Wki

Hur får din hund på TV

Få din hund i film-och TV-arbete, såsom reklam eller barnens shower kan ta lite tid och kräver en hel del tålamod och ansträngning för din räkning. Men det är ganska genomförbart förutsatt du göra beredd och villig att sätta i arbete. Här är några förslag för att få din hund på TV.

Steg

Hur får din hund på TV. Leta efter en balanserad temperament.
Hur får din hund på TV. Leta efter en balanserad temperament.
 1. 1
  Leta efter en balanserad temperament. Innan du ens slå in på den här resan, måste du vara säker på att din hund är kapabel. En balanserad hund är en som inte är lättskrämd, blyg och inte har aggressiva tendenser. I världen av TV är en upptagen, trångt och bullrigt en. Din hund behöver kunna klara av alla plötsliga händelser som kan inträffa i en sådan miljö. Som sådan, bedöma om din hund kan tas till en mängd olika platser och accepterar främlingar men inte aktivt söka upp dem. Vissa hundar är naturligtvis detta sätt kan hela andra tar lite socialisering arbete.
  • Var ärlig i din bedömning av din hunds personlighet. Om din hund är medfött obekväm med nya saker, möten eller situationer, sedan gå till uppsättningar och få kastas in i okända situationer regelbundet kommer att skapa en hel del stress för henne. Det kan leda till att hon knäppa, springa iväg eller ens skada någon, så att inte förbise eventuella personlighet problem, men små. Den europeiska hundtränare Work säger att "om det inte är roligt för din hund, inte gör det"
  • Är din hund säker? En självsäker hund är glada att svara på grundläggande kommandon som helst, passar in i nya miljöer med lätthet och kan släppa utan koppel och beter tillförlitligt och normalt, oavsett distraktioner.
  • Tålamod och lydnad är absoluta måsten för en hund i en värld av prestanda, tid förlorade mot ett missköter hund är pengar som går förlorade.
  • Know tecken på hundens rädsla. Eventuella triggers kommer att behöva hanteras och om du inte kan övervinna dessa, måste du tänka om din hunds lämplighet. Rädsla och ångest hos hundar utlöses när hunden inte känner sig trygg och visar sig oftast genom överdrivet skällande eller aggressivitet. Eller, kan hunden tillbaka och blir tyst, tråkig eller inte svarar. Ingen av dessa reaktioner är acceptabelt i ett utförande hund. Att övervinna rädsla kräver successiv och upprepad exponering för en rädsla trigger, något du måste ha tid och tålamod att göra med din hund.
 2. 2
  Bedöm din egen lämplighet. Detta handlar inte bara om din hund! Det handlar också om dig. Först är du tillgänglig för att bli inkallad med kort varsel, helst, att ge din hunds tjänster för ett filmteam? Andra, om du är tillåten på (beroende på lokala ansvarslagar och din egen kompetens) är du glad att tillbringa timmar hängande runt en film set, eventuellt inte gör mycket medan andra saker händer? Du måste kunna hålla din hund lycklig under denna tid också. Tredje, är du frisk och sund? Du måste vara att utbilda och hålla utbildning din hund, samt ta henne runt till olika projekt. Fjärde, är du villig att avsätta pengar, tid och resurser för att göra detta? Det kommer att kosta inblandade, inklusive hund utrustning, lektioner lydnad, livsmedelskvalitet och transporter. Och sist men inte minst, är klart du absolut att detta är oftast inte en väg till rikedom?
  • En annan uppenbar men viktig fråga är: Är du bra med hundar? Kan du läsa språket hund kropp väl? Kan du kommunicera med lätthet med din hund och med andra hundar? Skulle du vara okej om han uppmanas att hjälpa en annan hundägare on set, hanterar en konstig hund?
 3. 3
  Träna din hund. Att engagera sig i någon typ av utbildning kommer att hjälpa, men framför allt bör din hund ha alla grunderna i utbildningen helt ner pat. Stilen i utbildningen kan vara agility, lydnad, konformation, eller något som intresserar dig, under förutsättning att det leder till en vältränad hund som uppvisar gott uppförande vid alla tillfällen.
  • Oavsett vilken typ av utbildning du väljer, gör det konsekvent, regelbundet, och på så många ställen som möjligt för att din hund reagerar tillförlitligt. På koppel, av koppel, olika inställningar och distraktioner.
  • Koncentrera dig på att din hund reagerar riktigt bra på kommandon och ledtrådar. Din hunds förmåga att lyssna, svara, och utför on-the-spot är det som räknas.
 4. 4
