Wki

Hur man väljer säkra sällskapsdjur

Det finns mycket att tänka på när man väljer ett sällskapsdjur. Den här artikeln kommer att hjälpa dig att veta vad du ska leta efter.

Steg

Hur man väljer säkra sällskapsdjur. Hitta ingrediensförteckningen på påsen.
Hur man väljer säkra sällskapsdjur. Hitta ingrediensförteckningen på påsen.
 1. 1
  Hitta ingrediensförteckningen på påsen. Den första 5 och 10 kommer att spela en betydande roll i den näringsmässiga sammansättningen av ett livsmedel, men det är viktigt att komma ihåg att sällskapsdjur etiketter ger begränsad information om näringsvärdet i ett livsmedel. Märkning regler tillåter inte tillverkarna att beskriva kvaliteten på ingredienserna på förpackningen. En ansedd sällskapsdjur tillverkare kommer att kunna förklara för dig de specifika metoder för utvärdering och kvalitetssäkring av ingredienser som används i deras produkter.
 2. 2
  Identifiera källan / källorna till protein. Eftersom hundar och katter behöver kött, är det bäst att välja ett livsmedel som den första ingrediensen är ett animaliskt protein källa, såsom kyckling och kyckling måltid, lamm, lamm, fiskmjöl, eller ägg. Dessa ingredienser innehåller ett fullt komplement av essentiella aminosyror, till skillnad från vegetabiliska proteinkällor, såsom sojamjöl eller majsglutenmjöl. Biprodukter är inte en bra källa till protein, eftersom de är vänster över delar från produktion, såsom fjädrar, fötter, huvuden, näbbar, päls etc.
 3. 3
  Identifiera källan / källorna till fett. För en glänsande päls och frisk hud, behöver ditt husdjur fett i kosten. Kontrollera att fett är kött baserad, eftersom detta fett tas ut från rendering processen bör läggas igen Fett består av fettsyror, och det finns två viktiga typer av fettsyror för hundar och katter-omega-6 och omega-3-fettsyror. Omega-6-fettsyror, som finns i kyckling fett och majs, är avgörande för underhåll av hud och päls och korrekt membran struktur. Omega-3 fettsyror finns i fiskolja, alla andra källor till omega-3 är svårt för katter och hundar att smälta. Omega-3 fettsyror har visat sig vara viktiga i blodets koagulering och minskar inflammation, bland annat.
 4. 4
  Identifiera källan / källorna till kolhydrater. Katter och hundar behöver mycket lite kolhydrater i sin kost eftersom de är köttätare. Helst bör ingen säd i deras mat. Kornen som är kända för att orsaka njurskador från deras dåliga protein är majs, vete och soja. Frukt och grönsaker är bra carb källor för husdjur så länge som det inte finns för många av dem.
 5. 5
  Identifiera en källa till fiber. Forskning har visat att måttligt jäsbara fibrer, såsom betmassa, förbättrar tarmens hälsa. Den fermenterbar delen av fibern bryts ned av tarmbakterier att ge kortkedjiga fettsyror, en energikälla för intestinala celler. Den icke-jäsbara komponenten tillhandahåller bulk för normala avföring. Med hjälp av mycket jäsbara fibrer kan orsaka problem, såsom överflödig gas, samtidigt som du använder icke-jäsbara fibrer, såsom jordnötter skrov, främjar överskott avföring volym eftersom de är av ringa eller inget näringsvärde.
 6. 6
  Titta på konserveringsmedel. Kopparsulfat och Ethoxyquin är giftiga och mycket dåligt för sällskapsdjur. Dessa ingredienser bör undvikas. Salt ska inte heller vara med på listan.
 7. 7
  Titta på den garanterade analysen. Om ditt husdjur är på chunky sidan bör du välja ett livsmedel med högre proteinhalt än konkurrenterna. Om ditt husdjur är mager få ett livsmedel med genomsnittligt protein.
 8. 8
  Leta efter orden biprodukt, majs, vete och soja. Om maten har någon av dessa ingredienser inte köpa det. Alla dessa ingredienser är billiga och har lite eller inget näringsvärde för husdjur. Biprodukter är kvar från slakt / förädling av livsmedel, och majs, vete och soja är inte lättsmält av husdjur och orsakar njurproblem väg.

Tips

 • Du kan inte fortsätta att förlita sig på de premiummärken som alltid har varit betrodda, som Iams och Eukanuba, etc. Dessa livsmedel har majs, vete och soja. De använder också biprodukter. Dessa livsmedel är mycket billigt och är inte hälsosamt för ditt husdjur.
 • Om du vill veta mer besök insidepetfood.blogspot.com