Wki

Hur att väga kostnaderna för fusk på din fru

] Om du funderar på att fuska på din make, men tror inte det genom att du kommer att fastna och det kan kosta dig big time.

Steg

Hur att väga kostnaderna för fusk på din fru. Den enklare hälften av väga kostnaderna för fusk på din make är att väga för.
Hur att väga kostnaderna för fusk på din fru. Den enklare hälften av väga kostnaderna för fusk på din make är att väga för.
 1. 1
  Den enklare hälften av väga kostnaderna för fusk på din make är att väga för. Det finns bara ett: du får ha sex med någon annan än din make. Eftersom detta är den enda faktorn på den positiva sidan, tänka över det noga.
 2. 2
  Tänk på följande: Vad är din önskan om att vilja fuska? Varför inte prata med din älskare om de problem som du har, och berätta för honom eller henne vad du behöver i relationen?
 3. 3
  Om du är missnöjd, låt din make vet. Det är bättre att vara öppen än att förklara senare varför du inte kunde hålla dig från busar runt i första hand.
 4. 4
  När (inte om) din partner fångster på [och han eller hon kommer], ljuger inte. Berätta för dem vad du har gjort. Ingen förtjänar att vara i ett förhållande där de inte respekteras.
 5. 5
  Fundera över hur denna nyhet kan ödelägga din make. Tänk på allt som det kan förstöra.
 6. 6
  Fråga dig själv några enkla frågor: "Är jag redo att ge upp min make / pojkvän / flickvän?" "Är en natt verkligen värt att förlora allt som jag har och jobbat hårt för?" "Hur kommer (makens namn) tycker om detta, eller känner för mig?" "Jag har bara en chans att göra denna relation arbete, jag planerar verkligen på att slösa allt på en natt som förmodligen kommer att leda till någonting egentligen?"
 7. 7
  Genom att fråga dig själv dessa frågor, och besvara dem sanningsenligt, kan du bli förvånad över vad du kommit fram till.
 8. 8
  Fråga dig själv, hur skulle du själv känna, om din make skulle fuska istället? Ingen har rätt till dubbelmoral.

Tips

 • Fusk inte bara skadar din make, det påverkar även dina barn, föräldrar och resten av din familj.
 • Om du har bestämt att du inte vill fuska, berätta den avsedda andra partnern detta direkt och undvika att hamna i någon komprometterande situationer med denna person (dvs. att vara ensam tillsammans, dricka med den här personen, etc.)
 • Om du har barn, tänk på vilken typ av person du visar ditt barn att en dag bli. Vara en bra förälder och förebild. Skada inte era barn på det sättet.
 • Tänk på din makes ansiktsuttryck när man bryter de nyheter som du har varit otrogen.
 • Vara en vuxen om situationen. Om du vet att du kommer att fuska, ha anständigheten att bryta relationen först.
 • Tänk på att du kan vara en person som inte vill ha ett monogamt liv. Om så är fallet, undersöka vad som krävs för att leva etiskt och samtidigt vara fria att ha flera partners samtidigt. (Slå upp "nonmonogamy" eller "polyamory" på internet.) Hitta andra människor som är som dig själv så att du inte skadar din partner (s) genom att ljuga eller bedrägeri.
 • Varför drar detta förhållande på något ytterligare? Om du är villig att fuska på din make, låt dem ur detta förhållande. De redan kommer att bli sårad nog när de får reda på, så du behöver inte ta med honom eller henne någon mer smärta. Din make måste gå vidare med sitt liv, i stället för att slösa bort det på en un-sanningsenlig och otrogen person.
 • Att lära vetenskapen bakom varför människor har omedvetna impulser att fuska på och att lura sina makar, läs Sperm wars.

Varningar

 • Om du har något bra, skruva inte upp på något som kan förändra hela ditt liv till det sämre.
 • När alla får reda på din otrogen sätt, ser du att det finns väldigt få människor på din sida. Ingen kommer att kunna lita på dig. De kommer alltid att tänka på dig som en fuskare och en lögnare.
 • Om du är olycklig i din relation inte bo i det av rädsla för att bryta upp processen. Man upp, bryta upp, gå vidare. Du skadar dig själv lika mycket som andra om du bor i ett olyckligt fusk relation.