  Umgås din hund. Socialisering är inte bara om att få tillsammans med andra hundar som lärs ut i grundläggande lydnad klasser. En talang hund behöver vara bekväm med (och helt oberörd av) olika miljöer, ljud, ytor, platser, ljus, rörelser, människor, djur, och bara om något utöver det vanliga. Ta dig tid att vänja din hund att så många olika situationer, miljöer och hantering som möjligt för ordentlig socialisering.
  • Sträva efter att göra alla nya möten roligt för din hund. Du kan göra detta genom att alltid ha friska behandlar redo och genom att spela spel. Detta kan minska rädsla och ångest anmärkningsvärt, eftersom kan fortsätta att prata med din hund lugnt och lugnande genom någon ny situation. När din hund är medveten om att du gör nya situationer mindre rädda, då din hund kommer att lita på dig att hålla på så här.
 5. 5
  Gå utöver grundläggande utbildning. Det är här som din hund börjar att sticka ut från resten av publiken för den skull film-och TV-arbete. Du måste kunna visa vad det är som är både unik och utanför-the-väntas om din hund och utbildning inriktad på att göra din hund riktigt smart är en viktig del av detta (liksom vackra utseende och ett bra temperament). Ytterligare utbildning kommer att få fördelar än att bara bete sig väl - din hunds intelligens kommer att testas och därför förbättras, din hund kommer att vara engagerade och livliga och din hund kan även vara mycket användbara i det dagliga livet (till exempel en möjlighet att hämta saker). Kreativa övningar för att fokusera på med din hund är:
  • Lär din hund att hämta och hämta och bära alla typer av objekt. Variera storlek, konsistens, färg och vikt av sådana föremål så att din hund är bekväm med att hämta en mängd olika artiklar, från lätt till svår. Detta kan vara en riktigt användbar färdighet för TV och film arbete, där hunden kan förväntas bära och hämta något sätt av udda föremål. Som en del av utbildningen, lär din hund att inte tugga objekt och notera vilka objekt orsaka ångest eller motvilja, så att du kan hålla ihärdig med dessa. Till exempel har många hundar är mindre gärna bära metallföremål eller borstiga saker såsom en borste. I fråga om dessa föremål, lämna dem tills sist men inte vara säker på att presentera dem innan man försöker få din hund att utföra.
  • Lär din hund att veta namnen på objekten. Kombinera hämta kommandot med namn för enskilda objekt. Genom att upprepa detta om och om igen under träning, kommer din hund kommit att förknippa namnet med objektet. Till exempel kan en boll eller en toffel vara användbart för en hund att veta namnet på - on set, kan någon runda föremål eller sko därefter namnges och hunden vet vad man ska bege sig till utan alltför mycket väsen. Under utbildningen, är det troligt att din hund ibland återkommer fel föremålet för det namn du har gett. Inte skäller inte, bara ta ut den ur munnen och inte berömma och skicka henne tillbaka igen med samma kommando för att få det. När rätt objekt har återvänt, prisa henne ymnigt och belöna med godis.
  • Lär din hund att hitta objekt som inte är i sikte. Detta möjliggör att en hund att gå in i olika rum och hitta objekt som de inte kan se vid tidpunkten hunden är kommenderad att hitta objektet. Detta kan vara en annan mycket användbar färdighet i set. Detta kan bara läras ut när hunden känner namnen på objekt och kräver att du först starta i ett rum eller plats och lämna objektet där, gå bort från det, sedan vrida hunden runt ett par gånger innan du släpper henne att gå och hämta den. Starta sedan lämnar föremålet utan att hon såg, men bad henne att hämta den. Det kommer att ta en del arbete, men när hon får det, det är ett bra spel och en utmärkt TVarbete skicklighet.
 6. 6
  Lär din hund att leka budbärare. Det handlar om att lära hunden att gå till en namngiven person, från vilken hon kommer att få en belöning. Stoppa ett meddelande i hennes krage som får tas tillbaka till den ursprungliga personen. Om du har barn, är detta definitivt något som de kommer att njuta av att få delta i. Ur TV-arbete, har denna oändliga användningsområden för att uppmuntra hunden att röra sig mellan olika aktörer.
  • Lär din hund. Det finns ett enormt utbud av möjliga tricks. Ju mer som din hund kan lära sig, desto mer mångsidig hon kommer att vara i en film arbetssammanhang. Börja med enkla knep, sedan hålla arbeta upp till mer avancerade sådana. Några knep för att lära inkluderar skaka tass till hands, high five, krafsar på dold mat under containrar som har blandas runt, trycka på pedalerna för en behandling, hämta något ur en behållare av papper, hoppa genom en ring, vävning runt objekt, dans med en människa, hoppa över ett litet hopp, tass på lämplig spelkort i en kortlek, skälla på kommando, vara tyst på kommando, stänga en dörr, dra en näsduk ur fickan och ge till en nysning ägare, etc. Alla av dessa trick och mer framgångsrikt har lärt sig att hundar.
