Wki

Hur gå två hundar samtidigt på fågelburar


Gång två hundar samtidigt tar skicklighet, smidighet och goda färdigheter uppmärksamhet som hundarna ta fart i sina egna riktningar. Viss styrka är också motiverat eftersom båda hundarna utöva sin viljestyrka så mycket som benen! Här är några förslag på promenader två hundar på en gång.

Steg

Hur gå två hundar samtidigt på fågelburar. Har full kontroll över din hund innan du ens börjar gå.
Hur gå två hundar samtidigt på fågelburar. Har full kontroll över din hund innan du ens börjar gå.
 1. 1
  Har full kontroll över din hund innan du ens börjar gå. För små hundar, har helselarna fungerat bäst (tar bort trycket luftstrupen och ger en underbar handtag att plocka upp djuret om det behövs), men för större hundar huvudselen (varumärken inkluderar Halti eller löfte, även om det finns andra) är den bästa kontrollen. Tanken bakom huvudet sele är att du styr kroppen genom att styra huvudet precis som man gör för hästar. Detta är inte en munkavle! Hunden kan fortfarande dricka, andas och bita.
 2. 2
  Välj ditt koppel. Det är en personlig preferens.
 3. 3
  Sätt ett koppel i varje hand. Detta gör att du kan korrigera varje enskilt djur.
 4. 4
  Notera sidorna av trottoaren varje hund föredrar, och som hunden tenderar att gå bakom den andra för att korsa varandras väg och vice versa. Den koppel på hunden som gillar att vara i täten och kors framför den andra hunden du vill hålla på toppen om det koppel korset. Detta gör att den andra hunden att svänga fram och tillbaka bakom den andra utan att trassla de koppel.
 5. 5
  Förutse hundarnas rörelser. Du kan behöva snurra runt men spin flyter ganska lätt när man går. Mycket bättre än att ha en trasslig röra av koppel.
 6. 6
  Ibland kan du behöva packa ett koppel när de blir trassligt.

Tips

 • Om du har tid att investera i hundträning det kommer att göra ditt liv mycket enklare. Men om du inte har tid, är du inte en hemsk ägare, bara göra ditt bästa.
 • Alltid hålla samma hund på varje hand. Snart kommer du inte ens att tänka på vilken hand att röra sig när en hund fungerar upp.
 • Klappa dig själv på ryggen eftersom du tar din hund vår för en promenad. Alltför många ägare hoppa över denna värdefulla verksamhet.
 • Var redo för oväntade dragning. Människor är ofta dras med både hundar som går i olika riktningar. När det händer, få kontroll över dem en i taget. Det är lättare att få kontroll över den mindre väluppfostrade man först, innan han blir för utom kontroll.
 • Kom ihåg att du är i kontroll av hundarna, de är inte i kontroll över dig.
 • För större hundar, är ett bra alternativ till att köpa en dubbel koppel, hundarna kommer fortfarande att ha frihet att flytta, men om en hund tar fart, kommer den andra hunden agera som ett ankare och du kommer inte att dras i två olika riktningar.

Varningar

 • Om de två hundar som du går inte komma bra, kanske det skulle vara bättre att ta ut dem vid olika tidpunkter.
 • Plocka upp efter era djur. Visst, det är bara en hög, men dessa högar lägga upp, så var en trevlig granne.
 • Aldrig sätta en sele på en stor, kraftig hund om du inte vill ge honom / henne fördel. Genom att använda denna typ av sele, vilket ger dig din hund den bästa hävstångseffekt genom att ha det på det starkaste mest solida området för hans / hennes kropp.
 • Head selar orsakar spinal skada hunden om föraren rycker i kopplet (som vi alla är utbildade att göra med traditionella kragar).