Wki

Hur kan man vara lata runt huset

Ibland, bara en inte kan undvikas. Vi vet att du vill komma undan med en långvarig period av extrem apati, så du måste göra något jobb du överhopade med så enkelt som möjligt.

Steg

Hur kan man vara lata runt huset. Kom ihåg, är stolen din vän.
Hur kan man vara lata runt huset. Kom ihåg, är stolen din vän.
 1. 1
  Håll en pall vid diskbänken, luta dig tillbaka, och försiktigt, med liten ansträngning diska sittande. För extrem lättja, använd en pall eller stol som har rullar på bottnarna, så du kan glida lätt från bordet till diskbänken, utan att ens få upp eller flytta något men armarna.
 2. 2
  Kom ihåg, är stolen din vän. Det finns några som inte kan hanteras på baken, för allt annat hoover från bekvämligheten av ditt kontor fåtölj,
 3. 3
  Rengör så mycket av badrummet som möjligt från bekvämligheten av din toalett.
 4. 4
  När någon kockar du en måltid, gör din tvätt upp, eller bara ger dig en kopp te, ösa beröm. Ju mer de kan se hur glada dessa saker gör dig, desto mer sannolikt är det att de gärna kommer att göra det igen. Du kan säga: "Ingen gör lasagne riktigt som du, fyller mitt hjärta full av förundran, och mina smaklökar tycker de dansar på vingar av en ängel." Den grundläggande regeln med lättja är att smicker får dig överallt!
 5. 5
  Skapa en aura av en hård arbetare om ett jobb som tar några minuter verkligen måste göras, gör det pågå ett par timmar. Tillbringar större delen av denna tid att göra ingenting, men skapar massor av röran. Kom upp med en rad fiktiva komplikationer som har gjort det ett mycket svårare jobb än väntat.
 6. 6
  Du bör fråga lämnas till det eftersom du vill "komma i zonen" för att göra ett bra jobb. När ryggen vänds, bara luta sig tillbaka och slappna av.
 7. 7
  Lättja är en konstform, och att göra det bra kan ta en överraskande mängd planering, om än i en mycket långsam takt. Organisera de jobb du lägger ut i en hierarki. Om du behöver både och fylla en viktig arbetsuppgift, alltid välja den städning först (även om du bara vill dölja röran). Tillfredsställelsen av att fylla en hel uppgift kommer att sätta din lata sinne vila. Lärdomen här är att alltid låta de längsta jobb till sista!
 8. 8
  Det finns inget värre än en-Gooder som gör att du ser sämre än du redan är. Mycket subtilt, försök att sabotera sina jobb. Släppa några smulor efter att de har sugits. Smyga in en röd strumpa när de hjälper med någon annan tvätt, och slugt smutsiga upp sina parabolantenner det ögonblick de har rengjort dem. Dock är det viktigt att aldrig fångas på ett sabotage uppdrag.
 9. 9
  Övertyga dina housemates som en lat hus är en harmonisk hus. Samla i vardagsrummet, slå sig ner med en film att hålla snacks och drycker till hands.
 10. 10
  Omge dig med alla hushåll fjärrkontroll hålla en lång pinne till hands för att nå avlägsna strömbrytare och så vidare.
 11. 11
  Chill out, lägga upp fötterna och njuta av din ben sysslolöshet.

Tips

 • När housemates är på väg att komma hem, spraya Mr Sheen eller liknande som luftfräschare... de brukar kunna hitta det du dammas, men kommer att vara säker på att du gjorde damm någonting. Försök att få det att se ut som du har varit upptagen, Sitta tittar på TV med dammsugare och dammvippor fortfarande ut att det ser ut som du har gjort det, men du har bara tagit en paus. Dess bättre att spendera några dagar att göra ditt hus redo för lata människor än att behöva göra saker för en livstid.
 • Om möjligt, betala någon för att rengöra och berätta för alla andra att du gjorde det. Detta kan också vara en bra täckmantel för all tid du lagt ner är lata.
 • Minimalism är kung, om du gör ditt rum ser tomt du kan suga och damm på några minuter.
 • VOD från Virgin eller Skyanytime, innebär att du inte behöver hyra filmer och returnera dem.
 • Bry dig inte vika underkläder. Bara stapla eller stoppar den i lådan.
 • Köp en trådlös telefon per person, då kan du bara överföra samtalet till den som behöver it.Disposable Plates spara disk och mikrovågsugn måltider sparar tid och ännu mer tvätt.
 • Du kan få ugnar som reagerar på ett textmeddelande. Mini-kylskåp kan passa bredvid soffan, och en enkel duk kan dölja vad det är.
 • Det tar en hel del hårt arbete för att vara lat. Men när du få tekniken rätt, är lättja din vän.
 • Fjärrkontroll vägguttag och strömbrytare är nu available.Universal fjärrkontroller kan styra hela huset.
 • Låt rengöringsmedel göra jobbet. Om du använder någon form av tvål eller sprayar rengöringsmedel, tillämpa det, så ge det tid att upplösa gunk.

Varningar

 • Detta kommer att påverka dig för resten av ditt liv. Du kommer aldrig att uppgå till någonting. Använd med försiktighet.