Wki

Hur man fångar en spindel

Har du någonsin sett en riktigt cool spindel som du ville fånga, men visste inte hur? Tja, den här artikeln kommer att berätta allt om hur man kan fånga en spindel med ett antal verktyg.

Steg

Hur man fångar en spindel. Få några böcker om spindlar bara för att lära sig grunderna om dem och vilka som ska undvikas.
Hur man fångar en spindel. Få några böcker om spindlar bara för att lära sig grunderna om dem och vilka som ska undvikas.
 1. 1
  Få några böcker om spindlar bara för att lära sig grunderna om dem och vilka som ska undvikas. (En av de bästa och billigaste är Levis Spindlar och deras anhöriga, med Golden Guide) De flesta spindlar har gift, men väldigt få är faktiskt farligt.
 2. 2
  Få din utrustning. Utrustningen är vanligtvis handskar, containrar, en vän (tillval), och en pinne. En kopp eller burk med en 3X5-kort fungerar bra också.
 3. 3
  Lokalisera ett spindelnät. Banorna är oftast bebodda, men om banan ser tråkig eller stripig, sedan en spindel är förmodligen inte bor där. De flesta webbutveckling spindlar är aktiva på natten.
 4. 4
  När du har hittat en webbplats, se till att du har du handskar på och dina containrar i högsta hugg.
 5. 5
  Här är en fånga metod för en spindel i nätet. Placera den största delen av behållaren bakom banan och locket framför. Snabbt föra de två tillsammans utan att skada spindeln. Rensa banan av runt kanterna och skaka behållaren upp så att spindeln inte kan klättra ut på en av sina banor. De flesta spindlar faller ur sina banor, håller en behållare under spindeln oftast fungerar bra.
 6. 6
  För en fallucka spindel, vill du ta din klubba (det ska vara lång) och prod det bakom spindeln du försöker fånga. Det bör gå in i kapseln och du fick dig en fallucka spindel (Min favorit förutom wolf spider). Lucka spindlar brukar hålla sina dörrar stängda med sina huggtänder. Om du inte kan försiktigt bända upp dörren spindeln är precis bakom dörren. En snabb hugg med en liten spackel kommer oftast resultera i en spindel, fortfarande håller sin dörr (eller en halv spindel).
 7. 7
  Att fånga en mark-bostad spider bör du försiktigt shoo spindeln i kapseln med lock, sedan ta burken upp så att den inte kan fly. Eller plopp burken eller koppen över spindeln och skjut ett kort under koppen.
 8. 8
  Att fånga en fågelspindel, eller helt enkelt följa noga, först notera att dessa bo i hål i marken på många områden. De är milt giftiga som de flesta spindlar, men se till att deras huggtänder är så stora som vissa skallerormar och ganska smärtsamt. Det andra, observera att de är nattaktiva (de jagar på natten), så om du vill hitta dem ur sina hålor, leta efter dem tidigt på morgonen när de är på väg tillbaka mot sina hål. Du kan hitta dem ute på dagtid och vid vissa tillfällen de kan hittas utanför sina hål sv massa. När de går utanför deras hål, kan du helt enkelt placera en stor burk framför dem och de kommer att gå in i burken. Ibland kan en lätt beröring på baksidan av sin stora mage kommer att få dem att röra sig snabbt framåt... i burken. Rör inte dem mot framsidan, där deras ögon och huggtänder är. Läs upp dem i förväg. Alternativt att helt enkelt ha kul observera dem under dagtid ganska säkert, leta efter små rundade hål i marken med en viss bana runt ingången. Hitta en liten mager kvist (9 "-12" lång) och "mycket försiktigt" flytta den i hålet ungefär en halv tum i taget, knacka försiktigt på sidorna av hålet (med pinne) ibland. Flytta stick in långsamt för att inte skada Tarantula. Om man är närvarande, kommer det märker man direkt, men kan inte låta dig veta det märker en tid. När du flyttar pinnen "långsamt" i hålet, en liten bit i taget, och tillbaka ut och sedan in igen.. någon gång, kommer spindeln tag i pinnen med sina rörbenskrokar och ge det ett test bogserbåt. Lägg märke till bogserbåt, men inte trycka eller dra mot det. Du vill spindeln att tro att det är inget annat än en kvist. Flytta in och ut långsamt lite mer, och försiktigt börja flytta tillbaka ut, med spindel hooking eller ens bita den andra änden. Så småningom kommer du att se Tarantula innanför hålet ingången... och ibland kommer de att sätta sina främre fyra ben utanför hålet för att få en bättre titt. Under 50 år av att göra detta, har jag aldrig känt någon komma hela vägen ut på egen hand. Om du inte flyttar plötsligt kan det sitta där och spela stick-tryck för en stund innan du går tillbaka ner sitt hål. Detta borde vara självklart, men ett varningens ord: inte sätta fingret på en fågelspindel hål har jag aldrig blivit biten. Fågelspindlar är ofta fogliga, men kan vara mer aggressiva och tugga-benägen om att ha sin lya invaderade. Även om du har hanterat fågelspindlar innan, vara försiktig och skonsam för deras och din egen säkerhet. Den Pepsis geting (vanligen kallad "tarantula geting") använder en liknande teknik för att döda dem.
 9. 9
  Vår sista spindel är den hoppande spindel. Dess knepigt att fånga så du kanske vill ha en partner där för att hjälpa dig. Först, använd din klubba för att göra det hoppa in i din burk framför den. Kläm fast locket nedåt och du fick hoppande spindel.
 10. 10
  Lucka spindlar. Dessa är lätt fångas på följande sätt.
 11. 11
  Ett. Öppna sin lucka genom att ta en kniv och långsamt öppna dörren
 12. 12
  Lämna dörren fäst webben tunneln.
 13. 13
  2. Fyll i tunneln med vatten.
 14. 14
  Tre. Vänta ett par minuter och börja vrida banan genom att vrida luckan igen och igen. Detta kommer att orsaka att banan dras bort från smuts sidorna.
 15. 15
  4. Mycket försiktigt dra på webben under vridning set. Banan kommer så småningom att dra hela vägen ut med spindel som finns i den lilla lampan bildades i slutet av banan.
 16. 16
  Sätt på webben i en container och försiktigt skära lampan öppna och njut av din nya fångst.
 17. 17
  Färdigt.

