Wki

Hur man tränar en pit bull

Pit tjurar har fått ett dåligt rykte om att vara alltför aggressiv, men en väl utbildad pit bull kan vara en söt och trogen följeslagare. Träning en hund är viktigt för deras eget välbefinnande, men på grund av den felinformerade mediebevakningen av denna ras, pit bulls måste vara stora rasen ambassadörer. Kom ihåg, det är inte en dålig hund men en dålig ägare. Följ dessa steg för att träna en pitbull.

Steg

Hur man tränar en pit bull. Använd positiv förstärkning.
Hur man tränar en pit bull. Använd positiv förstärkning.
 1. 1
  Använd positiv förstärkning.
  • Fokus på undervisning snarare än resultatet. Det kan ta en pit bull lite tid att fånga på din träning.
  • Ge din hund ett kommando. Belöna din pit bull med beröm och hans eller hennes favorit behandla om hunden lyssnar på ditt kommando.
  • Undvik att använda korrigering eller säger "nej" om din pit bull inte fastna direkt. Bara svara på hunden med en belöning - om din hund gör vad du frågar.
 2. 2
  Etablera dominans. Din hund ska inse att du är ledaren och att hunden ska lyda dig. Pit tjurar behöver en ledare eller de kommer att försöka bli den dominerande, ledarhunden.
  • Ge din hund beröm så han vet att du äger honom. Ge honom detta beröm snabbt men inte dra ut beröm.
  • Om din pit bull gör något fel, skäller på honom, men gör det snabbt, utan att dra ut det.
  • Ge och förneka din tillåtelse pit bull att göra saker som att äta, hoppa på sängen, eller gå utanför. Du gör detta för att visa din dominans.
  • När man går in i huset, bör din hund följa dig, så att du kan gå först.
  • Din pit bull ska lyda dig på din första kommandot om du har etablerat dominans.
 3. 3
  Använd en spjällåda. Pit tjurar, liksom andra hundar, som att ha sitt eget lilla område som hör till dem. Lådan bör aldrig användas som ett straff, utan snarare som en plats för pit tjurar att sova eller att gå till om de känner sig överväldigad.
 4. 4
  Koppel träna din hund. Träna din pit bull att lyda dig även när kopplet är löst snarare än dras åt.
  • Detta gör att din hund att ha frihet att utforska och gå på toaletten, men hunden är fortfarande inom räckhåll.
  • Att träna, måste hunden lära sig att kopplet ska vara slack hela tiden. Om han sätter spänning i kopplet, vända och dra honom i motsatt riktning. Detta kommer att lära honom att följa dig och att inte försöka leda vägen.
  • Om din hund är att hålla kopplet slack, prisa honom eller ge honom en behandling så han vet att han gör vad han ska.
 5. 5
  Ge dina massor pit bull av motion. Om din pit bull känner sig instängda eller har för mycket energi, kan han eller hon bli aggressiv. Ta din pit bull på massor av promenader om du inte har en stor trädgård att springa runt i.
 6. 6
  Umgås din pit bull. Den kanske viktigaste delen av utbildningen någon hund, men speciellt tjurar grop, är socialisering. Börja när din hund är en valp för bästa resultat, men en hund i alla åldrar kan umgås. Ta din pit bull ut så det kan interagera med andra hundar och människor. Detta kommer att hålla din hund vänliga, eftersom det kommer att användas till andra djur.
 7. 7
  Lär det skillnaden i vänner och fiender, är detta förmodligen den viktigaste delen i utbildning din hund, så att den vet när man ska skydda och anfalla, och när att tillåta människor att närma sig. Gör detta genom att bjuda in en vän en dag, och sedan ett par dagar senare har samma vän låtsas att slå dig (Se till att din kompis har någon utfyllnad på honom / henne!) De lämpliga åtgärder bör visas. Upprepa detta flera gånger tills önskade svaren.

Tips

 • Var inte galen betyder och slå din hund, kan detta leda till aggressivitet senare i livet.
 • Vistas avslappnad under träning hjälper din pit bull stanna avslappnad också, särskilt om han eller hon har ställt ut tecken på rädsla tidigare.