 7. 7
 8. 8
  Kontrollera om fysiska begränsningar. Out-of-form eller överviktiga hundar är förmodligen inte perfekt för filmproduktion eller TV. Liksom människor, kan långa timmar vara krävande på en olämplig kroppen, dessutom kan din hund vara slöa eller ointresserade. Samma sak gäller för hundar med medicinska frågor eller kroniska sjukdomar. När det gäller utseende, hundar av neutrala färger är generellt det bästa för filmning. Däremot predominately vita eller svarta hundar är mindre önskvärda eftersom de kräver särskild belysning för att visa korrekt och är svårt att balansera med den totala scenen. Dock kommer valet beror på vad som filmas och ibland dessa kan de exakta färgerna eftertraktade.
 9. 9
  Se till att din hund har haft alla nödvändiga vaccinationer och att dessa är uppdaterade och kontrollerbara med certifikat. Håll också loppor och mask behandlingar regelbundet så att din hund inte har några hälsoproblem.
 10. 10
  Är din hund kunna resa? Du behöver veta detta tidigt eftersom det inte finns någon användning träna din hund på upp till fantastiska standarder, bara för att upptäcka att hon inte kan hantera bilresor, speciellt långa resor. Om hon gör displayen ångest eller rädsla för bilen, måste du spendera tid att hjälpa henne att övervinna denna rädsla före allt annat, eftersom det är en viktig del av din förmåga att få henne till och från uppsättningar dagligen när inspelningen pågår.
 11. 11
  Håll hunden tränas väl vid alla tidpunkter. Du vet aldrig när du kan bli inkallad.
 12. 12
  Hitta lämplig representation. Titta på film kataloger eller ring filmbolag för välrenommerade byråer. Framför allt måste du fokusera på "byråer djur Talent". Leta efter byråer som har bra talang tillgängliga kommer att marknadsföra direkt produktionsbolag och inte för allmänheten. Viktigast måste du "sälja" din hunds potential, precis som en skådespelare eller modell måste övertyga en byrå av sin potential. Sätt ihop en portfölj som visar allt det bästa om din hund, inklusive bilder av henne i aktion, stillbilder av henne och förklaringar av alla de kunskaper och förmågor som hon har. För bilder, har din hund professionellt tränas och fotograferade, för att säkerställa bästa möjliga bilder. Var noga med att lista alla de knep som hon kan utföra - dessa är ofta det som skiljer din hund bortsett från de andra.
  • Var inte rädd för att förklara din hunds nivå av tålamod och förtroende. Folket inspelningen kommer att vara angelägen om att känna denna aspekt.
  • Gå och prata med andra animaliska utbildare för råd och berättelser. Du kommer att lära dig mycket genom att umgås med människor som redan är i branschen. Var noga med att ha en lista med väldigt bra frågor att ställa dem så att du kommer undan bättre informerad än innan du pratade med dem.
  • Glöm inte att be om ett CV eller arbete historia av något djur talang agentur du arbetar med. Du kan behöva betala några avgifter up front, men det bör inte överstiga US40€. Allt ovan som borde vara en varningssignal. Mest sällskapsdjur organ är glada att ta dig på sina böcker och ta en procentandel av vinsten i stället betalt up front.
 13. 13
  Vara beredda, det är inte glamoröst. En vanlig dag på inspelningen kan börja mycket tidigt och slutar sent, och innebära en hel del väntar runt i mellan. Sannolikheten är att du inte kommer att vara en på uppsättningen med din hund lider av långa dagar om du inte har tagit upp att vara en professionell hundförare. Vanligtvis en professionell wrangler eller hanterare används för att styra hunden i denna typ av arbete. I själva verket, de flesta byråer föredrar att ha en professionell Wrangler on set än ägare på grund av försäkringen (och förmodligen erfarenhet) krav. Däremot kan du behöva vara runt av olika anledningar och du kommer definitivt att behövas för att släppa av och hämta din hund så behövs, så att din tillgänglighet kommer att vara viktigt.
 14. 14
  Njut av upplevelsen. Såsom anges i början, om du eller din hund inte njuta av er, då är det inte värt det. Å andra sidan, om du både har en rolig tid och njuta av det mesta som rör din hunds medverkan i TV eller film, så du hittar detta en mycket givande hobby för er två.

