Wki

Så för att hålla fred hemma

Kom ihåg att de flesta saker är inte riktigt värt att bråka om. Ofta lite tid isär kan göra underverk för en relation. Skratta åt dig själv. Utveckla en mer ödmjuk syn. Kom ihåg att Carl Jung sade en mycket intensiv känslomässig reaktion ofta (om det vanligtvis inte) säger mycket mer om dig än den du reagerar.

Steg

Så för att hålla fred hemma. Vara en bra rumskompis med din älskade.
Så för att hålla fred hemma. Vara en bra rumskompis med din älskade.
 1. 1
  Tolerera vissa saker bland dina vänner, och inte vara så hård mot din älskade om de vissa saker.
 2. 2
  Tänk på att inte argumentera om små obetydliga saker som att sätta locket på tandkrämen. Bara prata om det. Om du känner en kamp som kommer på, sluta.
 3. 3
  Vara en bra rumskompis med din älskade. Byt rullen toalettpapper om du använder upp den sista.
 4. 4
  Svalka dig under ett slagsmål. Till skillnad från Phyllis Diller idé att stanna uppe hela natten och slåss, går till sängs arg kan göra underverk. Senare, tillbaka till ämnet du kämpade om. Du kanske tycker att det är mer obetydlig än du trodde.
 5. 5
  Var glad och stolt över din älskade, om de är bra på något, oavsett hur stor eller liten.
 6. 6
  Glöm aldrig varför du blev kär. Föryngra ditt minne och din relation vid behov.
 7. 7
  Försök att inte missförstå synd om kärlek. Kärleken är tillbaka, är synd inte.
 8. 8
  Återgå en god gärning med beröm och en annan god gärning. Positiv förstärkning fungerar underverk med både hundar och människor. Om du inte kan ta en lång semester, ta en kort semester. Ta en dagstur eller en eftermiddag, om det är allt du kan få. Överens i förväg att inte slåss på semester.
 9. 9
  Människor som inte är menade att vara tillsammans känner nog och vet att de inte var tänkt att vara. Kom ihåg att du inte själsfränder men kanske du är själsfränder, som är lika viktiga. Detta betyder inte att du måste separera, men det betyder inte ställa om dina förväntningar på den andra personen och för vad ett förhållande eller äktenskap betyder. Alla vet att det är väldigt svårt att vilja förlåta din familj eller vän, men i slutändan är värt det. Många människor går igenom sånt. Du känner precis som du vill flytta ut, eller att personen bara tror att han eller hon är perfekt! Prova dessa tips och du kan bara åtgärda problemet.

Tips

 • Utveckla ett nätverk av vänner som kommer att stödja både dig, din partner, din relation, och din familj.
 • Arbeta för att bli en "ideal" vän, förebild, inspiratör, kollaboratör, etc. Att arbeta för att bli den perfekta partnern är realistiskt. Letar du efter den perfekta partnern är inte realistiskt. "Ideal" partner lockas till andra "ideala" partner, eller kanske ens kan dras ut av någon som du har kommit att besluta att inte är så "stora" som man först trodde (men inte satsa på det - det verkligen spelar ingen roll). (Detta är faktiskt precis förälskelse avta - det kan faktiskt ta upp till cirka två år Stora äktenskap inte är byggda enbart på förälskelse Det måste byggas på mer!..)
 • Före äktenskapet, söka noga för kompatibilitet. Efter giftermål, vara beredda att omfamna oförenlighet. Gå in söker och uppvakta en partner med båda ögonen vidöppna. Efter bröllopet dagen, överväga att hålla ett öga stängt för resten av ditt liv. Uppmuntra dem du hittills för att göra detsamma.