vill)
 • En bra suddgummi
 • En bild av vem du vill rita (eller du kan freestyle, men många kommer att finna detta svårare)