Wki

Hur man ställer in en kanin bur

Om du vill veta hur du ställer in en kanin bur, läs här Google artikeln!

Steg

Hur man ställer in en kanin bur. Få en ganska stor bur.
Hur man ställer in en kanin bur. Få en ganska stor bur.
 1. 1
  Få en ganska stor bur. Om du tänker att din unge kaninen är liten och inte behöver en stor en - din kanin kommer att växa! Den kommer att behöva utrymme i framtiden. Kaniner behöver utrymme, och hållaren bör vara minst 5x5. Köp en bur med en solid plast botten, tråd kan skada kaniner fötter.
 2. 2
  Linje buren med antingen hö eller kanin-safe sängar. Skrivs inte buren med tidningen, om inte tidningen är soja-eller vatten-baserade.
 3. 3
  Köp en låda kanin kull. Kaniner kan få infektioner om de vandrar i sitt eget avfall, så köp en kattlåda och träna din kanin att använda det är mycket viktigt. En triangulär kattlådan att placera i ett hörn är mycket trevligt och bekvämt. Din kanin inte får använda kattlådan direkt, så ha tålamod.
 4. 4
  Få en bunke kaninmat. Sätt att i ett av hörnen i buren. En keramikskål är bäst så din kanin inte tippa över. Kaniner kan dricka vatten ur en skål, men för bästa resultat, är en hängande vattenflaska bäst.
 5. 5
  En trä tugga bör placeras i buren. Kaniner som något att tugga på, och tugga behåller sina tänder trimmas ner. Veden bör inte behandlas med något skadligt, plocka virke från obehandlade äppelträd, till exempel, eller köpa kanin-säkra trä leksaker från djuraffärer.
 6. 6
  Hö är mycket viktigt. Din kanin ska ha ständig tillgång till rent, färskt hö, köpa en hö behållare från en djuraffär.
 7. 7
  En handduk brukar uppskattas av kaniner. En liten handduk i hörnet av buren gör kaninerna bekväma och kan spelas med. Du kan köpa en kanin säng istället. Ändra handduk eller kanin säng ofta, och titta efter fransiga kanter - dessa kan vara farligt för kaniner.
 8. 8
  Leksaker rekommenderas. Leksaker ger berikande och underhållning för kaniner. Några bra leksaker att använda inkluderar en liten boll med en klocka inuti (liknar en katt leksak), en leksak morot, ett toalettpapper rör, en liten kartong med hål utskurna insidan (för kanin för att komma in och ut ur), och du kan också köpa en tunnel från en djuraffär.

Tips

 • Får inte en plast matskål eftersom din kanin kommer tippa över.
 • En annan bra leksak är en kartong fylld med strimlat papper och torrt hö. Din kanin skulle älska att gräva igenom det.
 • De flesta kaniner kan tränas att vara "hus kaniner" och njut av den frihet som ges till dem.
 • Om du kommer att få en kanin säng, skulle en hö matta varar inte för länge eftersom din kanin skulle förmodligen äta höet.
 • Köp en bur renare / spray för rengöring av buren.

Varningar

 • Trä tuggar bör vara kanin-safe.
 • När du väljer leksaker, se till att de är kanin-safe.
 • Kattlådor rekommenderas starkt. Din kanin kommer att få infektioner om han / hon går i sitt avfall.