Tips

 • Oroa dig inte! De flesta spindlar är helt ofarliga, kan även svarta änkor på ett säkert sätt fångas om du är erfaren och noggrann.
 • Var noga med att använda handskar, även proffs får lite ibland.
 • Få inte panik om spindeln kryper på handen. Bara försiktigt borsta bort det.
 • Fånga med partners gör allt mycket enklare. Lita på mig på detta.
 • Ha kul. Det är det viktigaste.
 • Du kanske inte hittar väldigt många hoppande spindlar när du först börjar leta efter dem.
 • Mycket seriösa samlare brukar vända över enorma mängder av stockar eller stenar för att hitta sina prover. Vara långlivade. Byt alltid ut stockar eller stenar där du hittade dem!
 • Om du menar allvar med spider insamling, försöka spendera ungefär två timmar i ett område sökning. Det tar ofta så lång tid att börja hitta spindelns gömställen och vanor.
 • Beating nät fungerar bra. Dessa är tunga duk nät, såsom fjärilshåvar, som du sveper igenom borsten eller gräs.

Varningar

 • Om du får lite av en eremit eller änka ringa 911 och inte tvätta bettet. Om spindeln är farlig, kan den medicinska personalen på sjukhuset använder giftet återstod att upptäcka vilken typ av spindel har bitit dig och i sin tur rätt anti-gift att använda. Tvättning kommer inte att bli av med giftet som redan har injicerats.
 • Se upp för den bruna enstöring och änkan familjen. Den enstöring har en markering formad som en fiol på huvudet och är främst i söder, sydost och sydvästra USA. Den svarta änkan har ett timglas märkning på sin blanka buken. Den bruna änka, och den röda änkan är inte så farligt men ändå gå till en läkare omedelbart.
 • Om du får lite inte panik. Bara tvätta tugga med antiseptisk och sätta ett plåster med Neosporin på det.

Saker du behöver

 • Handskar
 • En lång pinne
 • En vän (tillval)
 • Kapslar
 • 3x5 eller 4X6 kort
 • Patience
 • Massor av områden för att söka.
 • Det finns ett antal spindel fiskare på marknaden: BugBuster, spidatrap etc. Överväg att köpa en om du inte vill röra spindlar
 • Och glöm inte ditt nät pålitliga fjäril.