Wki

Så för att hålla myrorna ur sällskapsdjur

När myror invaderar ditt husdjur mat, får djuret vägrar att äta. Ta reda på hur du kan åtgärda detta problem och undvika det i framtiden.

Som används här termen "Pet" är tänkt att vara ganska allmän eftersom du kanske överväga fåglar, ekorrar eller andra vilda djur att vara dina "husdjur".

Det viktiga är att skapa ett "kemiskt säker" barriär som myrorna inte kommer att passera och ändå kommer inte vara skadligt för ditt husdjur, vilda fåglar eller andra djur som du vill mata.

Steg

Så för att hålla myrorna ur sällskapsdjur. Förvara extra mat i slutna behållare.
Så för att hålla myrorna ur sällskapsdjur. Förvara extra mat i slutna behållare.
 1. 1
  Förvara extra mat i slutna behållare. Kaffe burkar, Tupperware, zip-lock påsar, någon typ av container som kommer att hålla myrorna ut. Ibland kan detta kräva att placera en påse i en påse. I svåra fall kan du behöva förvara maten i frysen.
 2. 2
  Ta bort befintliga myror. Om myror är redan i matskål, täck skålen tätt och satte skål med mat i frysen i ungefär två timmar. Detta kommer att frysa och döda myrorna samtidigt spara maten.
 3. 3
  Ta torrfoder ur frysen. Nu myrorna borde vara död. Häll torrfoder i en sil, över ett handfat, och skaka (bara fram och tillbaka kraftigt) tills inga fler döda myror komma ut. Detta kommer att hålla från att slösa på sällskapsdjur som du kan nu åter servera den.
 4. 4
  Gå till Djurmatplats området och se till att det inte finns fler munsbitar eller smulor av mat på golvet. Smulor kvar kommer att locka myror att återvända.
 5. 5
  Rengör hela området med tvål och vatten eller en stark rengöringsmedel renare. Tvålen kommer att ta bort doften av ant spår. Du kanske vill återkomma i ett par timmar och åter tvätta med rent vatten för att avlägsna eventuell kemisk doft kvar.
 6. 6
  Ställ ren mat skålen i en kastrull med vatten, inte för djupt (t.ex. en tårta pan). Formen av vatten kommer att fungera som en vallgrav och hålla myrorna ut. En annan lösning är att erhålla 2 rostfria rätter, en något större än den andra. Använd industriell styrka lim (som Goop) att fästa en liten bit av tegel eller mycket platt sten på undersidan av den mindre skålen. När limmet torkar, sätta vatten i större antenn. Placera den mindre tegel skålen + i den större skålen med vatten. Vattnet fungerar som en vallgrav och håller myrorna utanför maten. Den tegel håller matskål tippar och höjer det väl ovanför vattenytan.
 7. 7
  Ställ skålen / vallgrav kombination i ett annat område för två dagar eller mer. Myrorna kommer så småningom sluta återvända till normal utfodring plats.

Ta bort myror från en påse med torr sällskapsdjur

 1. 1
  Om myror är i en mycket stor påse med torrfoder: Töm ant-angripna påse i en vatten-säker behållare såsom en plasthink med inget lock på den.
 2. 2
  Fyll en diskho eller badkar med 3-4 inches (75-100 mm) med vatten och ställ behållaren i det. Myrorna kommer så småningom krypa ut ur matbehållare och drunkna. Omrörning maten gör myrorna mer aktiva och få dem ut snabbare. Det kan ta 3 dagar eller mer för att döda dem alla.
 3. 3
  Efter sällskapsdjur är fri från myror, häll maten in kaffe burkar eller något liknande med en tät förslutning lock. Detta kommer att hindra myrorna från att invadera daltamaten igen.
 4. 4
  Om myrorna är bara en liten mängd mat det skulle vara lättare att helt enkelt frysa maten - Och myrorna.

Att hålla myror ur din fågelbordet

 1. 1
  Använd vaselin för att skydda en matare som fastnar på fönstret. Skär en stor cirkel eller hjärtat form av tidningen. Tejp som inuti fönstret för ett mönster. Använd sedan fingret för att rita en vaselin barriär på utsidan av fönstret. Placera mataren i centrum. Denna metod används bäst i ett svalt, skuggigt område. I varmt väder vaselin börja löpa / droppa.
 2. 2
  För en hängande matare, köpa en myra barriär som fäster på hampasnöret.
 3. 3
  För att göra din egen myra barriär, sträng en lina eller vajer genom ett litet papper kopp. Knut sladden på botten av koppen. Lämna flera inches av sladden hänger ner för att knyta på mataren.
 4. 4
  Häll lite stearin i botten av papper kopp för att täta den från läckor.
 5. 5
  Efter vaxet har svalnat fästa sladden / cup till toppen av den hängande bird feeder.
 6. 6
  Häng upp som en enhet. Fyll koppen med vatten för att förhindra myror från kryper ner i sladden i maten.
 7. 7
  Istället för att använda vatten-vallgrav metoden (vattnet avdunstar) linda ett band av band flugpapper på pole, eller plats på fönster eller anpassade fästen som flugpapper är dubbelt sidan lim. Myror kommer inte korsa papper, bara hålla det borta från mataren så att fåglarna inte får kontakt.

Tips

 • Myror kommer tillbaka, i flera dagar, till ett område där det en gång fanns mat. Flytta maten så långt bort som möjligt. Sätt inte tillbaka i ordinarie plats i 2 dagar eller mer.
 • Dessutom verkar det myror hatar att korsa frotté ytor - även för att få till mat. Tydligen den ojämna frotté ytan av mini-slingor är alltför robust för deras gillar. Bara placera sällskapsdjur skålen i mitten av en frotté trasa eller handduk med minst två inches av frotté exponerade runt den yttersta kanten av skålen. De hatar att korsa den grova ytan så mycket att de ger upp på att försöka nå maten. Det fungerar bra med inomhus myror, har inte provat det utomhus ännu. Var noga med att placera den loopas sidan av frotté "upp" om handduken bara har öglor på ena sidan.
 • Den vaselin (vaselin) fungerar bäst när ca 75 º F (24 º C) utanför. För kallt och myrorna kan gå över den. För varmt och det "smälter" på fönstret och gör en rinnande röra.

Försök att tänka utanför boxen. Oavsett dina ant problem du behöver för att räkna ut ett sätt att skapa ett husdjur säker barriär att myrorna inte kommer att passera. Vatten, olja, vaselin, smör eller tvål (används som att rita med krita) är miljövänliga lösningar utan kan betraktas som tillfällig. Du måste tänka på dig själv ett medborgargarde och bo observant.

 • När hängande matare brummande fågel noga med att inte spilla av socker vatten. Även en droppe bringar myror uppmärksamhet till det området. Slang ner däck eller uteplats om du tror att maten spilldes där.

Varningar

 • Som med alla kemikalier, hålla ut räckhåll för barn.

Obs: Detta är en tillfällig lösning. Myror kan flyta eller simma över "vallgravar". Även diskmedel fungerar inte

 • Får inte ant spray (gifter) till sällskapsdjur.
 • När använder insektsmedel, vara noga med att följa tillverkarens anvisningar.