Tips

 • När din hund börjar göra TV-program och reklamfilmer och någon film extra arbete, skriva ut det på din hunds portfölj. Ju fler gånger du kan visa din hund har använts för offentligt framförande, desto bättre.
 • (Valfritt) Skaffa en Facebook-sida! Boo hunden inte skulle vara på TV w / o dem!
 • Byrackor tenderar att göra mycket bra på TV.
 • Om du är i Europa, har den europeiska hundtränare Network en förteckning över organ som kan vara värt att kontakta för att se om din hund har stjärnan potential.
 • Visste du att? Även om Lassie karaktär skulle vara en hona, hon var alltid porträtteras med en hanhund eftersom hanhundar behåller tjockare sommar rockar under sommaren (gör att de ser mer tilltalande för film), och de är större, därför gör ett barn att se mindre mot dem längre.

Varningar

 • Bo väl medveten om några varningstecken på stress eller olämpligt beteende från din hund. Du vill inte ge din hund ångest eller har din någon hund skada på grund av dåligt uppförande. Om din hund inte är gjord för denna typ av arbete, det är bra. Din hund är fortfarande din kärleksfulla husdjur och vän.

Saker du behöver

 • Utbildning poster såsom godsaker och hämtar leksaker, pinnar etc.
 • Lydnad klasser (valfritt men en bra start om du inte är bekant med bra metoder hund hantering)
 • Portfölj för din pooch, inklusive foton och lista över alla egenskaper och färdigheter
 • Konstant trimning regimen att hålla din hund i toppform
 • Näringsrik kost för att säkerställa högsta hälsa och glödande päls
 • Vaccinationer i ordning, plus bevis för vaccinationer